Ēaush flm qe e hape temen e ditelindjes , tash te gjithe e din qe u plaka

Je shume i mire , flm
Enkeleu ,flm shume. 100 vite do te jem e lumtur nqs kam afer vete miq si ti .
prishtina 75 , rrofsh ti :d Ne lufte jam me pleqerine dhe per momentin pleqeria eshte ne disfavor 1:0
Sorkadhe , nqs lexoj me shpesh perla poezie nga ti ka gjasa te jetoj vertete 100 vite
no name , shendeti ,fati dhe lumturia te percjellshin edhe ty cdo hap : )
angmokio , edhe vjeshta i ka bukurite e saj. Veq dimer e acar mos paqim ne jete as une e as ti : )
Besoja, flm shume . Lumturia qofte pjese e pandashme e ytja : )
e panjohur , flm shume. Shoqeria e mire ka vlere milioneshe , andaj kam pasuri mjaft perderisa kam shoqe sikur ty : )
orhideja , ah keto zig-at

Flm shume . Atehere po plakemi bashke sepse je ne mesin e te dashurve te mij : )
Plaku me kostum, flm . Te kendofte zemra gjithehere me ata tinguj te bukur qe i sjelle : )
hot prinz, flm. I lumtur qofsh tere jeten tende sepse vertete e meriton , i keq me tana te mirat : )
illyrian , flm shume. I lumtur qofsh gjithehere dhe i drejte si deri tani : )
Etna etna, flm shume. Pac vetem dite te hareshme ne jete dhe fat te pakufi .P.s me e embel se ti smund te jem kurre : )
Agim Metbala , shume flm. Eshte kenaqesi te u lexoj serish ne forum e aq me shume privilegj te marr urime nga ju.Te gjitha te mirat edhe per ju dhe familjen : )
Shkenca , flm . Shendeti, lumturia dhe miresia qofshin te pandashme me ty : )
Shtegtarja flm, te gjitha te mirat per ty : )
Tipiku flm , tu realizofte nje deshire shume e madhe neser : )
Nete, flm shume. Jeta te sjellte vetem te mira dhe suksese ngado shkosh : )
K i Eperm , flm. Tortja sdo te mungoj por fjalet e embela qe i lexova po me shijojne me shume . Pac vetem te mira : )
Fleur Blanche , shume flm . Te njejtat suksese dhe lumturi sikur per gocat e mia te deshiroj edhe ty, i meriton : )
B@ne flm shume. Te gjitha te mirat te prifshin edhe ty ne rrugen tende te jetes : )
Xhenet, shume flm. E bekuar qofsh edhe ti , te lumshin duart e arta : )
Arvima ,flm shume. Qofsh e lumtur dhe e hareshme tere jeten : )
Station, flm shume. Tu realizofshin deshirat dhe enderrat tua . Gjithe te mirat per ty : )
toni 54 , shume flm. Te mirat e jetes te percjellshin kudo : )
Krijoni Kontakt