Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 115
    i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    pse si do ti qe te drejtojne shqiperine ish te burgosurit a?
    AAAAAAAAAAAa kuptove gje ca ishte shkru AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa?

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Lirak Bejko i shkrete, viktime e litarit te enverit, dhe i atyre qe mbajne ate litar ne qafe ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Lirak Bejko i shkrete, viktime e litarit te enverit, dhe i atyre qe mbajne ate litar ne qafe ...
    Me shume e qajne Lirakun ata qe e shkateruan fizikisht e psikologjikisht qe 19 vjec duke i vene elektroshokun, sesa miqte e te afermit.
    Cudi e madhe.
    Bota po ndryshon.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    O POKO, po ik ore se le koqen e namit me budallallëqet që poston.
    Epo nuk mbetën më pleq të rrjedhur dhe kalamaj kopshti pa dhënë mendimet e tyre "profesionale"

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    sa keq..u be vegel e kundershtareve te sali berishes..ishte turp te shihje sot ne funeral ramen e kreshnikun e oketen tek perdornin lirakun e shkrete per te share saliu..nuk ka me keq se te behesh vegel e te tjereve..liraku nuk e kuptoj se edhe me vdekjen e tij do te luanin politikanet e rilindjeve..

gjate luftes ishte nje parulle e famshme '' para partizane se komandanti vjen pas ''..o lirak diteziu..ti ece para po fitoi komandanti jot me flijimin tend..cka fitove o ditezi..le gruan te ve dhe vajzat pa baba vetem e vetem te fitonte rama me kompani..nuk more mend nga 21 janari dhe ditezinjte qe humben jeten per karrigen e rames..

nuk e di por asgje ne kete jete nuk ja vlen qe te humbesh jeten..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •