Te them bani, se nr 19 nuk eshte per te vertetuar kur'anin. Kemi jetuar me kete kur'an 1400 vite pa e dite dmth e nr 19, duke u bazuar ne thenjen e Allahut se Allahu do ta ruaj kete kur'an. Neve na mjafton kjo, ndersa ju mbeshtetuni ne nr 19.Bani:
mos i ik logjikes dhe tregohu i drejte...ajetet flasin qarte per qellimin e nr 19 dhe qellimi eshte per te vertetuar Kuranin dhe jo hadithet...
nuk mendoj se ke gje me per te thene Arber , dhe mendoj qe kam qene shume i sinqerte pergjate gjithe bisedes..nderkohe qe nga ty kam marre shume pak argumentim , pak provokim dhe pak ofendim...
sidoqofte, te jesh mire
Ne mbeshtetemi ne Allahun, se kush i mbeshtetet Atij, Ai nuk e humb ate. Sa per nr 19. po shihet si keni humbur. Keni deforumuar kur'anin, keni perkthyer kur'anin ne menyren e jauj. Po ta shikojsh perkthimin e 'Kuranit' tuaj, te mbushet mendja se te gjitha ajetet kan zbritur dhe i atribuohen rashadit.
Une te kam pru 100 argumente per pasimin e hadithit, dhe nuk jam nga ata qe nuk kam argumentuar si thua ti, ndersa ti bjen ajete te shtremberuara te perkthyera sipas rashadit, dhe argumenton me kete.
Krijoni Kontakt