Close
Faqja 24 prej 24 FillimFillim ... 14222324
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 235 prej 235
    E dua letërsinë Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anëtarësuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    O Kreshnik se deri tani te kam perkrah pa kushte...prit se tani do ta nisim floten ajrore per te kontrolluar zonen..Po kur tha qe presidenti te mbledhe keshillin e mbrojtjes....haaaaaa lere lere....kurse sa per thirrjen per popullin te dale vullnetar..mire..po si do ti largoje populli anijet e naftes ..do ti gjuj me kallash....eeee mos me zhgenje or burre ...se pres shume nga ti..Mos bej demagogji kot..
    as nje pike apo presje s'do te ndryshoja nga ky koment!!!
    What goes around---comes around

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Disa ore pasi mediat greke njoftuan se do te fillojnë kërkimet për nafte ne ujërat detare te Shqipërisë, Aleanca Kuq e Zi është nisur drejt Sarandës. Kreu i AK-se dhe te rinjtë e lëvizjes Kuq e Zi, kane protestuar kundër shkeljes se kufijve detare nga autoritetet greke. Mesditën e se hënës, dhjetëra aktiviste janë nisur nga Saranda drejt Ksamilit për te vrojtuar ujërat territoriale shqiptare. Duke qëndruar përballë ishullit te Korfuzit, kryetari i AK-se, Kreshnik Spahiu deklaroi mbrojtjen e kufijve detare nga vullnetaret kuq e zinj. Spahiu i beri thirrje presidentit te republikës te mbledhë Këshillin e Sigurisë Kombëtare dhe te shprehe qëndrimin e ne lidhje me këtë çështje. Duke valëvitur flamujt kombëtare, Aleanca Kuq e Zi, akuzoi kryeministrin Sali Berisha si autorin e marrëveshjes me Greqinë për përcaktimin e kufijve detare. Aleanca Kuq e Zi, ka nisur regjistrimin e vullnetareve shqiptare qe do te dalin ne mbrojtje te kufijve detare te Shqipërisë.

https://www.youtube.com/watch?v=BMOe...layer_embedded

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    O Kreshnik se deri tani te kam perkrah pa kushte...prit se tani do ta nisim floten ajrore per te kontrolluar zonen..Po kur tha qe presidenti te mbledhe keshillin e mbrojtjes....haaaaaa lere lere....kurse sa per thirrjen per popullin te dale vullnetar..mire..po si do ti largoje populli anijet e naftes ..do ti gjuj me kallash....eeee mos me zhgenje or burre ...se pres shume nga ti..Mos bej demagogji kot..
    te kujtohet kur para ca diteve se cte kisha thene?-e shikon?-mer dhe dylbi ky,ka dhe 10 veta aty rreth dhe po i pa anijet cdo beje?do i bertasi qe aty:-eh ju ku veni?
    thuaj ti cte bejme se skemi qeveri dhe nga kjo fiton cdo spahi,ky ne vend qe te merrte dylbite dhe rrugen per sarande,me mir te vente perpara kryeministrise dhe te demostronte ndaj heshtjes se qeverise ndaj kesaj levizjes greke.
    -qeveria per mendimin tim duhet te rreagoj urgjentisht,sepse greqia nuk po merr fare parasysh vendimin e gjykates sone.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po ku ishte ky spurdhjak kur politikanet tallnin menderen me shqiptaret,

apo lepinte bithen e saliut?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po ku ishte ky spurdhjak kur politikanet tallnin menderen me shqiptaret,

apo lepinte bithen e saliut?
    teper drejt,atehere kur kishte dicka ne dore dhe ishte i qeverise,nukj fliste e as bente te tilla,tani i erdhi keq ketij per padrejtesite ndaj shqiptareve

Faqja 24 prej 24 FillimFillim ... 14222324

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •