Close
Faqja 22 prej 44 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 433

Pėr: Videoja e debatit qe rrezoi te gjithe argumentin per Islamin e sotem mbarboteror

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    As expert i gjuhės arabe nuk eshte (bile as arabisht nuk din te komunikon). E te jet bani edhe matematicient edhe expert i gjuhės arabe ? Kjo e ben "gjeni" !

Kemi fol gjat me banin, ky as shahadetin nuk e thot. I mohon mesimet e Muhamedit a.s. dhe kur i sillet nje argument nga kurani per mesimet qe duhet t'i nxjerrim nga i Derguari i Zotit, atehere ik !

Deformimi i kuranit, ēregullimi i namazit dhe mos deklarimi i drejt i shehadetit tregojn kjart qe ky, ka rene ne nje sekt te ulėt, sekt totalisht i devijuar ! Un i kam then, qe Ok, supozojm se po e pranoj mrekullin e numrit 19, e tani ēka ? ...
    e para ,di arabisht , aq sa te bej verifikimin e germave arabe aty ,
    dhe e dyta shehadetin e ke ne Kuran...
    [3:18] Perėndia dėshmon se nuk ka perėndi pėrveē Tij, e ashtu dėshmojnė edhe engjėjt
    dhe ata qė kanė dije.
    Sinqerisht dhe me tė drejtė, Ai ėshtė perėndia absolut; nuk ka tjetėr
    perėndi pos Tij, tė Plotfuqishmit, Mė tė Menēurit.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Videoja e debatit qe rrezoi te gjithe argumentin per Islamin e sotem mbarboteror

Mrrini edhe teta gone, mi vendos pakes "kryp" gjelles se banit. Vec ta dish, se tash e ke be PRESSOLL !
    Eshte sarkazme kjo apo..?! Sepse une jam tete me organe gjenitale te xhaxhit e po t'mi shohesh do te zgurdullojne syte (kujdes me sarkazmat e mos e kruj me mua se te dal dardh me bisht kuptove??! )... Problemi eshte se me keni ludhur me ate cfare besoni ju, e me keni ardhur ne maje te hundes, se nuk kam me nerva per t'u marre me me ju. Vetem atehere kur nuk mund te duroj me, me imponohet te nderhy e t'iu zhdep shputa fytyres...

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    e para ,di arabisht , aq sa te bej verifikimin e germave arabe aty ,
    dhe e dyta shehadetin e ke ne Kuran...
    [3:18] Perėndia dėshmon se nuk ka perėndi pėrveē Tij, e ashtu dėshmojnė edhe engjėjt
    dhe ata qė kanė dije.
    Sinqerisht dhe me tė drejtė, Ai ėshtė perėndia absolut; nuk ka tjetėr
    perėndi pos Tij, tė Plotfuqishmit, Mė tė Menēurit.
    ti pse mendon qe e ka vene Zoti mrekulline e nr 19 ne Kuran??? kot???
    a mendon qe nje mrekulli mund te zbulohet pa lejen e Zotit?
    a mendon qe Zoti lejon qe mrekullia e mbajtur fshehur per 1400 vjet ne fjalen absolute te Tij ne Kuran te lejoje qe te zbulohet nga nje pabesimtar?(shih [56:79])
    nese eshte besimtar ai qe e zbuloi !..atehere a mundet qe nje besimtar te thote genjeshtra ne lidhje me Perendine dhe te mashtroje duke thene qe eshte i derguar?,.. nese nuk eshte???

ka nje logjike ne te kuptuarit e gjerave ,,..ju me cilen logjike logjikoni..me te vertete mendoni se ketu ka rastesi???..

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    *

Aha...
    ...njefare kohe edhe une jam marre me kesolloj eksperimentesh por tani nuk me premton koha per dic te tille. Megjithate kisha pasur interesim per kete program a metode...kush e di, ndoshta ia filloj serish eksperimenteve...

*
    programin e ke ketu : http://19.org/wp-content/uploads/2012/05/Zikra-1974.rar

kurse Kuran ne arabisht gjen lehte neper internet,une per vete per kollaj i kam marre nga http://tanzil.net/download/ versionin uthmani-min , ne faqen e tanzil i ke edhe perkthimet ne te gjitha gjuhet edhe transliterimin me germa latine edhe e degjon me ze nga recitues te ndryshem cdo ajet qe deshiron , por mund ta marresh nga te duash ti...

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Eshte sarkazme kjo apo..?! Sepse une jam tete me organe gjenitale te xhaxhit e po t'mi shohesh do te zgurdullojne syte (kujdes me sarkazmat e mos e kruj me mua se te dal dardh me bisht kuptove??! )... Problemi eshte se me keni ludhur me ate cfare besoni ju, e me keni ardhur ne maje te hundes, se nuk kam me nerva per t'u marre me me ju. Vetem atehere kur nuk mund te duroj me, me imponohet te nderhy e t'iu zhdep shputa fytyres...
    Hahahaha, oj dardhe ! Un edhe bishtin ta nuki ! Un e di, qe ti je nder ata qe mbani ate faqen ku ekspozoni kuranin e deformuar ne gjuhen shqipe. Sa te qendrosh ne fsh, mund t'i rrahesh te gjithe "shputa" fytyres, edhe mua dhe hic s'ka problem !.. por njeherit jasht, te sygjeroi qe at bisht te dardhes, ta fusėsh nderkembe qe mos te diktoje kush se cfar mėrrshe je. Se beso qe do ta nukin me gjithe rrenje, saqe t'mbetet vetem gėrdhaja pa organe gjenitale.

Hahahaha, oj dardhe ! Un edhe bishtin ta nuki ! Un e di, qe ti je nder ata qe mbani ate faqen ku ekspozoni kuranin e deformuar ne gjuhen shqipe. Sa te qendrosh ne fsh, mund t'i rrahesh te gjithe "shputa" fytyres, edhe mua dhe hic s'ka problem !.. por njeherit jasht, te sygjeroi qe at bisht te dardhes, ta fusėsh nderkembe qe mos te diktoje kush se cfar mėrrshe je. Se beso qe do ta nukin me gjithe rrenje, saqe t'mbetet vetem gėrdhaja pa organe gjenitale.
    vete ofendove i pari ...cpate tani..!

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Si mundet te jape nje deklerate te tille nje pasues i Rashadit kur dihet fare mire qe ju e keni ndryshuar Kuranin duke i hequr atij dy versete. Nese vertete i beson kesaj thenieje atehere si ka mundesi qe Allahu xh.sh mos ta ruante kete liber kur mbi 1 miliard e gjysem besimtare Muslimane ne mbare boten i besojne ketij Kurani qe sipas jush i ndryshuar?
    ketu me poshte ke nje liste te gabimeve ne shtypjen e Kuranit,
    http://nenshtrimi.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

mos te harrojme qe keto gabime jane thjesht boje ne leter,
    a mos nuk e ka mbajtur fjalen , perderisa ka shume gabime ne shtypjet e Kuranit???

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    vete ofendove i pari ...cpate tani..!
    Bani, i ke mbushur 11 faqe me shokun tend te vetem i cili te percjell ne kete ideologji matematikore. Je perserit mbi 5 here, qe dmth ēdo 2 faqe ! Nuk je pranuar nga askush, te gjithe kan debatuar me ty dhe askush jo-askush nuk te dha te drejt pervec se te krishtereve dhe ateisteve, qe shihnin ne ty nje deg qe mund ta demtonte trungun Islamik ! Tani ēfar po kerkon ? Ta pranojm si profet Reshatin ? Si imam Mehdia ? JO ! Nuk mundemi, e jo pse nuk duami ! Nuk mundemi sepse te gjitha indikacionet na tregojn se ai eshte mashtrues dhe se nuk ka asgje shpirterore ne ate qe ka "predikuar" ! E ke mbush me shifra e shkronja arabe kete faqe, te jan perzier kabllat dhe beson se bota sillet rreth ketij numri dhe tabelave tua. Ēo kryt, dhe shiqo pertej numrave !

Bani, i ke mbushur 11 faqe me shokun tend te vetem i cili te percjell ne kete ideologji matematikore. Je perserit mbi 5 here, qe dmth ēdo 2 faqe ! Nuk je pranuar nga askush, te gjithe kan debatuar me ty dhe askush jo-askush nuk te dha te drejt pervec se te krishtereve dhe ateisteve, qe shihnin ne ty nje deg qe mund ta demtonte trungun Islamik ! Tani ēfar po kerkon ? Ta pranojm si profet Reshatin ? Si imam Mehdia ? JO ! Nuk mundemi, e jo pse nuk duami ! Nuk mundemi sepse te gjitha indikacionet na tregojn se ai eshte mashtrues dhe se nuk ka asgje shpirterore ne ate qe ka "predikuar" ! E ke mbush me shifra e shkronja arabe kete faqe, te jan perzier kabllat dhe beson se bota sillet rreth ketij numri dhe tabelave tua. Ēo kryt, dhe shiqo pertej numrave !
    te jap te drejte te mendosh keshtu , perderisa ke menduar qe une ekam numrin 19 si pike referimi,..por JO..nr 19 per mua nuk eshte pike referimi , thjesht nje mrekulli si gjith te tjerat , por meqe shikoj qe nuk e perflllni duke lene te nenkuptohet qe perderisa i derguari eshte i rreme edhe mrekullia eshte e rreme..atehere kjo me detyron mua te sjell argumentet bindese qe kjo mrekulli eshte e vertete, ..tani...ti dhe shume te tjere mund te mednojne qe une nr 19 e kam te varur si ora e murit ne shtepi ...ky eshte mendimi juaj, ndersa une e kam sqaruar dhe per te shumten here po e sqaroj qe 19-ta nuk eshte tjeter pos nje shenje , sikur ishin me pare edhe shenjat e tjera, asgje me shume.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Duhet te kuptosh sarkazmat e te tjereve o injorant, se paskam harruar te fus ne thonjeza ate 'zhdepien me shputa'. Ti duhet te dish qe une nuk mund te te zhdep shputa nepermes forumit!! Por te keshilloj qe te mos kercenosh se do te demtosh shendetin tend separi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 19-02-2013 mė 05:31

Faqja 22 prej 44 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •