Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28

Dhimokratia greke - Gazetarët Pirro Dhimës - S'bëhësh grek kurrë!

Gazetarët Pirro Dhimës: S'bëhesh grek kurrë

Publikuar më 02.11.2012 | 11:49

ATHINË - Një incident i pakëndshëm ka ndodhur, teksa peshëngritësi me origjinë shqiptare, Pirro Dhima, doli nga salla ku sapo kishte votuar pro anulimit të Fondit të Gazetarëve, gjë kjo që ngjalli reagimin e dhjetëra gazetarëve që ishin mbledhur aty duke e përbuzur madje filluan edhe ta ofendonin!

Ndër thirrjet e tyre përbuzëse ishin “Alvane, alvane, grekë nuk do të bëhesh kurrë”. Si dhe “Turp, turp, të bëmë njeri kurse ti na heq bukën e gojës”.

Një arsye tjetër e cila shkaktoi zemërimin e gazetarëve dhe shumë qytetarëve të tjerë grekë, që ishin të pranishëm aty, ishte fakti se Pirro Dhima votoi pro të gjitha masave shtrënguese të qeverisë së koalicionit, ndërsa kohët e fundit flitet dhe për një “flirt” të tij me partinë e Demokracisë së Re, ndërsa ai është deputet i zgjedhur i partisë së PASOK-ut. /Marrë nga Koha Ditore/

shekulli

ohhh sa po me behet qefi ...te gjithe lapanjozet e bythshiturit,fatin e tije pacin,te poshterohen publikisht !
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    ohhh sa po me behet qefi ...te gjithe lapanjozet e bythshiturit,fatin e tije pacin,te poshterohen publikisht !

Nqs do i referoheshe me teper ne lidhje me biografine,edhe rrjedhen e jetes se peshengritesit shqiptar,i cili i perket minoritetit grek nuk do reagoje keshtu.
    Ai i cili gjithmone ka shprehur respekt,edhe jo mohim qe ne Shqiperi u be peshengrites.
    Ai i cili kujton me respekt e dashamiresi trajneret e tij shqiptare te asaj kohe,edhe ai qe s'devijoi asnjehere nga ajo c'ka ish realiteti.

Ai nuk mund te krahasohet me Leonidha Shabana e as Mirela Maniana e Xhelila,ne lidhje me devijimet,edhe mohimet e tyre me shtetin qe u ofroi suksesin.
    Deshtake ngelen keta tjeret,edhe jo Pirro Dhima.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    po eshte e drjete,Pirroja pamavaresisht se po ta marrim si te themi nga origjina eshte me grek se ata qe tha Genti,qendrimi tij gjithmone ndaj Shqiperise dhe njerezve te saj ka qene gjithmone shume serioz,dhe asnjeher nuk ka harruar rrespktin,asnje lidhje ska qendrimi i tij si persion me qendrim qe mbajn shum ''vorioPireot''

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Nqs do i referoheshe me teper ne lidhje me biografine,edhe rrjedhen e jetes se peshengritesit shqiptar,i cili i perket minoritetit grek nuk do reagoje keshtu.
    Ai i cili gjithmone ka shprehur respekt,edhe jo mohim qe ne Shqiperi u be peshengrites.
    Ai i cili kujton me respekt e dashamiresi trajneret e tij shqiptare te asaj kohe,edhe ai qe s'devijoi asnjehere nga ajo c'ka ish realiteti.

Ai nuk mund te krahasohet me Leonidha Shabana e as Mirela Maniana e Xhelila,ne lidhje me devijimet,edhe mohimet e tyre me shtetin qe u ofroi suksesin.
    Deshtake ngelen keta tjeret,edhe jo Pirro Dhima.
    Po ti vorioepiriot je......???????
    Eshte nga te vetmit sportiste shqiptare qe ka perbuzur shqiperine.
    Te gjithe te tjeret kane mbajtur nje qendrim me te moderuar.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Po ti vorioepiriot je......???????
    Eshte nga te vetmit sportiste shqiptare qe ka perbuzur shqiperine.
    Te gjithe te tjeret kane mbajtur nje qendrim me te moderuar.
    Une vorioepirot?

Refuzon sepse nuk i perkiste asaj
    Kush ka mbajtur???
    Te siguroj qe nuk ia ke haberin,edhe nuk do komentoja ne lidhje me opinionet tuaja rreth meje,por rreth temes ne fjale.

Ps harrova te ta shuaj kureshtjen.

Jam i Shqiperise,edhe mos pyet here tjeter.

Paraprakisht falenderoj.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Une vorioepirot?

Refuzon sepse nuk i perkiste asaj
    Kush ka mbajtur???
    Te siguroj qe nuk ia ke haberin,edhe nuk do komentoja ne lidhje me opinionet tuaja rreth meje,por rreth temes ne fjale.

Ps harrova te ta shuaj kureshtjen.

Jam i Shqiperise,edhe mos pyet here tjeter.

Paraprakisht falenderoj.
    edhe Pirro i Shqiperise ka qene.

per pak leka e shiti bithen

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin

thank god qe e shiti e te mos e sjelli me koken ne shqiperi. Ka mundesi edhe te mos na permendi idioti. Rob te tille nuk i pranon kush. Jemi me fat qe u shporr nga shqiperia.
    I LOVE GOD

j&g

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Pirro Dhima beri ate qe i dukesh e drejt dhe ate jet qe ai deshironte
    nuk pyeti as juve as mua cdo kush shikon jeten e tyre familjen e tyre
    sja ka ai fajn se gazetat shqiptare meren me te

sa per ofezat greke ndaj ti kujt i plasi ata po shajn baban e vet jo me ate

pastaj sjemi ne ata ketu qe po shajm sali/rama/

puna eshte se cdo kush shikon interesin e tyre
    Partizoni

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin

nerez..duket se flisni pa menduar..pirro dhima nuk ka qene asnjehere shqiptar..harrojeni..ai ka lindur me prinder e gjysher greke dhe garimi i tij per greqine ka qene zgjedhja me e drejte e tij..ju flisni per te por harroni cfare nami bete dhe beme me rastin e futbollisteve shqiptare me gjak e gjuhe shqipe qe luajne per kombetare te tjera..po ..kjo eshte tradhti e jo ajo e pirro dhimes apo sportisteve qe realisht kan gjak grek..cka do te shprehen maqedonasit per futbollistet shqiptare te maqedonise qe pritet ti bashkangjiten kombetares shqiptare..nuk besoj se do thone se jane tradhetare pasi me kombetaren maqedonase nuk i lidh asgje edhe pse jetojne e veprojne ne republiken e maqedonise..po keshtu per sportiste te tjere qe kan gjak shqiptare dhe jetojne e veprojne ne bota..

duhet te jemi me serioze..ti japim pirros ate qe i takon pirros..jop te flasim siq na e ka enda..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •