kur me vjen merzitja , behem bishe fare ;
e kap prej fyti , e shkund fort , ia thyej kembet dhe i ncjer syte qe te mos shohi te vije perseri dhe te mos eci , dhe keshtu merzitja iken e turperuar me koken ulur .![]()
kur me vjen merzitja , behem bishe fare ;
e kap prej fyti , e shkund fort , ia thyej kembet dhe i ncjer syte qe te mos shohi te vije perseri dhe te mos eci , dhe keshtu merzitja iken e turperuar me koken ulur .![]()
Kap burrin prej rrobash dhe i them zogu me nxirr cik se jam e stresume dhe ai ashtu i pa pertushem dhe qe sma kthen fjalen me surprizon dhe ja si me magji merzia iken![]()
anulloj cdo lloj rendez-vous, shmangem nga plane me shoqe, ulem dhe shoh filmat e mi te preferuar..
GodFather
Legends of the Fall
Dolores Claiborne
edhe ndonje gje tjeter ca te jet me Brad Pitt..
ah po... shqepem duke ngrene ato qe nuk duhet t'i ha... (akullore, kek, buttery popcorn...etc)
What goes around---comes around
Hap pc lexoj ,ndegjoj muzik,ose ndonje film humoristikn po me shume filma te vizatuar,injoroj bisedat me familjaret dhe shoqerin.
Ndodh edhe te dal nje shetitje me aparatin bej foto dhe iku merzia.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
edhe une zakonisht kerkoj ne raft te librave e bej gjoja sikur lexoj...nganjehere degjoj Air Supply gjate gjithe kohes...deri sa me merr morfeo ne krahet e tij...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 03-11-2012 mė 19:08
une dua te rri vetem.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Kur jam e merzitur dal shetitje ne natyre, ju largohem njerzve se e di qe do ju them ndonje fjale qe me vone do pendohem qe e thashe dhe e kam pak problem ta them fjalen - me fal - pastaj , koke shqipetareje lol
ose marr dicka per te lexuar dhe e detyroj veten te koncentrohem tek shkronjat
ps. Flas kur jam e merzitme keq fare , se merzitjet e lehta i kaloje me njerez dhe mundohem ta fsheh merzine .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Pi kafe...
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Krijoni Kontakt