Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 115
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Une po them qe ky akt mori ngjyra politike , nuk ishte nje vetvrasje e rendomt . Me fal si ka mundesi ku aty nuk lejohet uje , buke se eshte greve urie dhe paska benzin ?
    Iza po ta mendosh pak më shumë nuk del në atë përfundim.
    Ata njerëz nuk ishin në birucë dhe i kishin ndaluar ujin dhe bukën me dhunë.
    Ata njerëz i kishin privuar vehtes me vullnet të lirë bukën në shenjë proteste pra kjo jo domosdoshmërisht do të thotë se aty nuk mund të gjendet benzin, çakmak, çumçakiz apo bar miu.

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    O monstra , nuk e hapa temen per politike, asnje deklarate politike nuk kam sjelle , por ju si hiena kanibale nuk thate as edhe nje ngushellim por vetem zbrazet nje vrer ndaj nje te vdekuri qe nuk ju linte rehat ndergjegjien e kafshes qe keni .
    i ndieri ishte i semur mendore me kartel,ju e tallet dhe e moret e dogjet per interesa tuaja te pista...nuk e di se kush na qenkan hiena e kanibale tashti ???

ju monstra gjakeprishur brez pas brezi,e bet kurban dhe nje rrezik naiv,more ju henkshit kokat tuaja ishalla !!!
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Mund të më thuash pse i ha "diferenciali" shtetit (dmth Saliut se ai është shteti de jure) kur nuk i ka ato fonde??
    Pse vendos afate Sala kur e di shumë mirë se nuk mund ta kryej atë pagesë??
    Apo hajt të bëjmë show dhe pastaj të dali ku të dali.

Edhe një gjë Iza, asaj fjalës i thonë "këst" dhe jo kist se me kistin/et meren doktorët apo se i thot Saliu kist ashtu keni qef ti thoni dhe ju??
    Station gjate nje fushate politikanet te dyja fronteve paten nje platform , aty u prek dhe c'eshteja e te perndjekurve.
    Ne baze te asaj qe kam lexuar neper gazeta , shikuar ne TV dhe njekohesisht shikuar dhe te llogaria bankare a ka shkuar leket kestet e para , premtimi eshte permbushur lol

Per vitin tjeter duhet te cosh vetem leternjoftimin dhe vazhdon procedura per kestet e tjera.
    Me fal per c'fare ishte e nevojshme kjo vetflijim ?

Pernjeher asnje si merr , judet kane vite dhe gjermantt keste keste po i japin .

Ps. na fal per ndonje gabim drejtshkrimor
    Ene hec na bo dy kafe tani se na lodhe duke shkrujt :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Iza po ta mendosh pak më shumë nuk del në atë përfundim.
    Ata njerëz nuk ishin në birucë dhe i kishin ndaluar ujin dhe bukën me dhunë.
    Ata njerëz i kishin privuar vehtes me vullnet të lirë bukën në shenjë proteste pra kjo jo domosdoshmërisht do të thotë se aty nuk mund të gjendet benzin, çakmak, çumçakiz apo bar miu.
    Pse ore edhe bar miu kishit cuar ne cadrat e ketyre gjynahqareve???
    Paskeni qene kriminela te pashpirt
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Daniel ke manin ti dramatozosh gjerat , ku e pe ne cilin postim qe kam qeshur dhe jam tallur ?

Une po them qe ky akt mori ngjyra politike , nuk ishte nje vetvrasje e rendomt . Me fal si ka mundesi ku aty nuk lejohet uje , buke se eshte greve urie dhe paska benzin ?

Me shume i dhemb familjes se vete se ajo e humbi nje person te familjes , mos be kot sikur nga casti ne cast do besh nga deshperimi harakiri lol
    Tragjedi eshte vete ngjarja , çfare te dramatizosh me teper, po shoh kryesisht reagime ne vije te partise nga ca militante te peshtire , pra mos pandeh qe nuk e dija çfare soji ka ketu ne forum, e kam shkruajtur qe ne hapje te temes .

Shkrimi im eshte ne shumes dhe nuk te perket vetem ty po gjithe tufen qe leh ne kete teme. Dhe ata sa te vijne do hidhen perpjete me egersi se kafshe jane , çfare te presesh tjeter dhe une kam gjuhen e qetesine time si me kafshet e si me njerezit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 03-11-2012 më 16:26
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Daniel fondte jane aprovur , ligji gjithashtu .
    Oferta e fundit qe kam degjuar me jep kaq leke qe ti marresh te gjitha dhe kete ta them me 100% siguri

Abuzme jane per me listat dhe me shperndarjen e fondeve !
    faji i qeveris eshte ne mos kontrollimin e tyre por jo ne mos aprovimin e tyre !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    daniel00,

merre ma avash muhabetin...

Nje fakt te vogel: N'katun tem kan marr lek si t'perndjekur politik disa persona, qe nuk ban hajer as n'sistemin komunist e as tashi n'demokraci.
    N'fakt ata i paten fut mrena per vjedhje, por sesi i rregullun letrat ata e din...

T'merreshe me politik n'koh t'Enverit duhet t'ishe shum trim dhe mbi te gjitha i zgjuar, dhe me kto cilsi pas renies t'sistemit behesh miloner dhe nuk rrin n'meshiren e kesteve ...

Duhet t'msohna me diskutu n'mnyr ma t'moderume, dhe jo me gjuh kamikazesh....

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Ghynah i madh.
    I mashtroi Saliu te perndjekurtit qe ti merte voten dhe ju premtoi aq sa sja mbante dot qesja e shtetit.
    Pastaj i la ne rruge te madhe.
    Sic i ka hije nje bande hajdutesh qe qeverisin Shqiperine vetem per te vjedhur e vrare e per te shitur gjithe interesat kombetare.
    Ca pret prej ish komunistit serb Sali?
    Kurse tashi, me perkrahjen vllazrore te Rucit do marrin ate qe meritojn....

.

Po kush i futi ne greve kete pakice te vogel njerezish vetem 1 jave para shqyrtimit te statusit per Shqiperine?
    Kamerat e kujt televizioni rrinin gati ne pritje sa i ndjeri ti hidhte benzine vetes se tija?
    I kujt ishte ai zeri qe thosht "hidhe benzinen tek kembet"?
    Si eshte e mundur qe prokuroret qe i futen ne burgje keta njerez sot me statusin e deputeteve te PS po derdhnin lote korkodili per keta grevista?
    PS premtoi leket e piramidave, por nuk i kthehu. Nuk dogji njeri veten ?
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Po kush i futi ne greve kete pakice te vogel njerezish vetem 1 jave para shqyrtimit te statusit per Shqiperine?
    Kamerat e kujt televizioni rrinin gati ne pritje sa i ndjeri ti hidhte benzine vetes se tija?
    I kujt ishte ai zeri qe thosht "hidhe benzinen tek kembet"?
    Si eshte e mundur qe prokuroret qe i futen ne burgje keta njerez sot me statusin e deputeteve te PS po derdhnin lote korkodili per keta grevista?
    PS premtoi leket e piramidave, por nuk i kthehu. Nuk dogji njeri veten ?
    Poko,

Sido qe te jet,

Sala beri gabim n'ket rast...

Nuk duhet t'perzinte t'perndjekurit me PS-ne

Nuk kishte pse merrej me Ndrecen dhe bemat e tij, nuk i takon kryemnistrit te merret me keta detaje...

.

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •