se paku duhet te jet si gadafi per nje perfundim njejt me Gadafine kur te bahen shume ateher perfundon si gadafi
- keshtu qe rrugaqet nga vetfundosja e kan gojen e lir qe te shprehin dhe te perdorin lloj lloj parrulle kunder prijsve te shtetit.
- ne Shtetin e Kosoves demokracia funksionon 100%![]()
Vv - Palaço+LISBA :D
nuk e kuptoj se perse proteste ...???? si mendojne se do te zgjidhen problemet me fqinjet, me lufte ...??!! jo ore jo zgjedhja e rruges se bisedimeve me duket me inteligjentja ..... ata qe kerkojne konflikte me cdo kusht nuk ja duan te miren vendit .... kemi nje jete qe jemi ne armiqesi me fqinjet .... tani qe jemi edhe pjese e NATOS duhet ta shfrytezojme per avantazhet tona ...
pastaj fakti qe serbet erdhen ne vete ne Tirane per tu takuar me qeveritaret ka ne vetvehte nje mesazh shume te rendesishem ....
.
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 24-10-2012 më 13:52
"They will not control us, We will be victorious"
haha.. tani e verejta..! I nderuar, te kerkoj falje per kete sincerisht, ama ai shkrimi yt me lart u perputh me temen paksa, sepse kjo teme ka te bej me Kosoven, vetevendosjen, bisedimet me Serbine dhe protestat ne rruge. Prandaj, te propozoj qe te jesh me i qarte ne postime duke mare parasysh titullin e temes dhe shkrimi yt duhet t'i perputhet debatit qe eshte duke u zhvilluar. Sepaku eshte dashur qe te cekesh protesten ne Shqiperi...
Paqe miku im![]()
Pershendetje z. Mesues, ne nuk jemi kunder bisedimeve, por puna eshte se ata duhet te kerkojne te falur per gjenocidin qe ua bene shqipetareve, krimet, dhunimet, plaqkitjet etj. Ata okupuan tokat tona o Mesues djali. A ne te fillojme e te bisedojme me kete rrace sllave dhe te behemi sikur se nuk ka ndodhur asgje ne mes nesh dhe atyr ndyresirave??!
- kshyr more shkrimin tend more Balica niher, ti kritikon diken per shkrim , dil gjuj naj Vo sje per gje tjeter
- jam krenar qe jam n'PDK.
falimindrit prej Zotit qe me kam nje mendje te kthjellt te mirfillt , faliminderit prej Zotit qe nuk jam pjes e vetfundosjes , njerzve horra , debilla , huligaj , drogirash , hajna , rrugaq. njerz t'pist.
Vv - Palaço+LISBA :D
Krijoni Kontakt