Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    une nuk jam i perqendruar as tek numeri 19 dhe as te viti 2280 , por jam i perqendruar ne diten e gjykimit ,
    Numeri 19 nuk eshte feja , e as rruga qe duhet ndjekur ,..por eshte thjesht nje argument per vertetesine e Kuranit dhe patjeter edhe te ekzistuarit e Zotit dhe per pasoje e te gjitha sa thuhen ne Kuran ,
    nese ti mendon qe mua me intereson kur do te jete viti i fundit te botes ..je gabim , sepse sido qe te jete, fundi i botes do te vije dhe nuk ka asnje vlere nese vjen me vone apo me heret , ajo eshte thjesht nje informate , biles e parendesishme per mua , pasi une e besoj qe dikur fundi do te vije dhe nuk loz asnje rol se kur kjo ndodh ,
    Numeri 19 eshte vetem njera nga mrekullite e Zotit , ..ashtu sic deti qe u hap per hebrejte qe shpetuan nga faraoni , ashtu si qorret u sheruan , apo ashtu si shkopi u be gjarper etj etj,,,e tille eshte edhe mrekullia matematikore e inicialeve Kuranore e nr 19 ne Kuran ,
    nuk ka dyshim qe eshte nje shenje bindese , http://www.scribd.com/doc/111569281/...-ne-numerin-19
    Ok , meqe ke lexuar shume per Rashadin, mund ti thush lexuesve te kesaj teme se kur ka thene Rashadi se eshte fundi i botes?

Besoj se per Rashadin kishte nje rendesi te madhe ajo date ndryshe s'kish pse e thoshte?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ok , meqe ke lexuar shume per Rashadin, mund ti thush lexuesve te kesaj teme se kur ka thene Rashadi se eshte fundi i botes?

Besoj se per Rashadin kishte nje rendesi te madhe ajo date ndryshe s'kish pse e thoshte?
    po , patjeter ..biles po sjell te plote listen qe ka shkruar Rashad Khalifa ne te cilen permend detyrat e tij si i derguar , ku ne mes tyre eshte edhe zbulimi i fundit te botes ne vitin 2280:

Emri:  detyrat kryesore te Rashad khalifes.jpg

Shikime: 373

Madhėsia:  68.4 KB

[72:25] Thuaj, “Unė nuk e di nėse ēka u ėshtė premtuar(Fundi i Botes) juve do tė ndodhė sė shpejti, apo
    nėse Zoti im do e shtyjė pėr mė vonė.”
    [72:26] Ai ėshtė Njohėsi i tė ardhmes; Ai nuk ia shpallė tė ardhmen askujt.
    [72:27] Vetėm te njė lajmėtar qė Ai zgjedhė,* Ai zbulon nga e kaluara dhe e ardhmja,
    lajme tė posaēme.*
    [72:28] Kjo ėshtė pėr tu siguruar se i kanė pėrhapur lajmet e Zotit tė tyre. Ai ėshtė
    tėrėsisht i vetėdijshėm pėr ēka kanė ata. Ai i ka numėruar numrat e tė gjitha gjėrave. 7+2+2+8=19
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 31-10-2012 mė 07:29
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •