Close
Faqja 24 prej 44 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 433
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Videoja e debatit qe rrezoi te gjithe argumentin per Islamin e sotem mbarboteror

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    O sharlatan, me vullnetin e Zotit u krijuan te gjitha keto gjuhe dhe te gjitha keto kombe qe ekzistojne neper bote. Tash sipas teje, a e gjithe bota e paska me patjeter qe t'a mesoj gjuhen arabe dhe te flas vetem arabisht?! Sepse fjala Allah nuk ka kurrefare kuptimi ne gjuhen angleze dhe kjo fjale me teper llogaritet si emer qe i vuhet Perendise. Anglezet mund t'a kene Kuranin e perkrhyer ne gjuhen e tyre dhe t'i binden atij pa problem. Allahut i thone ne gjuhen e vet God... Ata as kete fjalen 'Allah' nuk mund t'a shqiptojne sic duhet. Edhe ne Kuran Zoti terheq vemendje kur i thote profetit keshtu; "...Dhe ti o Muhamed, sikur t'ia lexosh kete Kuran nje populli tjeter (qe s'kupton arabisht) ne gjuhen arabe, ata nuk do t'a kuptojne...!" Me kete fjali pra e ke edhe lejen e perkthimit ne gjuhe te tjera per t'a kuptuar te gjithe popujt e botes dhe per t'u bere te nenshtruar Vetem ndaj Zotit te gjithe ata popuj qe ekzistojne neper bote pa e mesuar arabishten fare.
    O debil, po kush te tha se po e perbuzi gjuhen time ? Nese nuk kupton shqip, kthehu dhe lexoje edhe nje here shkrimin e me parshem, dhe sikur kjo te mos mjaftonte lexoje per se dyti / treti here !

E kisha fjalen per cartifikim - diplome ! Nuk kam studiuar Teologjine ne Universitet dhe si pasoj nuk jam i certifikuar per kete, por disa gjera mund t'i studiosh vete dhe do te arrish ne nje perfundim. Pra, une kam ardhur ne perfundim se me mire eshte te besosh vetem Kuranin qe njihet si fjala e vetme e Zotit dhe tjerat gjera (hadithet) te mos i perfill me,
    sepse ato jane shpikje dreqnore (sipas Kuranit)
    , sepse ne Kuran e ke urdherin; "...mos merrni asnje mesim tjeter fetar perpos Kuranit..." dhe ky me mjafton mua...
    Thenjet e Muhamedit a.s., = thenje "dreēnore" thua ? … dhe plus kesaj i'a atrubon kur'anit ??! Definitivisht, je qafiri me i fort qe kam takuar ne kete forum !! Allahu tė shkatėrroft, dhe ta thaft ate gjuhe !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Videoja e debatit qe rrezoi te gjithe argumentin per Islamin e sotem mbarboteror

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    O debil, po kush te tha se po e perbuzi gjuhen time ? Nese nuk kupton shqip, kthehu dhe lexoje edhe nje here shkrimin e me parshem, dhe sikur kjo te mos mjaftonte lexoje per se dyti / treti here !
    Shiko edhe rishiko, se une arsyetova ate qe ti e the me pare:

Dikur thoshit se s'ben qe ta quajm Zotin : "Allah", por Perendi. PSE ? Sepse keshtu ju mesoi Baci Reshat. Ta zbritėsh Islamin nė kėtė nivel, dhe te besosh ne vertetesin e "pejgamberit" kilifa,
    Dhe me kete fjali me larte ti ke perbuzur gjuhen tende

Thenjet e Muhamedit a.s., = thenje "dreēnore" thua ? … dhe plus kesaj i'a atrubon kur'anit ??! Definitivisht, je qafiri me i fort qe kam takuar ne kete forum !! Allahu tė shkatėrroft, dhe ta thaft ate gjuhe !
    Per ty jane thenie te Muhamedit a.s., kurse per mua nuk jane!! Keto hadithe jane te atyre te ashtuquajturve "dijetar te Islamit" si Buhariu, Muslimi e shume te tjere si ta, te cilet per interesa dhe perfitimi personale ia mveshen keto hadithe si (larg qofte) fjale te profetit Muhamed.

Mallkimi yt do te bjere mbi supet e tua...

Ps. Kjo eshte ajo dardha me bisht qe ta permenda me pare, te pelqeu ty ose jo

Paqe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 19-02-2013 mė 10:29

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Shiko edhe rishiko, se une arsyetova ate qe ti e the me pare:
    Dhe me kete fjali me larte ti ke perbuzur gjuhen tende
    Debil me vulė !

Per ty jane thenie te Muhamedit a.s., kurse per mua nuk jane!! Keto hadithe jane te atyre te ashtuquajturve "dijetar te Islamit" si Buhariu, Muslimi e shume te tjere si ta, te cilet per interesa dhe perfitimi personale ia mveshen keto hadithe si (larg qofte) fjale te profetit Muhamed.
    Mallkimi yt do te bjere mbi supet e tua..
    Ps. Kjo eshte ajo dardha me bisht qe ta permenda me pare, te pelqeu ty ose jo
    Paqe
    I mjeri ti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Debil me vulė !
    Shko e mbyt me gur dike te familjes shko...

I mjeri ti.
    Mjere ata qe pergenjeshtrojne fjalet e Perendise dhe librin e Tij e shpallin si jo te plote dhe si jo te qarte e lehte te kuptueshem

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Shko e mbyt me gur dike te familjes shko...
    Mjere ata qe pergenjeshtrojne fjalet e Perendise dhe librin e Tij e shpallin si jo te plote dhe si jo te qarte e lehte te kuptueshem
    Te mjeret ju. Keni be krim kunder librit te Zotit !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Te mjeret ju. Keni be krim kunder librit te Zotit !
    Kriminelet akuzojne te pafajshmit... madje thirren ne emer te drejtesise...!!

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809

Edhe une deshmoje bashk me ty, dhe them Amin (Allah pranoje) per kete lutje.

Mos ke dert vlla, se njerzit te cilet e perbuzen sunetin e pegjamberit a.s u ka ardh fund i keq dhe i nenqmuar.
    Shembullin me te mire aktual (pa permendur histori te kaluar) e ke Muhamar Gadafin, i cili ka qen ne grupacionin (sektin) e Gonit. Edhe ai pretenedonte se i majfton atyre veq kur'ani dhe reefuzonin sunnetin e bekuar te pejgamberit a.s. Por Allahu deshti qe fetyra e tij te del ne shesh, dhe e tregoj fetyren e tij se ai ishte qafiri me i madh ndaj kur'anit dhe ndaj sunetit te pejgamaberit a.s

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin

Mos ke dert vlla, se njerzit te cilet e perbuzen sunetin e pegjamberit a.s u ka ardh fund i keq dhe i nenqmuar.
    Shembullin me te mire aktual (pa permendur histori te kaluar) e ke Muhamar Gadafin, i cili ka qen ne grupacionin (sektin) e Gonit. Edhe ai pretenedonte se i majfton atyre veq kur'ani dhe reefuzonin sunnetin e bekuar te pejgamberit a.s. Por Allahu deshti qe fetyra e tij te del ne shesh, dhe e tregoj fetyren e tij se ai ishte qafiri me i madh ndaj kur'anit dhe ndaj sunetit te pejgamaberit a.s
    hahhaha Sadam Hyseini ndonese ishte musliman sunit nuk pati fund me te mire ,u var si nje qen
    Cili mallkim e kapi Sadamin?

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin

Perkunder Gadafit, ne Kosove nuk mund te qel vo ! Ky vetem ne fsh dhe ne bir te minit mund te predikon rashidizėm !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Perkunder Gadafit, ne Kosove nuk mund te qel vo ! Ky vetem ne fsh dhe ne bir te minit mund te predikon rashidizėm !
    Kuranin mund ta predikoj ku te dua dhe nuk kam nevoj te hy ne bir te minit se si trembem askuj. Le te dal ai trim e bir trimi (shok i yti) te provoj te me mbys me gur per kete qe e them une ! Keta me mjekrra e me pantolona te shkrurter si puna juaj (shoket e tu) e fusin koken ne mes te kembeve kur perballen live dhe nuk jane ne gjendje te diskutojne rreth ketyre gjerave. Gjeja e vetme qe thone eshte 'ti je keafir'! dhe kete e bejne vetem e vetem per t'i ikur perballjes me te verteten. Keshtu jane edhe ata si puna juaj... Niormalisht, po t'i vij mundesia edhe e praktikojne kete ligjin e gurezimit sipas 'hadithit' dhe asesi sipas Kuranit, perse? Sepse kam bere krim (sipas tyre) pasi qe kam kundershtuar hadithet dhe kam perkrahur shume fort Kuranin...!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 19-02-2013 mė 13:12

Faqja 24 prej 44 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •