Edhe Rita oren e njeh gjith bota ka dale ne MTV MUSIC![]()
Edhe Rita oren e njeh gjith bota ka dale ne MTV MUSIC![]()
paska pas te drejte mia@ atehere,gabimi paske qene i imi ,e di si eshte puna qe un kete riten as qe nuk e njihja fare,dje qe kur ti postove foton dhe emrin e pash dhe e mesova per here te pare,mos fole marrezira or djal dhe mos bej krahasime te tilla se eshte TURP.
-TURPI me i madh eshte qe disa po mundohen te percajn shqiptaret nepermjet fese,kjo jo vetem eshte turp por eshte krim,nuk ku te veje me poshte sesa te krahasojme shqiptaret dhe cbejne ata ne baze te fese.
Turpi eshte i tyre te cilet Humanizmin e fetarizojne. Si mundet qe une si musliman te jem prezent ku flitet dhe veprohet per humanizmin, por ai humanizem ngjyroset me ngjyra fetare ( kryqezohet). neana terzeza kete ka bere, ajo pas cdo humanizmi ka gjuajtur edhe kryqin. Kete humanizem askush nuk e do pervec kryqave...no thenks mother terzea!
Ndrysho Firmėn
Nese tereza eshte e njohur si humaniste(vetemse per te krishteret dhe jo per muslimanet), atehere Rita eshte e njohur ne bote si artiste. Pra thelbi eshte te dyja jane te famshme. Por njera eshte vetemse hmaniste(me kusht) kurse tjetra eshte edhe shqiptare e vertete. Pse te mos krahasohen dy persona me fame boterore? Pse kush eshte tereza ma shume se Rita.
Ndrysho Firmėn
tereza e shenjte????
Si shpallen keto te shenjtet??
Kush mer pergjithesine qe nje njeri qe ha, pi dhe vdes te shpall dike tjeter te shenjte????
Shenjteria eshte dicka me e madhe se sa mendoni ju qe thoni se tereza eshte e shenjte.
Mund te thoni humaniste, por jo e shenjte?!
Sa lehte e thoni "e shenjte", nje llaf goje!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 01-11-2012 mė 04:41
Ndrysho Firmėn
nuk te tha njeri te jesh prezent,nqs nje gje nuk interreson nuk merresh me te,por ti dhe ata si ti po mundohen te hedhin balte,por nuk mundeni dot sesa te mundoheni ju nuk do ja arrini,sepse eshte nje figure e njohur ne tere boten.
-uroj qe ate qe bera me bold ta mos kesh bere me qellim por te jete thjesht gabim shkrimi......
ti qenke fare me duket...
Pervec Shqiptareve jane te pakte ata qe e njohin Rita Oren. Une per veten time nuk e kam degjuar te kendoj asnje kenge. Pervec fotove qe qarkullojne ne facebook asgje tjeter nuk di per te.
Kengetare bota ka me miliona ndersa figura e Nene Terezes eshte unike ne llojin e saj.
Je duke e trajtuar gabim kete teme, te jap te drejte qe 100 vjetorit te pavaresise po i jepet vemendje Nene terezes pa arsye kur meritojne te permenden te tjere.
E mira e njė kujtese tė keqe ėshtė se mund tė shijosh disa herė tė njėjtėn tė mirė si herėn e parė.
une personalisht nuk jam ndonje tifoz i nene terezes,por kur e respekton gjithe bota duhet
te hesht.
kjo vlen dhe per ju myslimanet nqs jeni
Krijoni Kontakt