Postuar mė parė nga Arvima Rri se eshte e vetmja foto qe dukem si serioze , pranaj nuk e heq Me keni bere ta nderroj nicknamen Do rrini dhe shume sonte? Bej shaka te kam Do vish neser prap?
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Postuar mė parė nga silentgirl Hahahahah...,po sapo te dha nje ide tipiku Avrima...,nderroje para se te perfundosh ne vetvrasje.. Jo edhe shume..,do iki pas pak sepse do shikoj nje filem aksion te bukur.. me qafsh, me karate do e shofesh me aman????
Without deviation from the norm, progress is not possible
Jo me Xhudo Kush eshte filmi me i bukur per ju?
total recall..
Total Recall kohet e fundit e kam pare Mire u lexofshim neser Te ju them naten e mire?
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga silentgirl total recall.. Hahahhahah me ate me 3 (.)(.)(.) Lol Pse kam nje parandjenj qe njifemi edhe ne realitet ne silentgirl?
Postuar mė parė nga Arvima Total Recall kohet e fundit e kam pare Mire u lexofshim neser Te ju them naten e mire? naten e mire
Postuar mė parė nga Arvima Total Recall kohet e fundit e kam pare Mire u lexofshim neser Te ju them naten e mire? Noten Avrima hajde prap neser Apo sdo vish?
Postuar mė parė nga Arvima Total Recall kohet e fundit e kam pare Mire u lexofshim neser Te ju them naten e mire? naten zogu, te pucim
Postuar mė parė nga Tipiku Noten Avrima hajde prap neser : ^lulja3 Apo sdo vish? Shif ky prap , pse nuk ma shkruani mire emrin? Me kismet , ishallah gdhijme gjalle : ) Silent edhe mua me ka pelqyer ai film Naten e mire te gjitheve
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt