Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga farang Lexo Postimin
    Mos ki dert se ky pa doreza flet vetem ketu ne forum fjale te tilla ,jam i bindur se ne publik apo ne jeten e perditshme nuk ben nje gje te tille se e han nata
    Lexo ketu me poshte ju me teru te verber

95:1. Pasha fikun dhe ullirin!
    2. Dhe (kodrėn) Turi Sina-en!
    3. Dhe kėtė qytet tė sigurisė

100:1. Pasha vrapuesit e shpejtė (kuajt) qė hingėllojnė!
    2. E qė me thundrat e tyre nxjerrin xixėllima zjarri nga gurėt,
    3. Dhe tė cilėt vėrsulen herėt nė agim.
    4. E me tė (vėrsulje) atėherė ēojnė pluhur.
    5. Dhe ashtu hidhen nė mesin e grumbullit (tė armikut).

Po keto , si sqarohen tė gjitha keto be e betime!!!
    Shifet kjart se shkrimet e tilla nuk janė bazė e fjales se Zotit sepse Zoti sdo tė kishte nevojė tė betohej ne kuaj , ulli , qytete etj
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vella mos ia fut kot, te flasesh palidhje. Qabja dihet perpara Islamit ishte vend ku adhuroheshin idhujt (djajte, xhinet), Profetet kurre nuk adhuruan ne Qabe dhe kurre nuk u falen drejt Qabes. Jeruzalemi u shpall si vend i shenjte per shkak te Tempullit dhe te besimit se prej ketij qyteti do te vije Mesia.
    Njė herė tė kam treguar,je kategori qė jam larg jush. Ajt,ik tani!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Elytony, due t'ju pyes vetem per chka shkruen ne rreshtin e pare ? Thoni se Qabeja asht vend i shejte per te tri fete, si atehere e shpjegoni qe aty nuk guzon te hyje nje njeri i besimit tjeter, vetem i atij Musliman. Per ket kam fakte.
    Sa i pėrket vizitės nė Qabe,nuk ka asnjė tė keqe qė i krishteri,hebreu apo ateisti,apo budisti e kshtu me radhė,qė ta vizitoj Qaben. Ky ėshtė parimi Islam.
    Por unė nuk them se ndonjė nuk ėshtė ndaluar,meq edhe ju paskeni fakte,por duhet t'a gjejmė arsyen e ndalimit sepse nė parim ėshtė lejesa.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E ke ngushtu te shkretin ,ska faj ai por feja e tij absurde(natyrisht edhe truri) ,hyp se te vrava zbrit se te vrava
    Islami (kurani)ska logjike ,njehere thote keshtu ,me poshte ashtu ... qorbe hesapi
    Nuk ėshtė kultur tė flisni nė emėrin tim,sidomos pa tė dhėnė leje. Pastaj,pėr mua ėshtė logjike qė tė mė ngushtojė,i nderuari 'Gjyka',sepse ka mė shumė gjėra qė nuk i di sesa qė i di.

Pajtohem me ju qė Kur'ani s'ka logjikė,logjika shpeshherė gabon kurse Kur'ani anjėherė. Logjika ėshtė pjesė e njeriut,krijesė,kurse Kur'ani fjalė e All-llahut,Krijuesit Suprem.
    Pastaj thua herė kshtu e herė ashtu. Mos u habit nėse 2+2+1=5 apo 5+0=5,sepse bėn edhe kshtu edhe ashtu...

Respekt!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    E more ane, absurditeti po ja shohin sherrin te paret ata vet, me te thane te drejten me vjen shume keq per shume vllezer musliman shqiptar qe jane te mire po kan faj te paret e tyne qe tradhtuen Jezukrishtin, se sa per jekta qe duen me u ba arab e taleban pa kene, ata as nuk meritojne me iu drejtue bile aspak
    Jezu Krishti ėshtė mit,as qė kishte tė tillė. S'mundem dhe s'ma do logjika tė i besoj njė Pali p.sh.,i cili...mė mirė mos tė flas.
    Unė jam musliman shqiptar,jam krenar pėr kėtė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Jezu Krishti ėshtė mit,as qė kishte tė tillė. S'mundem dhe s'ma do logjika tė i besoj njė Pali p.sh.,i cili...mė mirė mos tė flas.
    Unė jam musliman shqiptar,jam krenar pėr kėtė!
    E sheh cfare ke shkruar hahahhahahahh
    Jezu Krishtin eshte mit por je musliman (beson ne Kuran)
    E ke lexu kuranin ti?!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Sa i pėrket vizitės nė Qabe,nuk ka asnjė tė keqe qė i krishteri,hebreu apo ateisti,apo budisti e kshtu me radhė,qė ta vizitoj Qaben. Ky ėshtė parimi Islam.
    Por unė nuk them se ndonjė nuk ėshtė ndaluar,meq edhe ju paskeni fakte,por duhet t'a gjejmė arsyen e ndalimit sepse nė parim ėshtė lejesa.
    Jo muslimani nuk lejohet te hyj ne Qabe ,kur do ta mesoni fene tuaj ju ?!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Nuk ėshtė kultur tė flisni nė emėrin tim,sidomos pa tė dhėnė leje. Pastaj,pėr mua ėshtė logjike qė tė mė ngushtojė,i nderuari 'Gjyka',sepse ka mė shumė gjėra qė nuk i di sesa qė i di.

Pajtohem me ju qė Kur'ani s'ka logjikė,logjika shpeshherė gabon kurse Kur'ani anjėherė. Logjika ėshtė pjesė e njeriut,krijesė,kurse Kur'ani fjalė e All-llahut,Krijuesit Suprem.
    Pastaj thua herė kshtu e herė ashtu. Mos u habit nėse 2+2+1=5 apo 5+0=5,sepse bėn edhe kshtu edhe ashtu...

Respekt!
    Ti flet per logjike kur ske fare vet
    TI qe nuk beson qe ka ekzistuar Jezu Krishtin por beson Kuranin!!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    E sheh cfare ke shkruar hahahhahahahh
    Jezu Krishtin eshte mit por je musliman (beson ne Kuran)
    E ke lexu kuranin ti?!!
    Natyrisht se shoh ēfarė kam shkruar,sepse vet e kam bėrė kėtė gjė. Dhe po,unė e kam lexuar Kur'anin dhe besoj fuqimisht nė tė.

Ēka pastaj?!

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •