Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    nerez..duket se flisni pa menduar..pirro dhima nuk ka qene asnjehere shqiptar..harrojeni..ai ka lindur me prinder e gjysher greke dhe garimi i tij per greqine ka qene zgjedhja me e drejte e tij..ju flisni per te por harroni cfare nami bete dhe beme me rastin e futbollisteve shqiptare me gjak e gjuhe shqipe qe luajne per kombetare te tjera..po ..kjo eshte tradhti e jo ajo e pirro dhimes apo sportisteve qe realisht kan gjak grek..cka do te shprehen maqedonasit per futbollistet shqiptare te maqedonise qe pritet ti bashkangjiten kombetares shqiptare..nuk besoj se do thone se jane tradhetare pasi me kombetaren maqedonase nuk i lidh asgje edhe pse jetojne e veprojne ne republiken e maqedonise..po keshtu per sportiste te tjere qe kan gjak shqiptare dhe jetojne e veprojne ne bota..

duhet te jemi me serioze..ti japim pirros ate qe i takon pirros..jop te flasim siq na e ka enda..

Malsori e the?
    Leri tashme ta bejne edhe tirons den baba den.
    Me lodh ajo e te kerkuarit te gjej intervistat e tij,edhe te tjereve shqiptare qe mirrnin medalje,edhe perfaqesonin Greqine.
    Pirro Dhima shqiptar?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    nga emri duket grek
    i lumte nga peshngrites, emigramt, u be deputet i krahut te majte ne greqi
    ndersa tani paska votuar ligjet per ta mbajt greqine me dhune ne evrope.
    Pirro, hidhe pashaporten greke dhe kerkoje perseri ate shqiptare sepse greket kane pjerthe.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nerez..duket se flisni pa menduar..pirro dhima nuk ka qene asnjehere shqiptar..harrojeni..ai ka lindur me prinder e gjysher greke dhe garimi i tij per greqine ka qene zgjedhja me e drejte e tij..ju flisni per te por harroni cfare nami bete dhe beme me rastin e futbollisteve shqiptare me gjak e gjuhe shqipe qe luajne per kombetare te tjera..po ..kjo eshte tradhti e jo ajo e pirro dhimes apo sportisteve qe realisht kan gjak grek..cka do te shprehen maqedonasit per futbollistet shqiptare te maqedonise qe pritet ti bashkangjiten kombetares shqiptare..nuk besoj se do thone se jane tradhetare pasi me kombetaren maqedonase nuk i lidh asgje edhe pse jetojne e veprojne ne republiken e maqedonise..po keshtu per sportiste te tjere qe kan gjak shqiptare dhe jetojne e veprojne ne bota..

duhet te jemi me serioze..ti japim pirros ate qe i takon pirros..jop te flasim siq na e ka enda..
    o malsor ti deshe me shtu postimet?

sa grek eshte Andrea M arko eshte dhe Pirrua

ato jane lindur e rritur ne Shqiperi

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Himariote Grek?... aq sa Shijaksit ti quash Italiane.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Himariote Grek?... aq sa Shijaksit ti quash Italiane.
    ka pasur grek ne shqiperi ashtu sic ka pasur shume shqiptar ne greqi. bile greket e shqiperise ishin shume njerez trima. me kujtohet kur isha ushtar ne kohen e komunizmit. 1 grek nga vlora ne vinte ne rresht te gjithe ne, ishim 40 shqiptare. asnjeri nuk guxonte ti kthente fjalen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Keni qene te gjithe ljepuj. Friken ja kishit ngase jeshte nga vlora .

Piro Dhima nuk eshte shqiptar dhe si i till nuk ka pse te luaj me shqiperin. Edhe kur ka mare pjese ne lojra olimpike ne kohen e munizmit me shqiperin, ka takuar lojtaret grek te olimpiades dhe ju ka thene se ai e urrente qe perfaqsonte shqiperin, dhe e kishte ender te perfaqsonte greqin. Vet gjyshja e tij e ka mesuar qe ai duhet te luante per vendin e tij hell-ass, shqiptarve nuk ka perse tju vij inat
    Pirua me shoke jane armiqte te perbetuar te shqiperis, vet vellai i tij i kerkonte papandreut ne 97 qe te nderhynte dhe te merte jugun e shqiperis.
    Shqiptaret nuk duhet ja kene emrin e tij fare ne refene, keta jane derra bij derrsh e dosash

Posht greket

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    o malsor ti deshe me shtu postimet?

sa grek eshte Andrea M arko eshte dhe Pirrua

nuk desha te shtoj postimet dragua pasi nuk jam nga ata qe shkruaj pse me urdheroi gruaja..une shkruaj aty ku kam cka te them..me beri pershtypje shkrimi me nota ofendimi dhe mania jone per ta paraqitur si shqiptar.. shkrova ate qe mendova per te..nuk e di per andrea markon por e di te sakte se pirro dhima eshte grek etnik..ai ka lindur ne himare por gjaku i tij bres pas brezi eshte grek..tani ju merruni me te sa te doni por shqiptare nuk e beni dot..

le te themi une jam lindur e rritur ne gjermani me prinder shqiptare..tani cka jam une sipas teje o drague...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 03-11-2012 më 14:50
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    nuk desha te shtoj postimet dragua pasi nuk jam nga ata qe shkruaj pse me urdheroi gruaja..une shkruaj aty ku kam cka te them..me beri pershtypje shkrimi me nota ofendimi dhe mania jone per ta paraqitur si shqiptar.. shkrova ate qe mendova per te..nuk e di per andrea markon por e di te sakte se pirro dhima eshte grek etnik..ai ka lindur ne himare por gjaku i tij bres pas brezi eshte grek..tani ju merruni me te sa te doni por shqiptare nuk e beni dot..

le te themi une jam lindur e rritur ne gjermani me prinder shqiptare..tani cka jam une sipas teje o drague...
    Krahasimi qe ti kerkon te besh me Pirro Dhimon eshte absurd dhe i pavend. Ti mos merr shembull veten tende por merr si shembull sterniperit e tu qe do lindin ne Gjermani pasi stergjysherit e Pirro Dhimes ne Shqiperi kane lere.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Krahasimi qe ti kerkon te besh me Pirro Dhimon eshte absurd dhe i pavend. Ti mos merr shembull veten tende por merr si shembull sterniperit e tu qe do lindin ne Gjermani pasi stergjysherit e Pirro Dhimes ne Shqiperi kane lere.
    dmth sterniperit e shqiptarit qe do lindin ne gjermani,jane gjerman??/hahahahahhahahahahahahaha

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    dmth sterniperit e shqiptarit qe do lindin ne gjermani,jane gjerman??/hahahahahhahahahahahahaha
    Ajo varet nga individi dhe ndjenja kombetare qe ka kushdo.

Shembullin e solla per te ilustruar analogjine e papershtatshme qe solli Malesori.
    Nuk eshte njesoj sikur te kesh dy prinderit Shqiptar dhe te jesh i sharrtuar me raca te ndryshme per disa breza ne dhe te huaj.

Njoh plot qe faktikisht jane Vorio epirote qe nuk flasin Greqisht dhe e pranojne qe jane Shqiptare sikurse njoh Shqiptare qe nipat e tyre nuk dine asnje llaf te gjuhes Shqipe.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •