Angmokio :
Me ty eshte lodhje koke te argumentosh , ndaj po te sjell vetem disa komente tuajat per te kuptuar llogjiken tende dhe atyre qe ndjek ti.
Citim:
Citim:Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
Se toka nuk lëviz rreth Diellit,por përkundrazi.Dhe me sa di unë,ky ësht mendimi i tër muslimanëve dhe krishterëve dhe i disa astronomëve bashkohor.Edhe pse kjo nuk ësht kusht i shehadetit,por hyn në kushtet e besimit.
ja dhe nje tjeter...
Kjo esht e vertet dhe nese ti mendon se ehli sunneti mendon ndryshe un te jap afat deri ne kijamet qe ti sjellish argumentet nga Kurani dhe sunneti dhe pasi un nuk kam mundesi nga mobili bjeri ti te kunderten e asaj qe thote ehli sunneti.Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
Subhanallahi amma jushrikun.Skam mundsi ta spjegoj nga mobili.Kjo ësht çështje besimi.Toka rrotullohetrreth boshtit të vet.Kurse teoria tjetër është falc se gjoja toka rrotullohet rreth diellit.Këtë e shpifën çifutët që tju mbajn peng juve.Toka ësht qendra e universit,dhe rreth tokes rrotulohet gjith universi.
Perndryshe te akuzoj me shpifje dhe nencmim te dinit islam duke ju besuar qorrazi krejt cka kane te vertete dhe te pavertetat nga qafirat.Sepse muslimanet nuk kan mundesi edhe praktikisht ti demantojne te gjith rrenat e cifuteve por ata ne mes te disa te vertetave i kan futur edhe keto rrena.
Pra kjo lufte ne mes teorise se gjeocentrizmit dhe heliocentrizmit eshte e vjeter me pasuesit e kufrit,ashtu sic eshte edhe teoria e darvinit dhe shum rrena te tjera ndaj te cilave ti nuk ke kurfar argumenti shkencor ndaj tyre.
Krijoni Kontakt