Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Jo muslimani nuk lejohet te hyj ne Qabe ,kur do ta mesoni fene tuaj ju ?!!
    Sė pari,mėsohu kur flet diēka sjell argument jo vetėm shprehje. Kurse ju,kur do ndaleni tė veproni kėshtu: Duke na mėsuar fenė tonė.

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Ti flet per logjike kur ske fare vet
    TI qe nuk beson qe ka ekzistuar Jezu Krishtin por beson Kuranin!!
    Nuk e di sa keni lexuar pėr logjikėn,njė i palogjikė nuk mund tė komunikoj me ju,prandaj nėse diēka e imja iu duket jo logjike thuj: Kjo mė duket jologjike. Por nuk ėshtė kultur t'mė quani: Pa logjikė.

Mos i pėrgjithėsoni gjėrat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Sė pari,mėsohu kur flet diēka sjell argument jo vetėm shprehje. Kurse ju,kur do ndaleni tė veproni kėshtu: Duke na mėsuar fenė tonė.
    Mecca or Makkah (Arabic: مكة المكرمة Makkah al-Mukarramah), located in western Saudi Arabia, is the holiest city in Islam. It is strictly forbidden for Non-Muslims to enter the city and this is strongly enforced

Nese prape nuk besoj pyete te ejten ne tv Vali Shefqetin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Nuk e di sa keni lexuar pėr logjikėn,njė i palogjikė nuk mund tė komunikoj me ju,prandaj nėse diēka e imja iu duket jo logjike thuj: Kjo mė duket jologjike. Por nuk ėshtė kultur t'mė quani: Pa logjikė.

Mos i pėrgjithėsoni gjėrat.
    Nese te kam quajtur te palogjikshem kam pas arsye ,ti the nuk beson se ka ekzistuar Jezu Krishti por beson Kuranin !!!
    Me kete thenie ke mohu vet Kuranin sepse Kurani nese nuk e di pranon ekzistencen e Jezusit dhe ngjizjen e tij sui generis

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Nderrimi i Dashurise dhe popullit te Zotit

Une do ta quaj popullin tim ate qe ska qene populli im dhe te dashur ate te mosdashurin.(Romaket 9/25)

Permendja e Arabise dhe Tempullit te saj si Juruzalemi i ri

22 Sepse ėshtė shkruar se Abrahami pati dy bij: njė nga shėrbėtorja dhe tjetri nga e lira.

23 Dhe ai qė lindi nga shėrbėtorja lindi sipas mishit, por ai qė lindi nga e lira lindi pėr hir tė premtimit.

24 Kėto gjėra kanė njė kuptim alegorik, sepse kėto dy gra janė dy besėlidhje: njė nga mali Sinai, qė ngjiz pėr skllavėri, dhe ėshtė Agari.

25 Dhe Agari ėshtė mali Sinai nė Arabi dhe i pėrgjigjet Jeruzalemit tė kohės sė sotme ...(Galatsve 4)

Emrin e Ri i Tempullit dhe i Zotit -(Allah)

12 Kush fiton do ta bėj shtyllė nė tempullin e Perėndisė tim, dhe ai nuk do tė dalė mė pėrjashta; dhe do tė shkruaj mbi tė emrin e Perėndisė tim, dhe emrin e qytetit tė Perėndisė tim, tė Jeruzalemit tė ri, qė zbret nga qielli nga Perėndia im, dhe emrin tim tė ri.(Zbulesa 3)
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Mecca or Makkah (Arabic: مكة المكرمة Makkah al-Mukarramah), located in western Saudi Arabia, is the holiest city in Islam. It is strictly forbidden for Non-Muslims to enter the city and this is strongly enforced

Nese prape nuk besoj pyete te ejten ne tv Vali Shefqetin
    Nuk e di burimin e kėsaj. Islami ka dy burime: Kur'an dhe Sunnet,tjerat nuk merren parasysh,aq mė pak tezat individuale.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Nuk e di burimin e kėsaj. Islami ka dy burime: Kur'an dhe Sunnet,tjerat nuk merren parasysh,aq mė pak tezat individuale.
    Pershendetje Sedat Gani Islami,(Eltony) Do ta pija nje kafe me ty, por nese e rruan mjekrren se nuk po te rrin mire, une mendoj se mjekrra e juaj eshte shume e rrallle, dhe disi po dukesh jo shume serioz kur po del per fjalen para besimtarve ne xhamin ku ti mban ligjerata mbas lutjeve!! Keshtu me kane thene koleget e tu, pres nje pergjigjeje nga ti???
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    A ak nevoje Allahu per ne?
    Me thjeshte,a i kryejme Allahut ndonje funkcion?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Pershendetje Sedat Gani Islami,(Eltony) Do ta pija nje kafe me ty, por nese e rruan mjekrren se nuk po te rrin mire, une mendoj se mjekrra e juaj eshte shume e rrallle, dhe disi po dukesh jo shume serioz kur po del per fjalen para besimtarve ne xhamin ku ti mban ligjerata mbas lutjeve!! Keshtu me kane thene koleget e tu, pres nje pergjigjeje nga ti???
    Po ti kush je ???

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga farang Lexo Postimin
    Po ti kush je ???
    Pyete Allahun se ai eshte i gjithdishem e mos po te tregon se kush jam
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •