Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10

Thumbs down Xhelozia, 34-vjeçari plagos me sëpatë bashkëshorten

KRUJE - Krimi brenda familjes trondit sërish vendin. Pas ngjarjes makabre në Durrës, ku burri vrau me çekiç ish-bashkëshorten në sy të fëmijëve të mitur, një tjetër skenë e ngjashme ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës në Krujë, por fatmirësisht pa viktima.

Burime nga policia lokale bëjnë të ditur se 34-vjeçari Bashkim Zogu ka plagosur me sëpatë bashkëshorten e tij 21-vjeçare Flutura Zogu.

Sipas policisë, 21-vjeçarja është transportuar me urgjencë drejt spitalit ushtarak, prej ku mësohet se është në gjendje të rëndë.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në banesën e çiftit pas një grindje për motive xhelozie. Policia arrestoi sot 34-vjeçarin Bashkim Zogu.

(er.nu/BalkanWeb)
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Mjaaaaaaaaaaaaaft!
    "Më e mira është armike e së mirës"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Plasi 97-ta perseri me duket. Kesaj radhe jo me kallashe por me sopata e cekice
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    O Euro dite e diel sot, pushim dielli na gezon me rrezet e tij , na hap ndonje teme te gezueshme.
    Na cmende me sopata dhe cekica lol

O zot po lujn menc njerzit , nje xhelozi apo mosarveshje me partnerin/ren dhe direkt shpatat .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    o euro pse nuk hap nje agjensi lajmesh, do beje gjith ato lek dhe nuk do kishe nevoj per fajde x3
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    O Euro dite e diel sot, pushim dielli na gezon me rrezet e tij , na hap ndonje teme te gezueshme.
    Na cmende me sopata dhe cekica lol

O zot po lujn menc njerzit , nje xhelozi apo mosarveshje me partnerin/ren dhe direkt shpatat .
    Ja nje lajm i mire

Tiranë, policia parandalon një vrasje brenda familjes

TIRANE - Policia e Tiranës parandaloi një vrasje brenda familjes, mbrëmjen e sotme në kryeqytet. Burime nga policia bëjnë të ditur se 65-vjeçari Muhamet Krushi tentoi të vriste me pistoletë djalin e tij, për motive ende të paqarta.

Fatmirësisht efektivët e komisariatit numer 4 kanë mbërritur në kohë në vendin e ngjarjes, duke parandaluar një krim të mundshëm. Ndërkohë 65-vjeçari u shoqërua në polici.

(BalkanWeb)
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    o euro pse nuk hap nje agjensi lajmesh, do beje gjith ato lek dhe nuk do kishe nevoj per fajde x3
    Jo se nuk kam shkolle
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    KRUJE - Krimi brenda familjes trondit sërish vendin. Pas ngjarjes makabre në Durrës, ku burri vrau me çekiç ish-bashkëshorten në sy të fëmijëve të mitur, një tjetër skenë e ngjashme ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës në Krujë, por fatmirësisht pa viktima.

Burime nga policia lokale bëjnë të ditur se 34-vjeçari Bashkim Zogu ka plagosur me sëpatë bashkëshorten e tij 21-vjeçare Flutura Zogu.

Sipas policisë, 21-vjeçarja është transportuar me urgjencë drejt spitalit ushtarak, prej ku mësohet se është në gjendje të rëndë.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në banesën e çiftit pas një grindje për motive xhelozie. Policia arrestoi sot 34-vjeçarin Bashkim Zogu.

(er.nu/BalkanWeb)
    Ky do te jete ndonje fare turku se shqiptari nuk i ben keto gjera.
    Te ekzekutohet turk- muslimani i ndyre.
    Paqe!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Ne sy te femijeve edhe ky i cmenduri.
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    E bajatet fare tani
    Me kto lajme
    Hapni nje nenforum Krimi ne Familje
    Qe te informohen Mostrat e te morin Leksione.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ky do te jete ndonje fare turku se shqiptari nuk i ben keto gjera.
    Te ekzekutohet turk- muslimani i ndyre.
    Paqe!
    turku peshtyt kur e degjon fjalen arrnaut. sepse turqit nuk e tregojne burrerrine duke vrare grate dhe femijet e vet sic bejme ne maloket e ballkanit. ata trimerine e tregojne duke pushtuar gjithe ballkanin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •