Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22

Mashtrimete e Besimtareve Mysliman tek nenforumi i tyre!

Besimtar i thencin disave, ..pasi vetem besimtar nuk mund te jesh kur fsheh nje te vertete , kur manipulon me faktet dhe kur nuk i jep mundesine tjetrit te thote argumentin e tij dhe per me teper fshin edhe mundesine e tij te fundit per te mbrojtur nje fakt qe eshte realitet dhe per nga vertetesia ...fuqiplote..!

Eshte fjala per nje postim ne temen me titull:
    Shkenca moderne zbulon mrekullitė e reja nė Kur'an.
    tek nenforumi mysliman,http://www.forumishqiptar.com/showth...=1#post3522918
    une pata postuar aty qe me te vertete , ashtu sic eshte edhe titulli i temes shkenca kompjuterike ka zbuluar mrekulli te re ne Kuran dhe solla nje link per verifikimin e kesaj mrekullie, solla kete;
    http://www.scribd.com/doc/111569281/...-ne-numerin-19

por anetari angmokio , duke dashur te hedhe poshte kete fakt , shkeputi vetem anen e djathte te pamjes , aty ku kompjuteri nuk e kishte te shenuar me ngjyre jeshil , por qe e kishte te numeruar ne te majte ne total duke fshehur keshtu faktin qe germa ha aty ishte e numeruar edhe pse nuk ishte e shenuar me ngjyre,
    pamja qe solli angmokio e gjymtuar me qellim mashtrimi dhe dizinformimi ishte kjo:

, per arsye se e di qe cdo postim i imi aty do te fshihet dhe se behet fjale per persona me tolerance "zero", eshte mire qe ky nenforum i tolerances fetare te sherbeje jo vetem per mbarvajtjen mes komuniteteve te ndryshme fetare , por edhe ne demaskimin e personave me "Tolerance zero", aq me teper kur mashtrimi dhe manipulimi arrin nivelet e "djallezise" ..ne ata persona te ashtuquajtur besimtare myslimane , qe perdite pergatiten per xhenetet qe Allahu ka pergatitur per ta nga ku do te mund te flasin vetem arabisht dhe te jene prane profetit te tyre te dashur qe e adhurojne kaq shume , Muhamedin , pasi presin qe ai(Muhamedi) do te beje ndermjetesim(shafat0 per ta, ne diten e gjykimit...

argumenti im eshte i qarte dhe nuk kerkoj as te fsheh , e as te genjej njeri , por desha dhe dua vetem te them te verteten , pa asnje lloj emocioni , apo animi,
    dhe e verteta eshte si ne tabelen me poshte:
    Emri:  per ajetin taha nr tete.jpg

Shikime: 495

Madhėsia:  44.0 KB
    pra angmokio ka perdorur , ate qe mund te quhet , "mashtrim i vetedijshem i ndergjegjes se tij"
    pasi nuk mund te shpjegohet ndryshe , manipulimi duke treguar vetem nje pjese te pamjes dhe jo te gjithen ,
    sic shikohet ne foton me poshte jane numeruar ne ajetin 20:8 gjithesej 4 germa ha dhe jo tre sic duken me jeshil , pasi per arsye qe nuk e di kompjuteri e ka numeruar ,por nuk e e shenuar edhe pse eshte ne totalin qe paraqitet ajet per ajet pergjate numerimit,
    numerimi mund te verifikohet edhe ketu:
    http://submission.org/QI#20%3A8

ajo qe vetem kerkoj , eshte boll me mashtrime dhe pak tolerance...pak sa te mirremi vesh me njeri tjetrin ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 31-10-2012 mė 05:34
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    I kemi diskutuar mashtrimet e Rashad Khalifas kushedi se sa here biles kemi hapur dhe nje teme te posacme per mashtrimet e tij

Ja ku e ke me poshte:

Rashad Khalifa, i derguar i zotit apo mashtrues i radhes?
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=139382
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    I kemi diskutuar mashtrimet e Rashad Khalifas kushedi se sa here biles kemi hapur dhe nje teme te posacme per mashtrimet e tij

Ja ku e ke me poshte:

Rashad Khalifa, i derguar i zotit apo mashtrues i radhes?
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=139382
    kam shume per te thene aty , por e keni mbyllur temen ,
    as nuk e keni fshire , as nuk e keni lene te hapur per diskutim , por me qellim dizinformimi e keni lene te mbyllur , qe cdokush te shohe faktet tuaja dhe jo te tjereve ,
    numerimet jane ribere dhe kane ardhur ne drite fakte bindese per vertetesine e mrekullise matematikore dhe ekzistojne faqe ne internet qe e numerojne germe per germe te dukshme per secilin do te gjithe mrekulline ,
    nuk mund te fshihet dielli me gisht angmokio ,
    ke rene shume poshte ne syte e mij , pasi kam pasur tjeter pershtypje per ty ,
    nese ty feja te thote te mohosh realitetin, atehere te sugjeroj kete ta besh me veten tende , jo me te tjeret...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 31-10-2012 mė 04:59

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    kam shume per te thene aty , por e keni mbyllur temen ,
    as nuk e keni fshire , as nuk e keni lene te hapur per diskutim , por me qellim dizinformimi e keni lene te mbyllur , qe cdokush te shohe faktet tuaja dhe jo te tjereve ,
    numerimet jane ribere dhe kane ardhur ne drite fakte qe bindese per vertetesine e mrekullise matematikore dhe ekzistojen faqe ne internet qe e numerojne germe per germe te dukshme per secilin do te gjithe mrekulline ,
    nuk mund te fshihet dielli me gishte angmokio ,
    ke rene shume poshte ne syte e mij , pasi kam pasur tjeter pershtypje per ty ,
    nese ty feja te thote te mohosh realitetin, atehere te sugjeroj kete ta besh me veten tende , jo me te tjeret...
    Nese ke argumente per te hedhur poshte ato mashtrime qe jane sjellur ne ate teme hajde burjum e hap une temen.
    Nese do vazhdosh te shkruash lloqe atehere ajo teme do qendroje e mbyllur duke ju disktretituar per mashtrimet e nje pseudo te derguari mashtrues qe kerkon te manipuloje hebrenj, te krishtere dhe muslimane.

Nese ke argumente per te hedhur poshte ato mashtrime qe jane sjellur ne ate teme hajde burjum e hap une temen.
    Nese do vazhdosh te shkruash lloqe atehere ajo teme do qendroje e mbyllur duke ju disktretituar per mashtrimet e nje pseudo te derguari mashtrues qe kerkon te manipuloje hebrenj, te krishtere dhe muslimane.
    e mirepres hapjen e temes,
    por mos fshini postimet me pas ,
    pasi , nese une lodhem se sjelli te gjitha argumentat dhe me pas ju t'i fshini ato ...kjo do te ishte nje gjynah...sepse edhe une shpirt kam ...do t'ju dhimbssha gurit e drunit..

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Tek tema tjeter nuk te beri njeri numerime qe more kot , te thashe qe emri i Allahut ne arabisht nuk eshte i nenvizuar , kaq! Une skam kohe te bej llogari nese eshte i sakte numri apo jo.

Kjo ishte fotoja qe ti solle dhe jo une , te thashe pse emri Allah ku ka nje Ha ne fund nuk eshte perfshire , nese ti thua qe eshte perfshire ne Shqip ai nuk eshte faji im por i atyre qe e kane botuar.

Shikoje dhe njehere:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Tek tema tjeter nuk te beri njeri numerime qe more kot , te thashe qe emri i Allahut ne arabisht nuk eshte i nenvizuar , kaq! Une skam kohe te bej llogari nese eshte i sakte numri apo jo.

Kjo ishte fotoja qe ti solle dhe jo une , te thashe pse emri Allah ku ka nje Ha ne fund nuk eshte perfshire , nese ti thua qe eshte perfshire ne Shqip ai nuk eshte faji im por i atyre qe e kane botuar.

Shikoje dhe njehere:
    cdo ajet aty kishte numerimin ne te majte dhe eshte e pamundur qe ti te mos e kishe pare , pasi eshte ngjitur majtas,
    nese aty botuesi ..ka harruar ta ngjyrose ne arabisht ...nuk ka harruar ta ngjyrose ne transliterimin me germa latine dhe per me teper nuk ka harruar ta numeroje dhe perkunder tre ngjyrosjeve me jeshil ne te djathte , ..ngjitur ne te majte jepet shifra 4 , qe do te thote qe eshte perfshire edhe ha-ja e pangjyrosur,

si eshte e mundur qe nuk i shihni faktet te plota, por shihni gjithmone ato fakte qe jane ne favor te pikpamjeve tuaja,
    eshte per tu habitur...
    pres nga ty OK-in per hapjen e temes se mbyllur qe thame me lart...sinqerisht kam shume per te thene aty, vetem me jep me pare fjalen qe nuk do te mi fshini postimet as ti as ndonje tjeter , per sa kohe une do te jem serioz ne shkrimet e mija pa ofenduar askend dhe pa cenuar dinjitetin e askujt , duke iu permbajtur vetem fakteve te dokumentuara dhe sirioze dhe jo thashethemeve..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 31-10-2012 mė 05:21

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    cdo ajet aty kishte numerimin ne te majte dhe eshte e pamundur qe ti te mos e kishe pare , pasi eshte ngjitur majtas,
    nese aty botuesi ..ka harruar ta ngjyrose ne arabisht ...nuk ka harruar ta ngjyrose ne transliterimin me germa latine dhe per me teper nuk ka harruar ta numeroje dhe perkunder tre ngjyrosjeve me jeshil ne te djathte , ..ngjitur ne te majte jepet shifra 4 , qe do te thote qe eshte perfshire edhe ha-ja e pangjyrosur,

si eshte e mundur qe nuk i shihni faktet te plota, por shihni gjithmone ato fakte qe jane ne favor te pikpamjeve tuaja,
    eshte per tu habitur...
    Ti je mesuar qe qimen e ben jo tra por Tetanik , nuk jua ka kush fajin qe mire se mashtroni por dhe nuk dini te sqaroni sic duhet.

Une skam pse ta lexoj ne latinisht kur e kuptoj ne Arabisht.

Ti je mesuar qe qimen e ben jo tra por Tetanik , nuk jua ka kush fajin qe mire se mashtroni por dhe nuk dini te sqaroni sic duhet.

Une skam pse ta lexoj ne latinisht kur e kuptoj ne Arabisht.
    shqip nuk di ti?...vetem arabisht?

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    shqip nuk di ti?...vetem arabisht?
    Shqip? Ajo nuk eshte ne Shqip por e transkriptuar ne Latinisht , biles botuesi i ka hequr dhe disa zanore duke e bere akoma me lemsh.

Ky eshte basdardizimi me i madh qe dikush mund ti beje Kuranit, ja pse keto shkrime kurre nuk do lejohen ne nenforumin Musliman.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 31-10-2012 mė 05:32

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •