Nuk ndejti pa ardhur as tifozi i lojtarit me te mire te te gjitha koherave; KAKA
Partizoni, e gjen ne liste ku ndodhet KAKA?
Ika te shoh ndeshjen, hajt bye
Sergio Aguero
Mario Balotelli
Gianluigi Buffon
Sergio Busquets
Iker Casillas
Didier Drogba
Radamel Falcao
Zlatan Ibrahimovic
Andrés Iniesta
Lionel Messi
Manuel Neuer
Neymar
Mesut Özil
Gerard Piqué
Andrea Pirlo
Sergio Ramos
Cristiano Ronaldo
Wayne Rooney
Yaya Touré
Robin van Persie
Xabi Alonso
Xavi Hernandez
Nuk ndejti pa ardhur as tifozi i lojtarit me te mire te te gjitha koherave; KAKA
Partizoni, e gjen ne liste ku ndodhet KAKA?
Ika te shoh ndeshjen, hajt bye
#VamosArgentina
Jo mër thektho thjesht të trregova ca dmth ti bësh cirk mbrojtësave dhe në këtë rast dhe lojtarit tënd të preferuar që e mori zvarrë 60 70 metra.![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Messi: Idhulli im ka qene Ronaldo (Luiz Nazario da Lima)
“Ronaldo ishte heroi im. Kur isha i vogel adhuroja te shihja lojtare si Zidane, Ronaldinho e Rivaldo. Por Ronaldo eshte sulmuesi me i mire qe kam pare ndonjehere”, deklaron argjentinasi ne kete prononcim te tij. “Ai ishte aq i shpejte sa mund te shenonte qe ne minutat e para te ndeshjes, dhe asnjehere nuk kam pare dike qe ta gjuaje topin me mire se ai”
Deklarata eshte dhene per revisten Angleze: FourFourTwo
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
aha. une nuk kuptoj??? hahahah. ky eshte kulmi.
tani ti nuk kuptove nje fjali normale te shkruar ne shqip, e me thua mua qe nuk kuptoj???
te kapen syte ate nder kllapa dhe "alarm alarm" u pergjigje menjehere pa e takuar trurin dhe te doli dicka komplet pa lidhje...
mos u merakos. nuk e ke per here te pare. jemi mesuar. e di se eshte e veshtire gjuha shqipe per disa.
une thashe qe askush nuk ka shenuar me shume gola se sneijder... KAQ.
ti the kot pa lidhje: po xavi e iniesta?
ia ke fute kot plako.
Vasudhaiva Kutumbakam
E kemi bere lemsh temen :D
Ama cirk u ka bere mbrojtesve KAKA. lol
(se ku i shef Partizoni ato mbrojtesit qe po i kapercen KAKA, vetem nje zot e di)
Messi ishte femije atehere, akoma adoleshent. :D Pastaj Messi jo se u mundua ta pengoj, per ta rrezuar, thjesht vrapoi pas tij. (Messi kishte 90 minuta qe luante ne fushe, ishte i lodhur, ndersa KAKA hyri si zevendesues 20 minutat e fundit)
Nejse po flasim per dicka pa vlere, per nje lojtar te harxhuar si KAKA, qe vetem nje sezon shkelqeu ne karrieren e tij.
-Messi ka per te qene lojtari me dominues ne historine e futbollit. ;)
Partizoni, shif cfare eshte cirk njehere :D
(ka shume te tilla nga Messi, madje ne cdo 1-2 ndeshje te jep mundesine te shikosh nga nje "stallom" te tille)
Vazhdo ti se ne terezi e ke.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 07-11-2012 më 23:52
#VamosArgentina
KAKIIIIIIIIIIII
Kur ngrente Kaka topin e artë, Messi kishte bibironin n'gojë. :-D
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Sa qesharak qe je ti po e thu si me than kshtu kur rivaldo ka marr topin e art kaka ka mbledh topat ne trening !
Valla jeni prere shume qe do ta mari messi edhe kete vit po kam pershtypjen se do zhgenjeheni.Ju do thoni qe po nuk e mori messi le ta mari Iniesta dhe prape do gezohemi por jo jo,kete vit do e mari ai qe te gjithe ju "sport dashesit" e barcelones e keni inat,pra CR7-ta edhe pse eshte pordhac,modest,egoist prape kete edicion ka bere me shume se messi & co![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 08-11-2012 më 15:24
Krijoni Kontakt