Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    Gėzuar Ditėlindjen, e dashur Fole!
    Tė uroj ēdo tė mirė dhe lumturi me gjithė njerėzit e tu tė dashur! Paē sa mė shumė gėzime nė jetė!
    Shumė suksese edhe gocave tė tua

Tė pėrqafoj.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Gezuar Foleja, paē ēdo te mire ne jete
    100 ishallah !!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Urime xhane.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Foleja , paske pasur ditelindjen sot..... te uroj edhe 100 vite plot lumturi dhe harmoni kudo qe te ndodhesh

E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Gėzuar ditėlindjen Foleja, edhe 100 tė tjera tė bukura.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    urimet me te mira per ju....i befsh 100 vjet......

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Ēaush flm qe e hape temen e ditelindjes , tash te gjithe e din qe u plaka Je shume i mire , flm

Enkeleu ,flm shume. 100 vite do te jem e lumtur nqs kam afer vete miq si ti .

prishtina 75 , rrofsh ti :d Ne lufte jam me pleqerine dhe per momentin pleqeria eshte ne disfavor 1:0

Sorkadhe , nqs lexoj me shpesh perla poezie nga ti ka gjasa te jetoj vertete 100 vite

no name , shendeti ,fati dhe lumturia te percjellshin edhe ty cdo hap : )

angmokio , edhe vjeshta i ka bukurite e saj. Veq dimer e acar mos paqim ne jete as une e as ti : )

Besoja, flm shume . Lumturia qofte pjese e pandashme e ytja : )

e panjohur , flm shume. Shoqeria e mire ka vlere milioneshe , andaj kam pasuri mjaft perderisa kam shoqe sikur ty : )

orhideja
    , ah keto zig-at Flm shume . Atehere po plakemi bashke sepse je ne mesin e te dashurve te mij : )

Plaku me kostum, flm . Te kendofte zemra gjithehere me ata tinguj te bukur qe i sjelle : )

hot prinz, flm. I lumtur qofsh tere jeten tende sepse vertete e meriton , i keq me tana te mirat : )

illyrian , flm shume. I lumtur qofsh gjithehere dhe i drejte si deri tani : )

Etna etna, flm shume. Pac vetem dite te hareshme ne jete dhe fat te pakufi .P.s me e embel se ti smund te jem kurre : )

Agim Metbala , shume flm. Eshte kenaqesi te u lexoj serish ne forum e aq me shume privilegj te marr urime nga ju.Te gjitha te mirat edhe per ju dhe familjen : )

Shkenca , flm . Shendeti, lumturia dhe miresia qofshin te pandashme me ty : )

Shtegtarja flm, te gjitha te mirat per ty : )

Tipiku flm , tu realizofte nje deshire shume e madhe neser : )

Nete, flm shume. Jeta te sjellte vetem te mira dhe suksese ngado shkosh : )

K i Eperm , flm. Tortja sdo te mungoj por fjalet e embela qe i lexova po me shijojne me shume . Pac vetem te mira : )

Fleur Blanche , shume flm . Te njejtat suksese dhe lumturi sikur per gocat e mia te deshiroj edhe ty, i meriton : )

B@ne flm shume. Te gjitha te mirat te prifshin edhe ty ne rrugen tende te jetes : )

Xhenet, shume flm. E bekuar qofsh edhe ti , te lumshin duart e arta : )

Arvima ,flm shume. Qofsh e lumtur dhe e hareshme tere jeten : )

Station, flm shume. Tu realizofshin deshirat dhe enderrat tua . Gjithe te mirat per ty : )

toni 54 , shume flm. Te mirat e jetes te percjellshin kudo : )

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    Ēaush flm qe e hape temen e ditelindjes , tash te gjithe e din qe u plaka Je shume i mire , flm

Enkeleu ,flm shume. 100 vite do te jem e lumtur nqs kam afer vete miq si ti .

prishtina 75 , rrofsh ti :d Ne lufte jam me pleqerine dhe per momentin pleqeria eshte ne disfavor 1:0

Sorkadhe , nqs lexoj me shpesh perla poezie nga ti ka gjasa te jetoj vertete 100 vite

no name , shendeti ,fati dhe lumturia te percjellshin edhe ty cdo hap : )

angmokio , edhe vjeshta i ka bukurite e saj. Veq dimer e acar mos paqim ne jete as une e as ti : )

Besoja, flm shume . Lumturia qofte pjese e pandashme e ytja : )

e panjohur , flm shume. Shoqeria e mire ka vlere milioneshe , andaj kam pasuri mjaft perderisa kam shoqe sikur ty : )

orhideja
    , ah keto zig-at Flm shume . Atehere po plakemi bashke sepse je ne mesin e te dashurve te mij : )

Plaku me kostum, flm . Te kendofte zemra gjithehere me ata tinguj te bukur qe i sjelle : )

hot prinz, flm. I lumtur qofsh tere jeten tende sepse vertete e meriton , i keq me tana te mirat : )

illyrian , flm shume. I lumtur qofsh gjithehere dhe i drejte si deri tani : )

Etna etna, flm shume. Pac vetem dite te hareshme ne jete dhe fat te pakufi .P.s me e embel se ti smund te jem kurre : )

Agim Metbala , shume flm. Eshte kenaqesi te u lexoj serish ne forum e aq me shume privilegj te marr urime nga ju.Te gjitha te mirat edhe per ju dhe familjen : )

Shkenca , flm . Shendeti, lumturia dhe miresia qofshin te pandashme me ty : )

Shtegtarja flm, te gjitha te mirat per ty : )

Tipiku flm , tu realizofte nje deshire shume e madhe neser : )

Nete, flm shume. Jeta te sjellte vetem te mira dhe suksese ngado shkosh : )

K i Eperm , flm. Tortja sdo te mungoj por fjalet e embela qe i lexova po me shijojne me shume . Pac vetem te mira : )

Fleur Blanche , shume flm . Te njejtat suksese dhe lumturi sikur per gocat e mia te deshiroj edhe ty, i meriton : )

B@ne flm shume. Te gjitha te mirat te prifshin edhe ty ne rrugen tende te jetes : )

Xhenet, shume flm. E bekuar qofsh edhe ti , te lumshin duart e arta : )

Arvima ,flm shume. Qofsh e lumtur dhe e hareshme tere jeten : )

Station, flm shume. Tu realizofshin deshirat dhe enderrat tua . Gjithe te mirat per ty : )

toni 54 , shume flm. Te mirat e jetes te percjellshin kudo : )

E ka me bukur e me mire se keshtu?

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Sa me vonese une per urimin,aq me vonese ardhte pleqeria tek ju.

Me nje zemer te mbush me emocione qe permbajne vec bukuri qofshin vitet tua.

100 vite te shendetshme,edhe c'ka ju do zemra qofshin mire.

Prano urimet e mija Foleja!

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Urime Foleja. Edhe 100 vite te tjera plot lumturi.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •