Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Topin e arte ?!

Votues
39. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Sergio Aguero

0 0%
  • Mario Balotelli

0 0%
  • Gianluigi Buffon

1 2.56%
  • Sergio Busquets

0 0%
  • Iker Casillas

0 0%
  • Didier Drogba

3 7.69%
  • Radamel Falcao

0 0%
  • Zlatan Ibrahimovic

0 0%
  • Andrés Iniesta

4 10.26%
  • Lionel Messi

17 43.59%
  • Manuel Neuer

0 0%
  • Neymar

0 0%
  • Mesut Özil

2 5.13%
  • Gerard Piqué

0 0%
  • Andrea Pirlo

3 7.69%
  • Sergio Ramos

0 0%
  • Cristiano Ronaldo

7 17.95%
  • Wayne Rooney

0 0%
  • Yaya Touré

0 0%
  • Robin van Persie

0 0%
  • Xabi Alonso

1 2.56%
  • Xavi Hernandez

1 2.56%
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 155
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Nqf se eshte i bindur se eshte fenomen?
    O barono ...me messin nuk perdoren terma "nqf-se". Ai eshte fenomen ,ska nevoje me nderru as skuader as me i tregu njeriu sesa vlen.

25 vjec ,300 gola dhe pervec kupes se botes ka fitu cdo lloj trofe te mundur. Pastaj me shume se trofete jane gjera tjera qe e bejne kte futbollist kaq special. Messi ne menyren e te luajturit eshte UNIK.

Mos bej krahasim me maradonen ke napoli sepse nqf se e mban mend ,meqense the e kam pa maradonen ,Napoli ska pas vetem Maradonen ne at kohe (kuptohet Maradona ka qene ajka e atij Napoli) por ne ate Napoli kane qene dhe futbolliste tjere me emer si kareka ,alemao ,ciro ..etj etj.

Pastaj futbolli i asaj kohe nxirrte dhe Veronen e Brigelit kampion italie ,por sdo te thote qe Brigeli ishte pale ca ,ishte grupi me shume ai qe i dha titullin verones. Edhe sampdoria e viallit e mancinit po ashu.

Tjeter ..jane epoka te ndryshme.

Po te flasim per vitet 50-70 dominonte Pele.
    70-80 dominonte Krojf.
    80-90 dominonte Maradona.
    90-2000 ,her dominote Baggio ,her romario ..vone erdhi dhe Zidane ..e kshu me rradhe.

Po ti marrim si individe dhe ti analizojme nje per nje une Messin do e vendosja ne vend te pare. Pse do thush ti? Sepse ....

1. Po luan ne futbollin modern (shume me te forte se futbolli i viteve 50-60-70-80-90)
    2. Po luan ne futbollin qe ka pergatitje me te madhe fizike se paraardhesit e tij.
    3. Po luan ne futbollin qe ka mbrojtjet me te forta. (dhe ky eshte fakt)
    4. Po luan futbollin me 3 ndeshje ne jave.
    5. Po shenon nga 73 gola ne sezon (rekord ne vete ky)
    6. Ka shenuar ne cdo finale ,champions league ,kupe spanje ,superkupe evrope ,superkupe spanje ,kupe bote (per klube)..etj etj

Dhe perpos ktyre ..ky djale eshte elegant ne fushe...kur e merr topin ke qef ta shikosh sepse e di shume mire qe do beje dicka magjike nga momenti ne moment. (Ashu sic ishte Maradona ne kohet e tij)

Edhe une qe kam kto mendime ..jam nje fans i cmendur i maradones dhe deri vone se nderroja me asnje lojtar ne bote. Tani kam fillu disi te lekundem ,por do pres dhe nje 5 vjecar ..te shohim nese messi do mbaje te njejtin ritem. Dhe Nqf se nuk e heq kemben nga petali ska dyshim qe do behet me i mire i gjitha koherave (edhe pse per mua qe tani e meriton te quhet me i mire i gjitha koherave ,me aq sa i ka dhene botes se futbollit).

E pse s'ka fitu gjo me komtaren meqe qenka fenomen ?!?

Pele 17 vjeç ishte kampion bote. Maradona nuk u be kampion bote ne moshen 18 vjeçare vetem per nje kapriço dhe nderrim mendje te Mennotit ne momentet e fundit, para se te dorzonte listen e lojtarve.

Mos me krahaso Napolin e Maradones me Barcelonen e Messit. Tek Napoli kishte vetem nje lojtar klasi, dhe ky ishte Maradona. Te tjeret ishin lojtare te mire, por nuk ishin yje. Ylli i vetem ishte Maradona. Ndersa tek Barcelona ke te pakten 3/4 yje te tjere perveç Messit.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    E di ti sa gola ka shenuar gjithesej maradona me argjentinen ne gjithe karrieren, dhe sa ka shenuar messi deri tani?

Po ne boterorin qe ka fituar e di se sa gola ka shenuar dhe sa ndeshje ka luajtur mire?

Ne Meksike '86, Maradona shenoi 5 gola dhe dha 5 asist per gol. Argjentina fitoi 6 nga 7 ndeshjet e turneut dhe titullin Kampione Bote. Ne ndeshjen çerekfinale kunder Anglise, Maradona shenoi golin qe njihet si goli me i bukur ne finalet e Kupes se Botes.

Maradona luajti 91 ndeshje me Argjentinen dhe shenoi 34 gola.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlueBaron : 31-10-2012 më 16:15
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Messi u dashka te ndryshoj skuader qe ta deshmoje veten e tij para "eksperteve" te forumitshqiptar. lol
    Keta derisa dyshojne ne kualitetin e Messit, tregojne qarte se nuk ja kane haberin futbollit.

Baroni haron se Pele gjysmen e atyre golave i ka shenuar neper ndeshje miqesore. (Pele ka shenuar 643 gola ne ndeshje zyrtare)
    Messi eshte vetem 25 vjec dhe ka arritur shifren e 300 golave ne ndeshje zyrtare.

Messi ka edhe nje dekade perpara per te luajtur, dhe nese vazhdon me kete ritem, jam i sigurt qe do e arrij edhe ate shifren prej 600 golave.

Te shenosh 600 gola ne Brazil nuk eshte e njejte sikur te shenosh 600 gola ne Europe.
    Futbolli Europian ka qene gjithmone vendi ku lojtaret e kane sprovuar veten e tyre.

Pele kurre nuk e provoi veten ne Europe, pasi kishte frike nga deshtimi.

Messi per gjate pjeses tjeter te karrieres, nese arrin ta fitoj edhe Kupen e Botes me perfaqesuesen e Argentines, padyshim qe historia e futbollit do ta njohe si me te madhin e te gjitha koherave.

P.S: Eshte qesharake kur lexon disa persona ketu kur mundohen te bejne krahasime Kristina vs. Messi. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 31-10-2012 më 16:42
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ore ti qe nuk ke emer. papagall copy/paste
    O i "ndrituri" botes, cili postim tu duk copy paste? :D

kur messi shenon gola qe vlejne zero dhe tashme kampionati eshte i humbur....... wow wow. 50 gola.
    Kete kampionatin e keni bere sikur me i kap yjet me dore. Thua ti se pale cfare keni fituar, pika juve! (imagjino sikur te fitonit "Triplete" kete sezon awww, kush do ju duronte :D)

Ndryshe eshte te dalesh "thjesht" golashenuesi me i mire, dhe ndryshe eshte te "vendosesh nje rekord historik" qe nuk e ka bere asnje lojtar tjeter me pare ne histori te futbollit!

Ti nuk arrin te dallosh te bardhen prej te zezes.

2011/12 - Lionel Messi, Barcelona (50 gola)
    2010/11 - Cristiano Ronaldo, Real Madrid (40)
    2009/10 - Lionel Messi, Barcelona (34)
    2008/09 - Diego Forlan, Atletico Madrid (32)
    2007/08 - Cristiano Ronaldo, Manchester United (31)
    2006/07 - Francesco Totti, Roma (26)
    2005/06 - Luca Toni, Fiorentina (31)
    2004/05 - Thierry Henry, Arsenal (25) & Diego Forlan, Villarreal (25)
    2003/04 - Thierry Henry, Arsenal (30)
    2002/03 - Roy Makaay, Dep. La Coruna (29)
    2001/02 - Jardel, Porto (42)
    2000/01 - Henke Larsson, Celtic (35)
    1999/00 - K. Philips Sunderland (30)
    1998/99 - Jardel, Porto (36)
    1997/98 - Machlas, Vitesse Arnhem (34)
    1996/97 - Ronaldo, Barcelona (34)
    1995/96 - Endeladze, Margveti (40)
    1994/95 - Avitisyan, Homenhem (39)
    1993/94 - Taylor, Porthmadog (43)
    1992/93 - McCoist, Glasgow Rangers (34)
    1991/92 - McCoist, Glasgow Rangers (34)
    1990/91 - Pancev, Red Star (34)
    1989/90 - Stoichkov, CSKA Sofia (38) & Hugo Sanchez, Real Madrid (38)
    1988/89 - Mateut, Din. Bucarest (43)
    1987/88 - Colak, Galatasaray (39)
    1986/87 - Polster, Austria Wien (39)
    1985/86 - Van Basten, Ajax (37)
    1984/85 - Gomes, Porto (39)
    1983/84 - Rush, Liverpool (32)
    1982/83 - Gomes, Porto (36)
    1981/82 - Kieft, Ajax (32)
    1980/81 - Slavkov, Trakia Plovdiv (31)
    1979/80 - VandenBerg, Lierse (39)
    1978/79 - Kist, AZ Alkmaar (34)
    1977/78 - Krankl, Rapid Wien (41)
    1976/77 - Georgescu, Din. Bucarest (47)
    1975/76 - Kaiafas, AC Omonia (39)
    1974/75 - Georgescu, Din. Bucarest (33)
    1973/74 - Yazalde, Sporting Lissabon (46)
    1972/73 - Eusebio, Benfica (40)
    1971/72 - Müller, Bayern München (40)
    1970/71 - Skoblar, Olympique Marseille (44)
    1969/70 - Müller, Bayern München (38)
    1968/69 - P. Jekov, CSKA Sofia (36)
    1967/68 - Eusebio, Benfica (42)

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hey, por kete nuk e paskam pare une. hahahaha:
    te permendet fitorja e kupse se botes per klube 2011, superkupes se spanjes 2011 dhe superkupes se europes 2011, si arsye pse messi duhet te fitoje topin e arte 2012....
    hahahaha....
    keto ndikuan ne fitoren e topit te arte te vitit te kaluar ore tesla. edhe kete marrezi e degjova.

superkupen e spanjes 2012 e ka fituar reali, boterori per klube nuk eshte zhvilluar akoma, por do behet ne dhjetor 2012 dhe superkupen uefa 2012 e ka fituar atletico madrid...
    hajde gafe hajde.
    Po flisnim se cfare ka fituar Messi me Barcelonen sezonin 2011/12? Ti thashe, po ti tani po e dredh muhabetin si ta ka qejfi.

(nga faqja zyrtare e klubit)

Mesoi edhe keto, qe ti kesh sa per info. ;)

Boterorin e klubeve qe e fitoi Barcelona sezonin e kaluar 2011/12, do mbahet si kampion deri ne fund te vitit 2012. Ekipi tjeter qe do ta fitoj kete sezon (Chelsea apo cili ekip tjeter qofte) do ta mbaj stemen e ketij kompeticioni ne fanelle dhe veten si kampion per gjate gjithe vitit 2013.

-Barcelona sezonin 2010/11 e fitoi Ligen e Kampioneve, ndersa Interi po ne kete sezon ishte fitues i Boterorit per klube.

Sezoni 2009/10 - Barcelona
    Sezoni 2010/11 - Inter
    Sezoni 2011/12 - Barcelona
    Sezoni 2012/13 -

Super-kupa e Europes qe e fitoi Atletico Madrid shkruhet sezoni 2012/13. (sezonin 2011/12 ishte Barcelona)

Super-kupa e spanjes qe e fituat ju, shkruhet sezoni 2012/13. (sezonin 2011/12 ishte Barcelona)

Kampionatet, Liga e Kampioneve ka filluar qe moti, deri ne fund te vitit 2012 do arrin te gjysma e gares se ketyre kompeticioneve. Tani kur do futemi ne vitin 2013 sipas teje i bie qe mos e llogarisim kete gjysmen tjeter?

Prandaj shkruhet: Liga e Kampioneve sezoni 2012/13, kampionati spanjoll sezoni 2012/13.

Nejse, me ty eshte e kote te diskutosh. "Lopa jote mashkell" :D
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 31-10-2012 më 17:04
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Messi u dashka te ndryshoj skuader qe ta deshmoje veten e tij para "eksperteve" te forumitshqiptar. lol
    Keta derisa dyshojne ne kualitetin e Messit, tregojne qarte se nuk ja kane haberin futbollit.

Baroni haron se Pele gjysmen e atyre golave i ka shenuar neper ndeshje miqesore. (Pele ka shenuar 643 gola ne ndeshje zyrtare)
    Messi eshte vetem 25 vjec dhe ka arritur shifren e 300 golave ne ndeshje zyrtare.

Messi ka edhe nje dekade perpara per te luajtur, dhe nese vazhdon me kete ritem, jam i sigurt qe do e arrij edhe ate shifren prej 600 golave.

Te shenosh 600 gola ne Brazil nuk eshte e njejte sikur te shenosh 600 gola ne Europe.
    Futbolli Europian ka qene gjithmone vendi ku lojtaret e kane sprovuar veten e tyre.

Pele kurre nuk e provoi veten ne Europe, pasi kishte frike nga deshtimi.

Messi per gjate pjeses tjeter te karrieres, nese arrin ta fitoj edhe Kupen e Botes me perfaqesuesen e Argentines, padyshim qe historia e futbollit do ta njohe si me te madhin e te gjitha koherave.

P.S: Eshte qesharake kur lexon disa persona ketu kur mundohen te bejne krahasime Kristina vs. Messi. lol

Hahahahahaha sa kom qesh

Nuk jam gabuar aspak kur them qe ke 5 vjet qe e ndjek futbollin.

Pelé nuk erdhi ne Evrope sepse nuk e lejonte qeveria braziliane e cila e shpalli Thesar Kombetar. Pas kampionatit boteror te vitit 1962 skuadrat me te mira te Europes ofruan shuma te jashtzakonshme per kohen.
    Santos i Pelé mund te krahasohet vetem me Harlem Globetrotters per numrin e ndeshjeve qe luante neper bote. Ato 15 vite konsiderohej skuadra me e mire ne bote.
    Ne Lagos te Nigerise u deklarua 48 ore armepushim nga palet nderluftuese ne luften civile vetem per te pare Pelé ne fushe.
    Dhe, mbi te gjitha, eshte i vetmi lojtar qe ka fituar 3 here Kupen e Botes.

Ne 1363 ndeshje Pelé shenoi 1282 gola. Ne 647 ndeshje zyrtare me Santos shenoi 665 gola.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Endri, Messi fenomen? Je ne terezi ti apo jo?! :D

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    E pse s'ka fitu gjo me komtaren meqe qenka fenomen ?!?
    Fenomeni ardhshem eshte: "El Sharawy"

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=105

"Zapata" nje nga qender-mbrojtesit me te mire ne Europe.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=35

Kush flet per futboll! ha-ha-ha :@pp

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Hahahahahaha sa kom qesh :-D

Nuk jam gabuar aspak kur them qe ke 5 vjet qe e ndjek futbollin.

Pelé nuk erdhi ne Evrope sepse nuk e lejonte qeveria braziliane e cila e shpalli Thesar Kombetar. Pas kampionatit boteror te vitit 1962 skuadrat me te mira te Europes ofruan shuma te jashtzakonshme per kohen.
    Santos i Pelé mund te krahasohet vetem me Harlem Globetrotters per numrin e ndeshjeve qe luante neper bote. Ato 15 vite konsiderohej skuadra me e mire ne bote.
    Ne Lagos te Nigerise u deklarua 48 ore armepushim nga palet nderluftuese ne luften civile vetem per te pare Pelé ne fushe.
    Dhe, mbi te gjitha, eshte i vetmi lojtar qe ka fituar 3 here Kupen e Botes.

Ne 1363 ndeshje Pelé shenoi 1282 gola. Ne 647 ndeshje zyrtare me Santos shenoi 665 gola.
    Sa me pasion qe flet per Pele, sikur ta kesh perjetuar ate kohe kur ai ka luajtur. lol
    Dy video ne youtube.com i ke pare, dhe opaaa. :D (opo ku i dihet, ti mund te kesh ndjekur futboll qe atehere ha-ha-ha) se une per vete nga 2011-ta kam filluar te shof futboll. :D

Krahasohet futbolli "Europian" me ate Braziljan?

Messi po te iki te luaj futboll ne "kampionatin me te madh ne bote", kuptohet ate Braziljan :D, nese ketu ne Europe shenon 70-80 gola ne sezon, atje duhet te shenoj 150 gola. (per kater vite ikin per lesh shifrat e Pele) lol

Keto rekordet kush do i thyej? (upsss harova une, fenomeni "El Sharawy") ha-ha-ha
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=32

Mos haro, Messi ka edhe nje dekade perpara per te luajtur futboll.
    Vetem "nje zot" e di edhe sa cmendurira tjera ka per te bere.

Kur ta perfundoj Messi karrieren, atehere ejani ketu dhe beni krahasimet Messi vs. "idhujt" tuaj. ;)

P.S; Je edhe tifoz i Milankes, urdhero lexoje kete:

Galliani: "Messi më i miri në histori"

Unë i kam parë të luajnë edhe Diego Maradonën edhe Pelen, por mendoj se Messi është lojtari më i mirë i të gjitha kohërave”.

Per ta mbyllur kete debat:
    (se po devijojme kot me kot nga tema)

Legjenda argjentinase e futbollit, Diego Maradona, ka lëvduar Lionel Messin dhe ka deklaruar se më i miri mes tyre do të vendoset në fund të karrierës së sulmuesit të Barcelonës.

Pika kyçe është se ne jemi dy argjentinas të cilët ishin në gjendje që ta pushtojnë futbollin evropian, kur shumë të tjerë nuk kanë mundur ta kalojnë as Rio de la Platan. Unë e dua Leon dhe sa herë e shoh në fushë kënaqem duke e shikuar. Dy argjentinas në maje, paramendoni se çfarë po mendon Pele”.

Pse Maradona ose Messi? Ne të dy e bëmë atë. Unë dominova në karrierën time dhe Messi po e bën të njëjtën gjë. Vetëm në fund të historisë do të shohim kush ishte më i miri, nëse ishte Maradona apo Messi”, deklaroi Maradona.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 31-10-2012 më 18:58
    #VamosArgentina

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Po flisnim se cfare ka fituar Messi me Barcelonen sezonin 2011/12? Ti thashe, po ti tani po e dredh muhabetin si ta ka qejfi.
    jo more zheni jo. po flitet per topin e arte ne kete teme. pyetja ishte: cfare ka fituar messi qe mund te influencojne ne fitoren e topit te arte pervec kupes se mbretit???

ti e the marrezine tende. the superkupen e spanjes, boterorin per klube dhe superkupen e europes....
    kjo eshte nje gafe qe vetem dikush qe kupton zero nga futbolli si puna jote mund ta beje... kjo eshte marrezi.

te thashe qe superkupen e spanjes e ka fituar reali, superkupen e europes e ka fituar atletico e boterori per klube nuk eshte zhvilluar akoma...

jo po ka fituar edhe medalje ari ne pekin 2008... hajde llogjike hajde.

p.s. e kuptoj se eksitohesh kur flitet per messin dhe nuk arsyeton me, por na merzite duke shkruar carcafe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ti budalla je, apo hiqesh si i tille?

Super-kupen e Spanjes Reali e ka fituar kete sezon. (2012/13)
    Super-kupen e Europes Atletico Madrid e ka fituar kete sezon. (2012/13)
    Fituesi i Boterorit per klube do zgjidhet kete sezon. (2012/13)

Per sezonin 2011/12 ne keto kompeticione kampion ka qene Barcelona.

Ndezi dritat e gjata:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=55
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ti ke shkuar per lesh fare.... quhet TOP I ARTE 2012 e jo TOP I ARTE 2011/12 per te te bere qejfin ty.
    messi fitoi me barcelonen
    - superkupern e spanjes ne gusht 2011
    - superkupen e europes gjithashtu ne gusht 2011
    - boterorin per klube ne dhjetor 2011...

messi fitoi topin e arte 2011 per keto arritje. iu dha cmimi na janar 2012...

per topin e arte 2012 qe do jepet ne janar 2013, shihen superkupa e europes e fituar nga atletico, superkupa e spanjes e fituar nga reali e boterori per klube qe do zhvillohet muajin qe vie...

hajde tru hajde.
    TOPI I ARTE 2012 KA TE BEJE ME VITIN DIELLOR 2012. JO ME SEZONIN 2011/12.

e mesove kete??? se le nam.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ja ku e ke. tek faqja zyrtare e topit te arte, aty ku prezantohen kandidatet, kur flet per falcaon, permend fitoren e superkupes se europes me atleticon...
    pra superkupen 2012. ate te fituar nga atletico ndaj chelseas. nuk ka lidhje ajo superkupa qe ka fituar barcelona kunder portos ne gusht 2011...
    eh ty te ka mbetur ore mor mjeshter.
    kur do e lesh te berit gafa te tilla??? apo harrova! ti ke ne dore t'i fshish shkrimet qe nuk te pelqejne.

Radamel Falcao is currently grabbing the headlines for both Atlético Madrid and Colombia, scoring goal after goal and being the only man to keep pace with Messi and Ronaldo in La Liga. The Colombian hot-shot is the complete, all-round striker, and his brace in the UEFA Europa League final against Athletic Bilbao ensured that he won the competition for the second year running (after winning it with FC Porto in 2011), finishing as top scorer once again with 12 goals in 15 games. In August, he went one better by claiming a hat-trick in the UEFA Super Cup final against Chelsea. Little wonder, therefore, that El Tigre is now a major target for all of Europe’s heavyweights.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •