Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 148
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ky debat asht per ke tema e humorit

plasen njerzit tu pru ktu "fakte" prej dy librash fiction lol

njoni thot "1001 nete" asht korrekt tjetri thot "vellezrit grim"

pun prrallash ma.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Qeveriablu

Neser pres vizen dhe nisem per izrael

Boooooo ca me bone me keto foto

Kjo eshte race papapa
    Une prej veres se arrdhshme do te jem edhe zyrtarisht dhenderr Hebrej.
    E sheh qe jam i vetmi qe i mbroj Hebrejet,jo pa arsye ! haha
    Ja edhe disa:
    ...etj.

Hajt se kjo eshte krejt jashte teme...per te hyre ne teme-Urime Bajramin te gjithe Muslimaneve.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Duhen lexuar hadithet per Muhamedin ne kete rast, pasi ai ka nje pervoje me 13 gra dhe eshte mbajtes i Guinness per poligami deri sot qe po shkruajm. Patjeter qe dicka rreth xhelozive te grave duhet te ket shkruar apo jo ?

Sec kam nje parandjenje qe edhe ne Kuran duhet te ket dic per kete
    hahahha po re mbajtes i Guiness me 13 gra disa i vdiqen pothuajsa 12 ishin te vjetra dhe te martuara me pare ndersa profetet sipas bibles paskan patur 800 gra dhe mbi 1000 gra te llojeve te ndryshme.
    Pejgamberi a.s ėshtė martuar me mė tepėr se njė grua pas moshės 53 vjeēe pėr tė lidhur fiset me njėri-tjetrin dhe pėr ti futur nė fenė Islame. Gjithashtu ėshtė martuar me to pėr tu mėsuar fenė Islame me hollėsi grave myslimane me anė tė grave tė Tij. Disa gra i ka marrė pėr ti shpėtuar nga mundimet e disa i ka marrė pėr tu ruajtur nderin. Qėllimi kryesor ėshtė qė me anė tė grave tė Tij tu mėsojė Islamin grave tė tjera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga klajdi wolf : 27-10-2012 mė 12:15

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    EuroStar1, kam dashte ta shtoj Reputacionin por nuk ishtee mundur, dmth te ngela borgj.
    Habitem, asnjeehr nuk pajtoj me ty, por asnjehr nuk jam prishe me ty - sikurse as ti me mua.
    Kjo dmth se njerezit edhe nuk pajtohen ne koncepte dhe ide, si dhe ne besime te tyre, por kjo nuk do te thote se ata jane armiq por mund te jene miq te mire.
    ehe ashtu eshte ... ta mbeshtes plotesisht
    Respekt per ty, ama nuk e komnetove, nuke dij nese pave se si Tori me com, e feston Bajramin duke kujtue Abrahamin qe deshi ta sakrifikoj Ismailin edhe pse kjo nuk ishkruan ne Kuran, une e keshilloj qe ta merr ai te verteten e Bibles qe e pesrhkruan ngajrjen saktesisht dhe te ike nga mitet dhe perrallat pagano arabe se ata as per veti nuk dijne.
    Nuk kam cfar komentoj une per baram dhe abraham, se cfar ben Tori eshte pune e tija. Une nderhyj atehere kur e ke parasysh ti kur fillon te ngrihet kapaku i tenxheres
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Po sigurisht ju te krishtereve ju ecen me ateistet. Nje metodologji keni

Pastaj eurostari per nga natyra sprish qejf me njeri, po i shkove mbas fijes je ne rregull me te.
    Per nga natyra une nuk kam fije
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    hahahha po re mbajtes i Guiness me 13 gra disa i vdiqen pothuajsa 12 ishin te vjetra dhe te martuara me pare ndersa profetet sipas bibles paskan patur 800 gra dhe mbi 1000 gra te llojeve te ndryshme.
    Pejgamberi a.s ėshtė martuar me mė tepėr se njė grua pas moshės 53 vjeēe pėr tė lidhur fiset me njėri-tjetrin dhe pėr ti futur nė fenė Islame. Gjithashtu ėshtė martuar me to pėr tu mėsuar fenė Islame me hollėsi grave myslimane me anė tė grave tė Tij. Disa gra i ka marrė pėr ti shpėtuar nga mundimet e disa i ka marrė pėr tu ruajtur nderin. Qėllimi kryesor ėshtė qė me anė tė grave tė Tij tu mėsojė Islamin grave tė tjera.
    Cfar do thuash me kete, se Muhamedi nuk jua ka futur ate shokun tend grave te tija ? Me thuaj vetem numrin e haditheve qe do te sjell per kete eveniment qe theu cdo rekord guinness
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Duhen lexuar hadithet per Muhamedin ne kete rast, pasi ai ka nje pervoje me 13 gra dhe eshte mbajtes i Guinness per poligami deri sot qe po shkruajm. Patjeter qe dicka rreth xhelozive te grave duhet te ket shkruar apo jo ?

Sec kam nje parandjenje qe edhe ne Kuran duhet te ket dic per kete
    Pas ketij Star pas ketij.

Shqiptare urime Kurban Bajramat

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Pas ketij Star pas ketij.
    Ishte edhe nje ne indi qe kishte 52 kalamaj me duket dhe nja 20 gra, se mbaj mend po e kam postuar ne forum para disa muajsh.....vetem se nuk ishte Profet
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    C'thu more Star!

Per Genghis Khan thojne se nqs kryejne Adn 75% e popullsise se Azise rezultojne qe jane te ardhshmit e tija,prandaj kane shpirt luftarak.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Cfar do thuash me kete, se Muhamedi nuk jua ka futur ate shokun tend grave te tija ? Me thuaj vetem numrin e haditheve qe do te sjell per kete eveniment qe theu cdo rekord guinness
    Ne vendet e nxehta klima ushtron presion dhe nevojat per seks te njerezve qe jetojne atje jane me te larta se ata qe jetojne ne vendet me te ftohta.

Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Ne vendet e nxehta klima ushtron presion dhe nevojat per seks te njerezve qe jetojne atje jane me te larta se ata qe jetojne ne vendet me te ftohta.
    Ne Florida meshkujt i binin me dore gjith diten se ligji jua ndalon poligamin
    Revolution 1848

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •