Close
Faqja 7 prej 24 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 235
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Që të jenë të barabartë AK me AA (agimi i artë) duhet të paktën këta të AK të dalin rrugës të rrahin refugjatët, të therin, të shajnë në televizor, të simpatizojnë hitlerin etj etj
    me kete vrull qe kane marre keta dhe ate do e bejne sepse te atyre ideve jane,dhe mund ta bejne kur ti jipet rasti,dje jua dha,dhe filluan te gjuajne me gure e veze makina dhe autobuza,e cfare fituan me kete gjest?kujt i bejne mire keta gjeste?
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 29-10-2012 më 14:03

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Bledi unë nuk ri në Shqipëri dhe nuk njoh, por po filloi edhe AK me fanatizëm dhe mentalitet të cilësisë të fundit (gjë e zakontë në kohë të vështira), nuk është gjë e mirë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Bledi unë nuk ri në Shqipëri dhe nuk njoh, por po filloi edhe AK me fanatizëm dhe mentalitet të cilësisë të fundit (gjë e zakontë në kohë të vështira), nuk është gjë e mirë.
    dhe un ne athine jam,por po gjykoj nga sjellja e tyrte dhe nga ta qe thone,ne pra qe i jetojm nga afer keta situata dhe ne vitet e kaluara dhe tani me agimin e arte,duhet qe te bashkojme zerin kunder ketyre gjesteve,per tu mos u bere si ata qe shajme..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    dhe un ne athine jam,por po gjykoj nga sjellja e tyrte dhe nga ta qe thone,ne pra qe i jetojm nga afer keta situata dhe ne vitet e kaluara dhe tani me agimin e arte,duhet qe te bashkojme zerin kunder ketyre gjesteve,per tu mos u bere si ata qe shajme..
    nuk krahasohet agimi i arte me aleancen kuq e zi. keta greket jane rraciste, kunder te huajve, ndersa shqiptaret luftojne per vetmbrojtje, kunder agresioneve sllavo-greke.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    O shoku Ak po cohet per mbijetese or burre nuk e shifni fare kte..duam te mbijetojme mos na mari greku jugun ..nuk eshte e qarte mjaftueshem per ty ? Si mund te krahasosh Ak me Agimin e Arte ..qe jane fashiste dhe raciste..? Ak po ben ate qe nuk e ben dot politika zyrtare...sot eshte Sala edhe Edi po te ishte ..njesoj si Sala do rrinte..Nuk ka fare krahasim ..pastaj ste dhimsen fare ata te vdekurit shqiptare qe po i shkelnin me kembe pardje gjate tubimit greket ...??
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nuk krahasohet agimi i arte me aleancen kuq e zi. keta greket jane rraciste, kunder te huajve, ndersa shqiptaret luftojne per vetmbrojtje, kunder agresioneve sllavo-greke.
    duke gjuajtur autobuzet me gur dhe veze?po pyes serish,cperfitim del nga te tilla sjellje,nga te tilla sjellje nuk fiton asgje vetem se te kthehen bumerang,Shqiperia per problemet me greqine serbine etj,dyuhet te kete nje BURRE SHTETI me mend ne koke dhe diplomaci te forte,te mos shes detin per fitime politike,por te shfrytezoj ne favor te Shqiperise,pozicion gjeopolitik qe ka Shqiperia,dhe nga ana tjeter te mesos i lejoj asnje ak-je te merret me politiken e jashtme te vendit,sepse sic thash gjeste si te ak-se bumerang na kthehen.
    -@menduar-besoj se tu pergjigja :-)

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nuk e kuptoj kete aksionin e AKZ. Nga sa lexova ne teme, greket i kane pritur ne Kelcyre.

Nuk e kuptoj pse i kane lene te hyjne kaq thelle ne territorin shqiptar, kur fare mire mund t'i prisnin ne kufi dhe t'i godisnin aty me veze, domate, gura, gjysmatullash, leva, dmth ça t'i donte kokrra qejfit. Keshtu edhe greket e "sabahut te florinjt" do ishin kthyer mbrapsht me 99%.

Per mendimin tim AKZ ka dashur te beje vetem pak show dhe asgje me shume. Me duket se ka te drejte ai Dulja kur thote, protestues me 50.000 lek dhe dy sandwiche dhe koka falas. Nuk ngjan me shume se sa nje ekskursion apo piknik.

Epo te talle trrapin edhe Dulja, qe une e ha per mjes dhe e dhjes ne darke, po te isha ne krye te ndonje force politike siç pretendon AKZ, eshte kulmi.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj kete aksionin e AKZ. Nga sa lexova ne teme, greket i kane pritur ne Kelcyre.

Nuk e kuptoj pse i kane lene te hyjne kaq thelle ne territorin shqiptar, kur fare mire mund t'i prisnin ne kufi dhe t'i godisnin aty me veze, domate, gura, gjysmatullash, leva, dmth ça t'i donte kokrra qejfit. Keshtu edhe greket e "sabahut te florinjt" do ishin kthyer mbrapsht me 99%.

Per mendimin tim AKZ ka dashur te beje vetem pak show dhe asgje me shume. Me duket se ka te drejte ai Dulja kur thote, protestues me 50.000 lek dhe dy sandwiche dhe koka falas. Nuk ngjan me shume se sa nje ekskursion apo piknik.

Epo te talle trrapin edhe Dulja, qe une e ha per mjes dhe e dhjes ne darke, po te isha ne krye te ndonje force politike siç pretendon AKZ, eshte kulmi.
    ata te "sabahut te florinjt" po prisnin,por i paskan pas informatat e gabuara se asnje prej tyre nuk kaloj kufirin ate dite,dhe filluan vezet kunder autobuzeve me pleq grek..hahaha,.me kete gjest i dhane nje mesim te mire politikes greke..hahahahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2009
    Postime
    280
    Me kete gjest fituan admirimin e te gjithe atyre qe e duan Shqiperine, me kete gjest i treguan kesaj M. qeverie e kesaj M. opozite qe shqiptaret nuk jane bageti , me kete gjest i treguan shqiptareve se atje duhet te shkojne te gjithe e ti bashkangjiten asaj force qe mbron interesat e Shqiperise e te shqiptareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga flora57 Lexo Postimin
    Me kete gjest fituan admirimin e te gjithe atyre qe e duan Shqiperine, me kete gjest i treguan kesaj M. qeverie e kesaj M. opozite qe shqiptaret nuk jane bageti , me kete gjest i treguan shqiptareve se atje duhet te shkojne te gjithe e ti bashkangjiten asaj force qe mbron interesat e Shqiperise e te shqiptareve.
    interesat e shqiperise nuk mbrohen me te gjuajtur me gure dhe veze. nuk jemi palestineze.
    shqiperia mbrohet me ushtri, me shtet

Faqja 7 prej 24 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •