shife lumin, po ankohet se po ben kaq pak, qenke me i ri se une(lol) te pakten me e ri se kujtova une po. Lum nuk kam pase per qellim te te them shifren e viteve, thjesht ashtu me erdh dhe ashtu e shkrova , pa mendimn se do me paragjykosh. As qullin nuk a kam thene ne kontekstin qe e ke marre, dmth se me ka shku mendja se nuk ha dot ende kore...a mish .
jam e sigurt qe ha edhe kocka...e para se nuk e besoj se nje burre 45 vjec (po te kisha qene e sakte) te duket kaq plak, te betohem madje burrat e marrin kuptimin e tyre me te plote, sidomos 40 deri ne 50. Keshtu qe ...., por nejse... ne fakt ne shkurt dhe sidomos me te lindurit ne shkurt, jam vetem e perkushtueshme.
Nje pyetje, vertete miqesore....
A thua te duket e pavend edhe te marrurit me poezite e gjokes? Apo te duket se e bej nga xhelozia?
(pls m'u pergjigj sinqerisht per kete pyetje.....)
Pastaj ti e di, se une merrem me shume gjera, jo vetem me ato qe ke kujtuar ti, por me ato qe edhe te kam thene se merrem, por kjo nuk do me thene se harroj te lindurit ne shkurt, e sidomos, ato qe i kam pranuar si miq. (ti e di qe njeriu ben debat, vetem me miqte, armikut nuk i bej debat , por i pres koken....pa debate ...etj. Ti thuaj lavdi qe nuk kam armiq pos antishqiptareve.... Ato qe i zgjedh per te diskutuar, kundershtuar, ose pajtuar ne mendime , i kam vetem miq. Ato qe nuk ua harroj ditelindjen dhe qe ua uroj i kam te dashur....
Hajt gezuar pra edhe 100 te tjera.
Perzemersisht macia....,
Krijoni Kontakt