Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 176
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Edhe Rita oren e njeh gjith bota ka dale ne MTV MUSIC

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    PS: Mos mendoni se jam ironik, kete mendim e kam shume serioz dhe pres ndonje kunderargument, ju lutem ...mendimi im !
    paska pas te drejte mia@ atehere,gabimi paske qene i imi ,e di si eshte puna qe un kete riten as qe nuk e njihja fare,dje qe kur ti postove foton dhe emrin e pash dhe e mesova per here te pare,mos fole marrezira or djal dhe mos bej krahasime te tilla se eshte TURP.
    -TURPI me i madh eshte qe disa po mundohen te percajn shqiptaret nepermjet fese,kjo jo vetem eshte turp por eshte krim,nuk ku te veje me poshte sesa te krahasojme shqiptaret dhe cbejne ata ne baze te fese.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    .....BOTA NJEH VETEM NJE: - NENE TEREZEN-[/SIZE][/COLOR][/B] dhe kjo na ben krenar ne shekuj.
    Jo, Jo, bota njeh edhe Rita Oren....shqiptaren e vetedeklaruar me fjale shqip...hallall i kofte....nuk u turperua e flase shqip...bravo!
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    -TURPI me i madh eshte qe disa po mundohen te percajn shqiptaret nepermjet fese,kjo jo vetem eshte turp por eshte krim,nuk ku te veje me poshte sesa te krahasojme shqiptaret dhe cbejne ata ne baze te fese.
    Turpi eshte i tyre te cilet Humanizmin e fetarizojne. Si mundet qe une si musliman te jem prezent ku flitet dhe veprohet per humanizmin, por ai humanizem ngjyroset me ngjyra fetare ( kryqezohet). neana terzeza kete ka bere, ajo pas cdo humanizmi ka gjuajtur edhe kryqin. Kete humanizem askush nuk e do pervec kryqave...no thenks mother terzea!
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga El0na Lexo Postimin
    Tema ka marre teresisht drejtim te kundert prej titullit. Mos krahasoni Rita Ora apo Bleona Qerreti me Nene Terezen se eshte turp kush e degjon.
    Nene Terezen e njeh gjithe bota per famen dhe bamiresine e saj dhe kjo gje vertete na ben krenare ne Shqiptaret.
    Sa i perket festimit te 100 vjetorit te Shqiperise me bustin e saj kjo me duket dhe mua pa vend.
    Nese tereza eshte e njohur si humaniste(vetemse per te krishteret dhe jo per muslimanet), atehere Rita eshte e njohur ne bote si artiste. Pra thelbi eshte te dyja jane te famshme. Por njera eshte vetemse hmaniste(me kusht) kurse tjetra eshte edhe shqiptare e vertete. Pse te mos krahasohen dy persona me fame boterore? Pse kush eshte tereza ma shume se Rita.
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Qe tash e prishe edhe ate grimc shpres qe pata se ke ndonje pik kuptim. Po kush me men ne krye mund te krahasoje nje vajze te autostrades, qe fama fallco e saje asht sot per neser, me vepren boterore te nje shejtereshe. Sa per videon qe po lyp, ne dore te kisha nuk do te harxhoja mundin me ta tregue ty, mbasi qe te gjith e dijne se i ka fole ato fjale. Pra keto fjale qe i ka thane ate dite, jane te shkruera ne deren e shtepise se saje muze ne Shkup. E perfundova me ty per arsye se ti ndoshta nuk din ma shume, por u thue atyre prej te cilve ke ndigjue kso trillimesh qellimkqija, se kot s'koti mundohen se nuk ka kush ne bote (pervech atyre qe jane krejt te prishun) qe jua beson. Do te thojsha une edhe ma shume, por per hire te vllezerve tjere musliman qe jan ne rrugen e Zotit, do te permbahem.
    O gjyka, per te prishur e prishe ti vete. Ti po priton me nxjer te drejten ne shesh. Atehere mos vazhdo me se se vjen je duke e prishur...nejse
    Ndrysho Firmėn

tereza e shenjte????
    Si shpallen keto te shenjtet??
    Kush mer pergjithesine qe nje njeri qe ha, pi dhe vdes te shpall dike tjeter te shenjte????

Shenjteria eshte dicka me e madhe se sa mendoni ju qe thoni se tereza eshte e shenjte.
    Mund te thoni humaniste, por jo e shenjte?!
    Sa lehte e thoni "e shenjte", nje llaf goje!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 01-11-2012 mė 04:41
    Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Turpi eshte i tyre te cilet Humanizmin e fetarizojne. Si mundet qe une si musliman te jem prezent ku flitet dhe veprohet per humanizmin, por ai humanizem ngjyroset me ngjyra fetare ( kryqezohet). neana terzeza kete ka bere, ajo pas cdo humanizmi ka gjuajtur edhe kryqin. Kete humanizem askush nuk e do pervec kryqave...no thenks mother terzea!
    nuk te tha njeri te jesh prezent,nqs nje gje nuk interreson nuk merresh me te,por ti dhe ata si ti po mundohen te hedhin balte,por nuk mundeni dot sesa te mundoheni ju nuk do ja arrini,sepse eshte nje figure e njohur ne tere boten.
    -uroj qe ate qe bera me bold ta mos kesh bere me qellim por te jete thjesht gabim shkrimi......

Mos haroni se bota na njeh dhe nepermjet Lorik Canes :
    ti qenke fare me duket...

Gjithmone me ty Maska e El0na
    Anėtarėsuar
    02-08-2012
    Vendndodhja
    KL
    Postime
    64
    Nese tereza eshte e njohur si humaniste(vetemse per te krishteret dhe jo per muslimanet), atehere Rita eshte e njohur ne bote si artiste. Pra thelbi eshte te dyja jane te famshme. Por njera eshte vetemse hmaniste(me kusht) kurse tjetra eshte edhe shqiptare e vertete. Pse te mos krahasohen dy persona me fame boterore? Pse kush eshte tereza ma shume se Rita.
    Pervec Shqiptareve jane te pakte ata qe e njohin Rita Oren. Une per veten time nuk e kam degjuar te kendoj asnje kenge. Pervec fotove qe qarkullojne ne facebook asgje tjeter nuk di per te.
    Kengetare bota ka me miliona ndersa figura e Nene Terezes eshte unike ne llojin e saj.

Je duke e trajtuar gabim kete teme, te jap te drejte qe 100 vjetorit te pavaresise po i jepet vemendje Nene terezes pa arsye kur meritojne te permenden te tjere.
    E mira e njė kujtese tė keqe ėshtė se mund tė shijosh disa herė tė njėjtėn tė mirė si herėn e parė.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    une personalisht nuk jam ndonje tifoz i nene terezes,por kur e respekton gjithe bota duhet
    te hesht.
    kjo vlen dhe per ju myslimanet nqs jeni

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •