ky debat asht per ke tema e humorit
plasen njerzit tu pru ktu "fakte" prej dy librash fiction lol
njoni thot "1001 nete" asht korrekt tjetri thot "vellezrit grim"
pun prrallash ma.
ky debat asht per ke tema e humorit
plasen njerzit tu pru ktu "fakte" prej dy librash fiction lol
njoni thot "1001 nete" asht korrekt tjetri thot "vellezrit grim"
pun prrallash ma.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
hahahha po re mbajtes i Guiness me 13 gra disa i vdiqen pothuajsa 12 ishin te vjetra dhe te martuara me pare ndersa profetet sipas bibles paskan patur 800 gra dhe mbi 1000 gra te llojeve te ndryshme.
Pejgamberi a.s ėshtė martuar me mė tepėr se njė grua pas moshės 53 vjeēe pėr tė lidhur fiset me njėri-tjetrin dhe pėr ti futur nė fenė Islame. Gjithashtu ėshtė martuar me to pėr tu mėsuar fenė Islame me hollėsi grave myslimane me anė tė grave tė Tij. Disa gra i ka marrė pėr ti shpėtuar nga mundimet e disa i ka marrė pėr tu ruajtur nderin. Qėllimi kryesor ėshtė qė me anė tė grave tė Tij tu mėsojė Islamin grave tė tjera.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga klajdi wolf : 27-10-2012 mė 12:15
ehe ashtu eshte ... ta mbeshtes plotesisht
Nuk kam cfar komentoj une per baram dhe abraham, se cfar ben Tori eshte pune e tija. Une nderhyj atehere kur e ke parasysh ti kur fillon te ngrihet kapaku i tenxheresRespekt per ty, ama nuk e komnetove, nuke dij nese pave se si Tori me com, e feston Bajramin duke kujtue Abrahamin qe deshi ta sakrifikoj Ismailin edhe pse kjo nuk ishkruan ne Kuran, une e keshilloj qe ta merr ai te verteten e Bibles qe e pesrhkruan ngajrjen saktesisht dhe te ike nga mitet dhe perrallat pagano arabe se ata as per veti nuk dijne.
Per nga natyra une nuk kam fije
Revolution 1848
C'thu more Star!
Per Genghis Khan thojne se nqs kryejne Adn 75% e popullsise se Azise rezultojne qe jane te ardhshmit e tija,prandaj kane shpirt luftarak.![]()
Krijoni Kontakt