Close
Faqja 21 prej 44 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 433
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Videoja e debatit qe rrezoi te gjithe argumentin per Islamin e sotem mbarboteror

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    Jo, jo...
    ...me vend e ka kjo e shkreta.
    Ama fjalen e ka per babadimrin. Ende nuk e ka te qarte se si mund te Jet babadimri nga, Amerika, te pije Coca-cola, te vozise 'makine' me kaprroj skandinave...ku Jeton kjo e shkreta. Dhe s'po e kupton se si mund te 'vozitet' saji me kaprroje, kur ne Skandinavi 'vozitet' me qene (raca hasky) : D

Keto s'i ka ende te qarta e shkreta illyrija e pare e mbetur neper deborat shkretinore te Skandinavise...

Vitin tjeter, kur ta takoj, nese e takoj, do ta pyes babadimrin per te gjitha keto pyetje qe i ka shtruar kjo...
    ...dhe do ta bejme Humor fund e krye : ^mos

*
    I kerkoj falje pra Yllyrikės, se dija se per babadimrin e kishte fjalen se po, edhe mua me intigron ky fakt se si eshte e mundshme qe baba dimrin te vozis me kaprrej skandinav ? Ndoshta illyrija na pergjigjet duke u mbrojt, se ata nuk ishin kaprrej por karibu kanadian ahahahaahaha

Nejse, edhe sikur t'ishin karibu kanadian, nuk e shpjegon dot faktin se ku po gjen babadimri kerozen per sajin e tij ?

Pėr: Videoja e debatit qe rrezoi te gjithe argumentin per Islamin e sotem mbarboteror

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    *
    A more bani
    Keto numerologjite qe po i sjell, kush i ka bere ato?
    Sikurse ate 'konfirmimin' me numra te emrit te vet te kombinuar me numra Suresh, ajetesh e numra te shkronjave...
    I ka bere ai vet, apo ndonje (a me shume) ndjekes (devotee) i tij?

*
    une me doren time ....por deshe mund te te jap programin dhe ta besh edhe ti,
    por behet edhe ne "microsoft word office" ....
    nuk kam marre per baze fjalen e Rashadit , por i kam vertetuar vete me doren time...
    meqe ra fjala mrekulline nuk ka se si ta kishte shpikur Rashadi , pasi Kurani u shpall 1400 vjet para lindjes se Rashadit dhe mendon qe eshte rastessi qe fjala rashada ndodh ne kuran 19 here ..une mendoj se ju duhet te rishikoni edhe nje here faktet dhe se cfare thuhet ne Kuran per numerin 19
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 19-02-2013 mė 04:01
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

*

Aha...
    ...njefare kohe edhe une jam marre me kesolloj eksperimentesh por tani nuk me premton koha per dic te tille. Megjithate kisha pasur interesim per kete program a metode...kush e di, ndoshta ia filloj serish eksperimenteve...

*
    klipp&klar

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Ja edhe un po e postoj nje trik me .word (trik i vjetėr, microsoft 2001)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    mendon qe eshte rastessi qe fjala rashada ndodh ne kuran 19 here ..
    Mrekullia e Kuranit eshte tek kuptimi dhe domethenia e tij, nderkohe qe ti e ke perqendruar tere mrekulline e Kuranit vetem tek numri 19 dhe per me teper i gjithi besimi yt varet tek permendja e Rashad mashtruesit 19 here.

Kam kaq kohe ne forum e nuk te pashe ndonjehere te japesh nje koment mbi Kuranin kur te na tregosh ndonje mrekulli tjeter pervec atyre matematikore. Ti nuk je as matematicient or burri dheut.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Kam kaq kohe ne forum e nuk te pashe ndonjehere te japesh nje koment mbi Kuranin kur te na tregosh ndonje mrekulli tjeter pervec atyre matematikore. Ti nuk je as matematicient or burri dheut.
    As expert i gjuhės arabe nuk eshte (bile as arabisht nuk din te komunikon). E te jet bani edhe matematicient edhe expert i gjuhės arabe ? Kjo e ben "gjeni" !

Kemi fol gjat me banin, ky as shahadetin nuk e thot. I mohon mesimet e Muhamedit a.s. dhe kur i sillet nje argument nga kurani per mesimet qe duhet t'i nxjerrim nga i Derguari i Zotit, atehere ik !

Deformimi i kuranit, ēregullimi i namazit dhe mos deklarimi i drejt i shehadetit tregojn kjart qe ky, ka rene ne nje sekt te ulėt, sekt totalisht i devijuar ! Un i kam then, qe Ok, supozojm se po e pranoj mrekullin e numrit 19, e tani ēka ? ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    As expert i gjuhės arabe nuk eshte (bile as arabisht nuk din te komunikon). E te jet bani edhe matematicient edhe expert i gjuhės arabe ? Kjo e ben "gjeni" !

Kemi fol gjat me banin, ky as shahadetin nuk e thot. I mohon mesimet e Muhamedit a.s. dhe kur i sillet nje argument nga kurani per mesimet qe duhet t'i nxjerrim nga i Derguari i Zotit, atehere ik !

Deformimi i kuranit, ēregullimi i namazit dhe mos deklarimi i drejt i shehadetit tregojn kjart qe ky, ka rene ne nje sekt te ulėt, sekt totalisht i devijuar ! Un i kam then, qe Ok, supozojm se po e pranoj mrekullin e numrit 19, e tani ēka ? ...
    Ne se pranon mrekullin e Kuranit duhet te harrosh te ashtuquajturit 'Hadithet e pejgamberit Muhamed a.s.', sepse jane genjeshtra. Deformimin e shahadetit e beni ju qe i shtoni we eshedu ene Muhameden resul-la-llah . Mrekullia e Kuranit eshte nder me te rendesishmet, sepse konfirmon betimin e Allahut kur Ai ka thene se; "do ta ruaj kete liber deri ne diten e gjykimit si te pandryshuar dhe te koduar'

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Mrekullia e Kuranit eshte nder me te rendesishmet, sepse konfirmon betimin e Allahut kur Ai ka thene se; "do ta ruaj kete liber deri ne diten e gjykimit si te pandryshuar dhe te koduar'
    Si mundet te jape nje deklerate te tille nje pasues i Rashadit kur dihet fare mire qe ju e keni ndryshuar Kuranin duke i hequr atij dy versete. Nese vertete i beson kesaj thenieje atehere si ka mundesi qe Allahu xh.sh mos ta ruante kete liber kur mbi 1 miliard e gjysem besimtare Muslimane ne mbare boten i besojne ketij Kurani qe sipas jush i ndryshuar?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ne se pranon mrekullin e Kuranit duhet te harrosh te ashtuquajturit 'Hadithet e pejgamberit Muhamed a.s.', sepse jane genjeshtra. Deformimin e shahadetit e beni ju qe i shtoni we eshedu ene Muhameden resul-la-llah . Mrekullia e Kuranit eshte nder me te rendesishmet, sepse konfirmon betimin e Allahut kur Ai ka thene se; "do ta ruaj kete liber deri ne diten e gjykimit si te pandryshuar dhe te koduar'
    Mrrini edhe teta gone, mi vendos pakes "kryp" gjelles se banit. Vec ta dish, se tash e ke be PRESSOLL !

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Mrekullia e Kuranit eshte tek kuptimi dhe domethenia e tij, nderkohe qe ti e ke perqendruar tere mrekulline e Kuranit vetem tek numri 19 dhe per me teper i gjithi besimi yt varet tek permendja e Rashad mashtruesit 19 here.

jo une nuk e kam perqendruar fene ne nr 19 ,
    mrekullia matematikore e nr 19 eshte thjesht nje mrekulli si gjithe te tjerat , si shkopi i Moisiut , apo zogu prej balte ei Jezusit....mrekullite qe te gjitha jane te Zotit ,
    me ndryshimin qe mrekullite e kaluara i besojme edhe pse nuk i kemi pare , ..kurse kete e shikojme dhe mund ta veretetojme me doren tone ....
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Faqja 21 prej 44 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •