Nderrimi i Dashurise dhe popullit te Zotit
Une do ta quaj popullin tim ate qe ska qene populli im dhe te dashur ate te mosdashurin.(Romaket 9/25)
Permendja e Arabise dhe Tempullit te saj si Juruzalemi i ri
22 Sepse ėshtė shkruar se Abrahami pati dy bij: njė nga shėrbėtorja dhe tjetri nga e lira.
23 Dhe ai qė lindi nga shėrbėtorja lindi sipas mishit, por ai qė lindi nga e lira lindi pėr hir tė premtimit.
24 Kėto gjėra kanė njė kuptim alegorik, sepse kėto dy gra janė dy besėlidhje: njė nga mali Sinai, qė ngjiz pėr skllavėri, dhe ėshtė Agari.
25 Dhe Agari ėshtė mali Sinai nė Arabi dhe i pėrgjigjet Jeruzalemit tė kohės sė sotme ...(Galatsve 4)
Emrin e Ri i Tempullit dhe i Zotit -(Allah)
12 Kush fiton do ta bėj shtyllė nė tempullin e Perėndisė tim, dhe ai nuk do tė dalė mė pėrjashta; dhe do tė shkruaj mbi tė emrin e Perėndisė tim, dhe emrin e qytetit tė Perėndisė tim, tė Jeruzalemit tė ri, qė zbret nga qielli nga Perėndia im, dhe emrin tim tė ri.(Zbulesa 3)
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Pershendetje Sedat Gani Islami,(Eltony)Do ta pija nje kafe me ty, por nese e rruan mjekrren se nuk po te rrin mire, une mendoj se mjekrra e juaj eshte shume e rrallle, dhe disi po dukesh jo shume serioz kur po del per fjalen para besimtarve ne xhamin ku ti mban ligjerata mbas lutjeve!! Keshtu me kane thene koleget e tu, pres nje pergjigjeje nga ti???
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
A ak nevoje Allahu per ne?
Me thjeshte,a i kryejme Allahut ndonje funkcion?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt