EuroStar1--citim--Shendet te kesh ti dhe familja jote dhe mbar Shqiptaret
Faleminderit ,gjithë të mirat për Ty dhe Familjes gjithashtu
Përshendetje
EuroStar1--citim--Shendet te kesh ti dhe familja jote dhe mbar Shqiptaret
Faleminderit ,gjithë të mirat për Ty dhe Familjes gjithashtu
Përshendetje
:ai qe nuk rren shuume eshte shqiptar i vertet...
....eshte vetem ai i cili po te kishte edhe njeqind jete dhe te pyetej se cfar kombi deshiron te jeshe ne jeten tjeter, zemra e tije nuk do te deshironte tjeter perveq atije Shqipetar.![]()
fatkeqisht ka nga ata mbeturina qe e mohojne vendin e tyre
Te premten isha ne nje mbremje. futem ne banjo ishte mbushur banjua plot me serb, shoku im ishte futur perpara meje dhe po flisnin per kosovon a dicka. se mbaj mend mire lol
vajta une dhe thash "go kosovo" "a free kosovo" a " viva kosovo" e di qe mbaroi me kosvo. i shava dhe ne shqip dhe permbeda serbine lol
te me kishin hyre nje dru o moj nene sdo dilja i gjalle nga banjua lol doli ai me priste jashte lol une rregullo rripin brenda
apo sishin dhe te gjate ata![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 31-10-2012 më 01:32
Nuk ekzistojne shqiptare te vertete dhe shqiptare jo te vertete!
Ekzistojne shqiptaret, te cilet jane njerez dhe si rrjedhoje jane te ndryshem njeri nga tjetri e domosdo sillen ndryshe.
Edhe ata qe nuk e konsiderojne veten te tille sepse kane mare ndonje nenshtetesi te huaj apo me sjelljen e tyre poshtrojne Shqiperine, DUAN APO S'DUAN ata ose duam apo s'duam ne, mbeten shqiptare. I vetmi problem qendron tek fakti se disa e njohin si NDER te qenurin shqiptar, dikush tjeter e konsideron si NJOLLE.
Kjo nuk me duket nje karakteristike qe prek vetem shqiptaret, por edhe shume shtete te tjera qe kane patur reputacion shume negativ ne syte e te huajve. Besoj se te gjithe e njohim historine e Italianeve kur filluan te mergonin, s'eshte nevoja te zgjatem une. Disa here eshte ceshtje interesash, ndersa shpesh eshte edhe ceshtje personaliteti per dike qe ka veshtiresi te integrohet ne nja ambient te huaj.![]()
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Shqiptar i verte eshte ai qe:
Inatcor
Qe di Gjithcka(i zgjuar)
Egocentrik
Budall
i Beses(fjales se dhene)
Tradhetar
Vrases
Human
Mikprites
Hajdut
i Kanunit
i Burrerise
i pa Burrerise
i Kulturuar
Injorant
ai qe Ngopet me lugen bosh
Smire
Fetar
i Pa Fe
Punetor
Qylxhi
Genjeshtar
i Drejte
.......................dhe shume te tjera.
Nuk mendoj se ka ndonje ndryshim midis qenieve ata qe quhen qenie njerezore,me dy veshe,sy,hunde ect.
Te them te drejten edhe me eshte dukur ashtu por nuk e kam besuar. Me eshte dukur marrezi, nganjehere kam then me vete"Perse e shoh si marrezi? E perse mos te jene duke folur per mua?" Nganjehere gezohem, nganjehere shqetesohem. :S
Per mire a per keq shume faleminderit vetem dicka kam me ju, a mund ta ndaloni per nje orar? Jo per gje por me ze lemza dhe smund te flej dot.![]()
Krijoni Kontakt