Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Topin e arte ?!

Votues
39. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Sergio Aguero

0 0%
  • Mario Balotelli

0 0%
  • Gianluigi Buffon

1 2.56%
  • Sergio Busquets

0 0%
  • Iker Casillas

0 0%
  • Didier Drogba

3 7.69%
  • Radamel Falcao

0 0%
  • Zlatan Ibrahimovic

0 0%
  • Andrés Iniesta

4 10.26%
  • Lionel Messi

17 43.59%
  • Manuel Neuer

0 0%
  • Neymar

0 0%
  • Mesut Özil

2 5.13%
  • Gerard Piqué

0 0%
  • Andrea Pirlo

3 7.69%
  • Sergio Ramos

0 0%
  • Cristiano Ronaldo

7 17.95%
  • Wayne Rooney

0 0%
  • Yaya Touré

0 0%
  • Robin van Persie

0 0%
  • Xabi Alonso

1 2.56%
  • Xavi Hernandez

1 2.56%
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 155
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    ...jan me qindra njerez qe vendosin se kujt do ti takoj topi i arte, krejt kjo varet prej shijes dhe deshires tyre, sikurse ketu ne forum edhe ata njerez qe votojn kan shijet dhe deshirat e tyre te ndryshme....ater fiton me i mire s'ka hile ktu....
    Nuk ka hile ne kete mes, pasi te gjitha votat e trajnereve, kapitenve dhe gazetareve behen publike, se kush per ke ka votuar.

Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Lol sa tip provokues qe je , nuk ke fare moral si moderator qe je.

Nje lojtar i Realit perfshin (Ronaldo , Casillas , Benzema , Alonso , Ramos ,Ozil)
    Kam qejf ti provokoj keto si puna jote qe hudhin gurin dhe fshehin doren. :p

Une e pashe se cilin lojtar e perfshin "deshira, enderra jote" :D, po ti ke frike te ja shkruash emrin, se e di shume mire qe nuk ka per te fituar asgje. lol

(ja ku e ke :P)

P.S; Perse nuk paskam moral? Ke shava, ofendova une njehere? Se po me akuzon pa arsye lol. Apo tani se jemi moderator nuk duhet qe te replikojme neper tema? :D

Di Matteo e ka marr Chelsean gati t`eliminun nga C.L dhe ne pozite te dobet ne Lige , e fitoi Champions Leaguen e fitoi Fa Cup-ën dhe ja siguroj Chelseas pjesmarrjen ne Champions League sivjet , ah nese e ke fjalen per ndeshjen ndaj Barces nuk ka faj Di Matteo qe nuk ka qenë refer Ovrebo :D
    Ti po e kritikoje Del Bosque per loje jo atraktive, prandaj te bera "ironi" me lojen shume atraktive, te bukur dhe spektakel te pa pare qe ka dhuruar Chelsea ne krye me Di Matteo. :D

P.S; Chelsea e fitoi Ligen e Kampioneve me breke neper kembe. Se ku e ke pare ate lojen atraktive ti, vetem nje zot e di. lol

Vetem nje gje ta dishe ti, Di Matteo as ne treshe nuk ka per tu futur. ;)

Sa i perket Del Boske , eshte nje legjendë e Real Madridit dhe nese fiton Topin e Arte si trajneri i vitit per tifozet madrilen eshte nje nder :) kapish ...
    Del Bosque ka qene nje legjende per klubin tuaj, por ju bardhoshkat jeni mos mirenjohes, e keni hudhur ne kontinjer te berllogjeve. I shani,kritikoni legjendat e juaja per ti dalur ne mbrojtje atij maxhupit portugez. Biles ti e mban edhe ne firme, "Special One, 2, 3, 4, 5"! :D

Imagjino, larguat Raul, Guti, Valdano nga klubi, vetem per shkak te trajnerit tuaj aktual, pasi ai nuk i deshironte ne klub.

Keni goje dhe flisni per "nder". Pika juve he. lol (se devijuam edhe nga tema)
    #VamosArgentina

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ka ca lojtare qe nuk kane as edhe jne lidhje fare.Benzema,Neimar,Busquec,Rooney.Bene ndonje gje keta edhe nuk mbaj mend une?Lahm,Ribery,Robben,Vucinic,Ramirez,Cheh,Yaya Toure,Silva bene nje vit me te sukseshem se keta.
    hajde krahasime hajde. hahahaha.
    tani pse lahm, ribery, robben dhe vicinic paskan pasur nje vit me te suksesshem se benzema? cili ishte suksesi i tyre?
    benzema ka fituar kampionatin spanjoll me realin duke shenuar 21 gola.
    ata te bayernit nuk fituan gje fare.
    ndersa vucinic ka fituar serie a me juven, por ka shenuar me pak se gjysmen e golave qe ka shenuar benzema. me pak se gjysmen.

p.s. topi i arte? pfff. nuk ka kredibilitet. thjeshte ceshtje simpatie. u pa para 2 vitesh.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    p.s. topi i arte? pfff. nuk ka kredibilitet. thjeshte ceshtje simpatie. u pa para 2 vitesh.
    Po ku do kete kredibilitet, e ka bere "bajat" Messi. :D Eshte duke tejkaluar cdo kufi, po i thyen te gjitha numrat. lol

P.S; Kete vit sigurt e fiton Kristina :p. E meriton! Eshte futbollistja me e mire ne bote! ;)

#VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Messi i dogji per tre vite me rradhe,i djeg edhe ket
    Her dhe do largohet se u be bajat-deklarata e tij per Radio Zhelinen
    Jetë e rëndë.......!!!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Shit!

Votova Xabi Alonso gabimisht. ptuuu

Vota duhej te shkonte te Xavi Hernandez.

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Kam qejf ti provokoj keto si puna jote qe hudhin gurin dhe fshehin doren.

Une e pashe se cilin lojtar e perfshin "deshira, enderra jote" , po ti ke frike te ja shkruash emrin, se e di shume mire qe nuk ka per te fituar asgje.

P.S; Perse nuk paskam moral? Ke shava, ofendova une njehere? Se po me akuzon pa arsye lol. Apo tani se jemi moderator nuk duhet qe te replikojme neper tema?

Ti po e kritikoje Del Bosque per loje jo atraktive, prandaj te bera "ironi" me lojen shume atraktive, te bukur dhe spektakel te pa pare qe ka dhuruar Chelsea ne krye me Di Matteo.

P.S; Chelsea e fitoi Ligen e Kampioneve me breke neper kembe. Se ku e ke pare ate lojen atraktive ti, vetem nje zot e di. lol

Vetem nje gje ta dishe ti, Di Matteo as ne treshe nuk ka per tu futur.

Del Bosque ka qene nje legjende per klubin tuaj, por ju bardhoshkat jeni mos mirenjohes, e keni hudhur ne kontinjer te berllogjeve. I shani,kritikoni legjendat e juaja per ti dalur ne mbrojtje atij maxhupit portugez. Biles ti e mban edhe ne firme, "Special One, 2, 3, 4, 5"!

Imagjino, larguat Raul, Guti, Valdano nga klubi, vetem per shkak te trajnerit tuaj aktual, pasi ai nuk i deshironte ne klub.

Keni goje dhe flisni per "nder". Pika juve he. lol (se devijuam edhe nga tema)
    1.Mirë mirë provoko , se ashtu keshtu tjeter menyre tjeter te postimit nuk din

2.Nga 6 lojtaret aty te Realit kam deshire ta fitoj secili por përparsi ka Ronaldo si lojtari me i mirë i ekipit , te njejtin mendim ke gjithashtu ti ,perkrah te gjithe lojtaret e Barces si Xavi , Iniesta apo Fabregas por i jep me shume përparsi Messit

3.Normal qe duhet te replikosh neper tema , por duhet me t`e drejtë jo vetem kur skuadra qe ti nuk pelqen ndodh nje skandal dhe pastaj te provokosh ne menyre indirekte

4.E di qe mbani zemrimi me Di Matteo por ça faji ka ai qe Messi nuk jep penallti

5.Reali vlerson cdo lojtar dhe cdo trajner ne ekip prej fillimit te historisë , ne cdo skuader ka keqkuptime si puna Valdano-Mourihno , apo nuk u largua Guardiola qe bordi i Barces nuk ja permbushi kerkesen per lagrimin e 4 lojtarve

LOL. ti ke mbetur te flasesh per nder hahahah... End of story.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Sa të vështirë e kan disa me pranu që Cristiano Ronaldo vitin e kaluar ja futi Messit. :-D
    Nqs e mer Messi prapë këtë vit, më mirë mos votohet më Topi Artë por çdo vit ti jepet Messit si trofe derisa të lejë futbollin. Cristiano Ronaldo fitoi La Ligan, shkoi në gjysëmfinale të Europianit me Portugalinë, gjysëmfinale Champions me Realin, shënoi 1 tuf me gola.

Ndërsa Iniesta kur nuk e mori atë vit që fitoi gjithçka me Barcelonën dhe Spanjën, këtë vit ta mbaj me dorë.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Po ku do kete kredibilitet, e ka bere "bajat" Messi. Eshte duke tejkaluar cdo kufi, po i thyen te gjitha numrat. lol

P.S; Kete vit sigurt e fiton Kristina . E meriton! Eshte futbollistja me e mire ne bote!
    messi perseri e meriton??? pse? sepse fitoi kupen e mbretit. arritje e madhe.
    apo shenoi 50 gola ne kampionat, te ciletn nuk u deshen per asgje?
    e mban mend si arriti ne 50??? po te bej nje refresh. ti e di por ben sikur ke harruar.
    dita 35. barca - real perfundoi 1-2 dhe u vendos kampionati. u mbyll gjithcka.
    ronaldo kishte 42 gola e messi 41. mungonin edhe 3 ndeshje.
    ne keto 3 ndeshje messi shenoi 9 gola dhe kapi shifren 50... 9 gola te kote dhe pa asnje vlere.
    ja fjalet e tua kur vitin e kaluar ronaldo fitoi kepucen e arte:
    Shikoni se cilet gola kane qene me vendimtar, ato te Messit apo te Kristines, beni krahasimet pak ju lutem.

Barcelona gjersa ishe ne lufte per titullin me Realin, Messi ishe golashenuesi me i mire ne kampionat. Kur Barcelona siguroi titullin, Messi nuk luajti fare ato ndeshjet e mbetura, ndersa Kristina ato ndeshjet e fundit pasi Reali e humbi titullin fillloi te shenoj nga 2-3 gola me ato skuadrat tyryryyy, se ne ndeshjet e medha, ato vendimtare perballe Barcelones nuk ju ndi zeri.
    pse nuk the edhe kete vit: deri sa barcelona ishte ne lufte per titull me realin, ronaldo ishte golashenuesi me i mire ne kampionat. kur barcelona e humbi titullin, messi shenoi 9 gola krejtesisht te kote.

hipokrizia tek ti nuk ka kufi.
    p.s. kjo kristina ia futi messit si ne kampionat ashtu edhe ne superkupe. krahaso pak perballjet direkte ne kete sezon!!! kush ka qene me vendimtar, messi apo ronaldo?
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 30-10-2012 më 06:58
    Vasudhaiva Kutumbakam

Dieli Maska e [HD]
    Anëtarësuar
    12-11-2011
    Vendndodhja
    Suisse
    Postime
    464
    Natyrisht qe Messi e merito plotesisht ne cdo aspekt.
    Mos harro ti lutesh Zotit çdo mbrëmje.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    votova pleshtin se eshte i preferuai i uefas hahahahahahhaah.
    Do e kete mamin e bukur ky qe e duan te gjithe
    vari leshte

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •