nga emri duket grek
i lumte nga peshngrites, emigramt, u be deputet i krahut te majte ne greqi
ndersa tani paska votuar ligjet per ta mbajt greqine me dhune ne evrope.
Pirro, hidhe pashaporten greke dhe kerkoje perseri ate shqiptare sepse greket kane pjerthe.
Himariote Grek?... aq sa Shijaksit ti quash Italiane.
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
ka pasur grek ne shqiperi ashtu sic ka pasur shume shqiptar ne greqi. bile greket e shqiperise ishin shume njerez trima. me kujtohet kur isha ushtar ne kohen e komunizmit. 1 grek nga vlora ne vinte ne rresht te gjithe ne, ishim 40 shqiptare. asnjeri nuk guxonte ti kthente fjalen.
Keni qene te gjithe ljepuj. Friken ja kishit ngase jeshte nga vlora .
Piro Dhima nuk eshte shqiptar dhe si i till nuk ka pse te luaj me shqiperin. Edhe kur ka mare pjese ne lojra olimpike ne kohen e munizmit me shqiperin, ka takuar lojtaret grek te olimpiades dhe ju ka thene se ai e urrente qe perfaqsonte shqiperin, dhe e kishte ender te perfaqsonte greqin. Vet gjyshja e tij e ka mesuar qe ai duhet te luante per vendin e tij hell-ass, shqiptarve nuk ka perse tju vij inat
Pirua me shoke jane armiqte te perbetuar te shqiperis, vet vellai i tij i kerkonte papandreut ne 97 qe te nderhynte dhe te merte jugun e shqiperis.
Shqiptaret nuk duhet ja kene emrin e tij fare ne refene, keta jane derra bij derrsh e dosash
Posht greket
nuk desha te shtoj postimet dragua pasi nuk jam nga ata qe shkruaj pse me urdheroi gruaja..une shkruaj aty ku kam cka te them..me beri pershtypje shkrimi me nota ofendimi dhe mania jone per ta paraqitur si shqiptar.. shkrova ate qe mendova per te..nuk e di per andrea markon por e di te sakte se pirro dhima eshte grek etnik..ai ka lindur ne himare por gjaku i tij bres pas brezi eshte grek..tani ju merruni me te sa te doni por shqiptare nuk e beni dot..
le te themi une jam lindur e rritur ne gjermani me prinder shqiptare..tani cka jam une sipas teje o drague...ato jane lindur e rritur ne Shqiperi
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 03-11-2012 më 14:50
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Ajo varet nga individi dhe ndjenja kombetare qe ka kushdo.
Shembullin e solla per te ilustruar analogjine e papershtatshme qe solli Malesori.
Nuk eshte njesoj sikur te kesh dy prinderit Shqiptar dhe te jesh i sharrtuar me raca te ndryshme per disa breza ne dhe te huaj.
Njoh plot qe faktikisht jane Vorio epirote qe nuk flasin Greqisht dhe e pranojne qe jane Shqiptare sikurse njoh Shqiptare qe nipat e tyre nuk dine asnje llaf te gjuhes Shqipe.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt