E nderuara Gjyka, te lutem, pse me sillesh verdalle dhe me ngacmon kur nuk je e afte t'i perballosh debatit pastaj? Pse me flet pallavra ketu? A jemi ne ne troje shqiptare ne, apo ne troje arabe? Perse nuk e thua; njerezit qe pretendojne se e perfasojne Islamin, ata kane devijuar dhe nuk po i permbahen librit te tyre ne menyre te perpiket?! Eh, po ti nuk di ta thuash kete, sepse nuk ke njohuri rreth Islamit te vertete dhe Kuranit. Ti nuk ke njohuri te mjaftueshme as per Biblen tende, e vjen ketu dhe mundohesh te ngrehesh pluhur me nje fshese te prishur dhe pluhur i shkakton vetem vetes pastaj..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 02-11-2012 mė 03:42
Jo veq franceze por tere shkenca e perparuar e thote te njejten gje ,qe martesa ndermejt kusherinjeve te pare ka rrezikshmeri me te madhe per femije me semundjete ndryshme.Une nuk mundem te bej hulumtim vet por bazohem nga ato qe kam lexuar por ti qe shpreh te kunderten ke bere hulumtim ?!
Une jo, por te tjeret kane bere dhe ka dalur e kunderta e atij shkrimit qe t'i solle me larte. Une nuk do te lodhem te kerkoj materiale per kete sikur bene ti, por jane shembujt dhe duken sheshit ane e mbane botes. Ne mund te marim shembull edhe kafshet, perse ne mes tyre nuk po lindin kelysh me te meta fizike? Pasardhes me te meta fizike mund te dalin ne se ndodh incesti i vertete vella e moter psh. sepse vellau dhe motra e kane po te njejtin gjak dhe po te njejten fare, ose/dhe prind femij...
Une te tregova me larte se kush jane shkaktaret me te medhenj per pasardhes me te meta fizike dhe mendore
Kur'ani nuk ėshtė ''plagjiat'' i Biblės...Ka ngjashmėri ndoshta aty diku,por nuk janė ashtu si thoni ju dhe shumė tjerė,nė kėtė kontest.
Bibla thotė se Zoti ka fėmij,kurse Kur'ani kėtė e demanton ku nė Suren Ihlas,ajeti 3, All-llahu kur pėrshkruan Veten e Tij, thotė:"...As nuk ka lindur kė,as nuk ėshtė lindur."
Pastaj,ajo qė ėshtė thelbi qė dallon kėto dy libra dhe kėto besime ėshtė: Besimi nė njė All-llah pėrkundėr Trinitetit nė Bibėl,kėto janė fundamente dhe duhet tė jenė tė qarta nė vetdijen tonė.
Unė jam muslimanė dhe njė koleg imi ėshtė i krishter,respekt pėr Krishterimin nga unė,por Bibla dhe Kur'ani dallojnė nė themel...
Shikojeni kete:
"lepurin, sepse ripertypet, por nuk eshte dythundrak; per ju eshte i papaster." (Levitiku 11:6)
Ne te gjithe e dijme se lepuri dhe te gjithe brejtesit nuk ripertypen!!
Te krishteret fajsojne myslimanet, kinse keta te fundit po besokan ne Perendine e henes 'Allat' qe tash eshte Perendi - 'Allah'..!
Ndersa te krishteret arab i besojne po te njejtes Perendi - 'Allah' dhe ne Biblen arabe poashtu eshte e shkruar 'Allah'!!
Cfare jane duke bere te krishteret pervec se po e kundershtojne veten e tyre?! A po marrin ata mesime te gatuara nga ateistet?!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 02-11-2012 mė 07:11
Krijoni Kontakt