Seriozisht po te them se edhe une kish dashur qe te krenohem me nane terzersen dhe me cdo shqiptar ne bote qe eshte i suksesshem, pa mare parasysh fene, por ja qe kjo mbetet vetemse nje deshire dhe jo realitet. rita Ora e disa te tjere i respektoj se treguan se jane shqiptare pa frike dhe pa paragjykime.
Nejse , naten!
Ndrysho Firmėn
Rita Ora u ka kėrkuar falje fansave tė saj, pasi i ėshtė dashur tė anulojė koncertin nė New York, si pasojė e uraganit Sandy.
Pasi stuhia goditi bregun lindor, kėngėtarja konfirmoi se koncerti ėshtė shtyer deri nė njė datė qe do te publikohet ne ditet e ardhshme.
"Jooo!! Shfaqja nė New York ėshtė shtyer", ka shėnuar Rita nė rrjete sociale, duke shtuar: "Sandy mund tė ketė fituar sot, por ne, Ritabots, do tė pushtojmė tė ardhmen".
http://www.ritaoraa.com/lajmet-e-reja.html
Ndrysho Firmėn
..edhe une gjithashtu do te isha ndjere mire sikur ajo si nje shqiptare e vertete te kishte mare guximin
dhe ne pranimin e cmimit nobel te faleminderonte popullin nga ajo kish prejardhjen, popull i cili e rriti
dhe e edukoi me virtyte fetare e humaniste. Por ja qe per fat te keq asaj i erdhi turp qe te jete
shqiptare dhe me mire ju duk te jete "internacionale" se sa shqiptare. E ajo internacionale d.m.th pa
identitet! Une me kete gjest te nenes tazerze nuk mund te ndihem krenar.
Me pelqen por ja qe smund te gjej arsyen reale....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 31-10-2012 mė 22:23
Ndrysho Firmėn
Me fal por kush jane ato te paret qe e filloje perqarjen dhe mbjellin urrejtje?
Merru me rrenjet e problemit ne fillim pastaj me filizat!
Kto i mohojne identitetin e saj Shqiptare vetem e vetem se ajo nuk ishte myslimane dhe sepse eshte e njofur ne mbare boten, ju djeg ketyre sepse bota nepermjet saje nuk i shikon te gjithe Shqiptaret muhamedane!
Mbi te gjitha ne qoftese ajo nuk ju paska sjellure bamiresi qfare te keqe i ka sjellur nene Tereza Shqiptareve qe te sulmohet nga myslimanet ne kete menyre?
Te paret jane: Ti dhe anton kqyra te cilet shqiptaret muslimane i quajtet qener publikisht.
Askush nuk ja mohon asaj identitetin , por ajo vete e mohon ate, me fjale e me veper. Ajo asnje fjale nuk ka thene shqip ( me fjale), ajo asnje gjest human te mirefillte nuk ka bere per shqiptaret. Ajo ka hapur shtepi bamiresie-selia te vatikanit per krishterizimin e popullit shqiptar qe 99% i perket fese Islame.
Asnje musliman nuk sulmon nenen zerteze, por muslimanet jane duke treguar realitetin. Nese ti transparenca te duket "sulm" atehere ju qenkeni ne humbje.
Ndrysho Firmėn
Me beri pershtypje betimi juej ne te Madhin Zot, dhe te thuesh me tronditi t'ju besoj. Por jo me pak me chuditi prej kah gjith aj pa informim, n'se asht betim i vertet. A nuk e din ti se diten qe ka pranue chmimin nobel para kamerash ka thane : une jam me shtetesi Indijane, me kombesi Shqiptare, kurse me shpirt i perkas Zoti. Po ku asht problemi n'se prej largimit ne moshe te re ka harrue me u shpreh mire shqip. Ajo me njerz jasht publikut, por edhe ne publik ka fole shqip ashtu si ka dijte. Per nje njeri qe i perkushtohet me mish e shpirt bamiresis aty ku asht ma nevoja, edhe nuk mbetet shume kohe per tu perserit gjuha qe te mos harrohet. Dhe si perfundim, a ma randesi kane fjalet a por veprat ?
Krijoni Kontakt