Close
Faqja 14 prej 88 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 874
    Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ok, meqë ti je kundra pjesës tjetër të kombit, të këshilloj të ikësh nga Kosova, pasi ne që duam ribashkimin kemi mbështetje prej 85% në Kosovë. Na e thuaj dhe emrin që e ke në të vërtetë, që kur të hyjmë në Kosovë, të vijmë të të bëjmë një vizitë, dhe të të japim transport falas deri në kufirin me Serbinë meqë nuk ke qejf të rrish me "NE"...
    Bile, nesër kam një rrugë për në Prishtinë, ma jep emrin që tani që të lajmë hesapet që tani me ty. Tradhëtarë si puna jote nuk na duhen në komb!
    - natyrisht qe jam kunder , pse qfar me duheni ju ???? skemi nevoj per pedera.

- kur do ta boni bashkimin me 17 maj te 2013- ditetn e homoseksualsav apo ? ejani se do te gjeni i pari eshte albini me shokt e vet.

- eja eja , por te lutem qe i merr me vete vetem gjinin femrore sepse une nuk jam atij lloji siq jeni ju !!!

-ske qka takohesh me mua , kupton ti ??? nuk jam une nga lloji juaj , I'm not homo.!!!!
    Vv - Palaço+LISBA :D

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ok, meqë ti je kundra pjesës tjetër të kombit, të këshilloj të ikësh nga Kosova, pasi ne që duam ribashkimin kemi mbështetje prej 85% në Kosovë. Na e thuaj dhe emrin që e ke në të vërtetë, që kur të hyjmë në Kosovë, të vijmë të të bëjmë një vizitë, dhe të të japim transport falas deri në kufirin me Serbinë meqë nuk ke qejf të rrish me "NE"...
    Bile, nesër kam një rrugë për në Prishtinë, ma jep emrin që tani që të lajmë hesapet që tani me ty. Tradhëtarë si puna jote nuk na duhen në komb!
    Mere pak me avash o Edvin, se keta tipa si ky 'boy' me lart jane te paket, analfabet dhe te nenshtruar ndaj 'partise komuniste', si ne kohen e Enverit!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - une personalisht Jo nuk e dua bashkimin me Shqiperin.!!, perse te bashkohemi me Shqiperin , ju i ken vllezer Kinezet, kete shprehje ende e perdorni, per qfar te bashkohemi me ju , ju jeni ata qe abuzoni dhe masakroni te miturit, ju jeni ata qe rraheni dhe i vrisni Prinderit, ju jeni ata qe vritni vllaun per nje fije patligjani, qka na duhen keto funderina kujt i duhet ose kujt i hyn ne pune keta plehra, ju me shani dhe ofendoni ne menyra me te flliqta futbollistet Kosovar, ju maltretoni dhe vjedhni ne menyra tincare shqiptaret nga Kosova qe vin ne pushime gjat veres , ju nuk i doni Kosovaret, kjo shihet neper forume shihet drejt per drejt ne jeten e peritshme shihet edhe ne Tv etj etj, ju me shum i doni italianet dhe greket se s Kosovaret.....une dikur isha pro bashkimit , por jo tani.

- para disa muajve nje ish udheheqes serb me sa me kujtohet Tadiqi dul me plan se ai e deshiron nje shqiperi te madhe, edhe serbet kete e deshirojn , eshte propagand e tyre qe bojn shum zhurm rreth asaj qe kinse nese behet shqiperi e madhe eshte katastrof per ballkanin , ato jan rrenat e tyre porpagandat e tyre.
    ahahahahaa ku e qiti kryt biri shkines lol

qishtu tkan msu dajt a?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    [QUOTE=Boy_XL;3517770]- natyrisht qe jam kunder , pse qfar me duheni ju ???? skemi nevoj per pedera.

[COLOR="Red"]
    - kur do ta boni bashkimin me 17 maj te 2013- ditetn e homoseksualsav apo ? ejani se do te gjeni i pari eshte albini me shokt e vet.

Ne do të vijmë kështu:

Kur të shohim fytyrën tënde të ndyrë, do të përdorim për thes boksi, pis!

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    [QUOTE=Edvin83;3517786]
    - natyrisht qe jam kunder , pse qfar me duheni ju ???? skemi nevoj per pedera.

[COLOR="Red"]

Ne do të vijmë kështu:

Kur të shohim fytyrën tënde të ndyrë, do të përdorim për thes boksi, pis!
    merrne dhe falmurin me shum ngjyra se ju ka hije , ju shkon se jeni burra gra.

ja kete .

- P.s. me siguri ti do ta mbajsh kete flamur ne dor i prin kesaj pune , i permbush kushtet.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ahahahahaa ku e qiti kryt biri shkines lol

qishtu tkan msu dajt a?
    Te na ktyne tipave ja bojne ....ta q**t Zoti nanen lol

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Te na ktyne tipave ja bojne ....ta q**t Zoti nanen lol
    - kujt qetynev tipav a?

http://www.facebook.com/kushtrim.mehmeti.18?fref=ts

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Keta duhet me i rreh gojes se her qe qojn kry, mire tha Bajram Rexhepi, ketyre nuk ju besohet me. Sikurse qenit qe si besohet, ngajehere edhe qeni bon sjellje te mira, mirepo qen osht.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Keta duhet me i rreh gojes se her qe qojn kry, mire tha Bajram Rexhepi, ketyre nuk ju besohet me. Sikurse qenit qe si besohet, ngajehere edhe qeni bon sjellje te mira, mirepo qen osht.
    Av av av.. Tjeter pershtypje kam pasur per ty o Gogi!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Av av av.. Tjeter pershtypje kam pasur per ty o Gogi!!
    ahahah allahile far pershtypje ke pas per ta? je i ri ne forum pranej

po ky tan diten gojen ne **** te hashimit e man oj shqipe.

ky me pa hashimin tu ja rreh nan e bab thot fajet i kan pas prindit e mi mshoju dajak.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 14 prej 88 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •