Nuk ka hile ne kete mes, pasi te gjitha votat e trajnereve, kapitenve dhe gazetareve behen publike, se kush per ke ka votuar.
Kam qejf ti provokoj keto si puna jote qe hudhin gurin dhe fshehin doren. :p
Une e pashe se cilin lojtar e perfshin "deshira, enderra jote" :D, po ti ke frike te ja shkruash emrin, se e di shume mire qe nuk ka per te fituar asgje. lol
(ja ku e ke :P)
P.S; Perse nuk paskam moral? Ke shava, ofendova une njehere? Se po me akuzon pa arsye lol. Apo tani se jemi moderator nuk duhet qe te replikojme neper tema? :D
Ti po e kritikoje Del Bosque per loje jo atraktive, prandaj te bera "ironi" me lojen shume atraktive, te bukur dhe spektakel te pa pare qe ka dhuruar Chelsea ne krye me Di Matteo. :DDi Matteo e ka marr Chelsean gati t`eliminun nga C.L dhe ne pozite te dobet ne Lige , e fitoi Champions Leaguen e fitoi Fa Cup-ën dhe ja siguroj Chelseas pjesmarrjen ne Champions League sivjet , ah nese e ke fjalen per ndeshjen ndaj Barces nuk ka faj Di Matteo qe nuk ka qenë refer Ovrebo :D
P.S; Chelsea e fitoi Ligen e Kampioneve me breke neper kembe. Se ku e ke pare ate lojen atraktive ti, vetem nje zot e di. lol
Vetem nje gje ta dishe ti, Di Matteo as ne treshe nuk ka per tu futur. ;)
Del Bosque ka qene nje legjende per klubin tuaj, por ju bardhoshkat jeni mos mirenjohes, e keni hudhur ne kontinjer te berllogjeve. I shani,kritikoni legjendat e juaja per ti dalur ne mbrojtje atij maxhupit portugez. Biles ti e mban edhe ne firme, "Special One, 2, 3, 4, 5"! :DSa i perket Del Boske , eshte nje legjendë e Real Madridit dhe nese fiton Topin e Arte si trajneri i vitit per tifozet madrilen eshte nje nder :) kapish ...
Imagjino, larguat Raul, Guti, Valdano nga klubi, vetem per shkak te trajnerit tuaj aktual, pasi ai nuk i deshironte ne klub.
Keni goje dhe flisni per "nder". Pika juve he. lol (se devijuam edhe nga tema)
Krijoni Kontakt