boooo ku u mblodhen gjith pijanecet e me nxoren dificit
boooo ku u mblodhen gjith pijanecet e me nxoren dificit
Revolution 1848
Une nuk kam faj plako me nxjerr McAfee-ja attention per termin Raki ...... dhe kerkon lejen time per te percaktuar "graditetin"........ Gez...
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Nuk ka per zotin ...kta cunat e rinj jane kokra legenash qe mysin hunet me mall e nuk dine me pi 1 dopjo.. se nuk duken moderne se i duket vetja katunar po pine raki... Rakia eshte pije per burra ,pije fisnike..me e mire ene se uiski,ene rumi ..e te gjitha pijet e tjera..ja bile tashi kom per ta pi 1 teke ...
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Well I am just surprised beyond words. After all these great humanitarians, the Serbs, initiated ethnic cleansing and genocide in Bosnia and tried to do the same in Kosova. How could these Gandhi like people espouse religious intolerance?
E pra unë jam i befasuar vetëm përtej fjalëve. Pas gjithë këtyre humanitarë të mëdha, serbët, nisi spastrimin etnik dhe gjenocidin në Bosnjë dhe u përpoq të bëjë të njëjtën në Kosovë. Si mund këto Gandi si njerëz përkrahin intolerancën fetare?![]()
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
mos u merzisni ka libra kurani plot neper dyqane nje u dogj
njeri djeg biblen/kuranin edhe ca u be asgje su be besim sju ja heq dot njeri
cfar do qofshi mos u merni me ky ai ajo pasi vetem lufta sjellin![]()
Partizoni
po vjen 31 tetori, festa e halloween, praj vitesh ka filluar te festohet dhe ne tirane...dikush tha. cfar njerrezish, pse duhet te festojme ne festa keltesh(irlandezesh), ne kemi festat tona, kemi bajramin e vogel dhe te madhin
o burra tani, jevgj, magjyper, kurbete, arixhinj, protestoni sepse serbi dogji kuronin arab.
serbet i kane miq arabet, asnje vend arab nuk e ka njoh kosoven.
si serbet ashtu edhe arabet i ka lene feja mbrapa
Krijoni Kontakt