Close
Faqja 10 prej 88 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 874
    Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Boy_XL, qysh nuk pritove mi than tan kto sene....jo qe dashta me nderhy ne ket por me pelqej se i paske than do sene te mira une shuume pak e njoh politiken e nuk jetoj ne kosove ama me pelqej mendimi yt...mos e paragjykoni thaqin se nuk jan ata tjert ma te mire...une kisha pas qef me pas hashim thaqi per konkurenc isa mustafen qe eshte njeri integrun vet imazhi i tije ta mbush synin e politikanit... ama qeta te VV mu frigu njeri kur i sheh edhe fjalorin shume te vrazhed....sikur do neper seriala turk...
    - ok Roni .
    - sdi qka te tham per isen dhe thaqin, por sedi sa ke njohuri ti per Isen se kush ka qen e kush eshte ??? nese mundesh me gjet dikun info per Isen bon ti lexojsh dhe te informohesh rreth tij.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    shpejt e ke kopiju kete thenje te veton sorres !!!

vetoni moti i ka plotesu kushtet per llud..ce
    Prej njerit te menqur duhet te kopijohet,e prej budalles jo

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    protesta tregon se demokracia funksionon. por mendimi i 200 vetave nuk do te thote se jane gabim 3 milione te tjere qe mendojne ndryshe.
    Gjithmon fillon me pak,e kur te bahen shume ateher perfundon si gadafi

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    e kur te bahen shume ateher perfundon si gadafi
    se paku duhet te jet si gadafi per nje perfundim njejt me Gadafin

- keshtu qe rrugaqet nga vetfundosja e kan gojen e lir qe te shprehin dhe te perdorin lloj lloj parrulle kunder prijsve te shtetit.
    - ne Shtetin e Kosoves demokracia funksionon 100%

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    1- ashtu i keni sjelljet edhe fjalorin , jeni te pa edukuar pa arsimuar pa kultur, thjesht rrugaq , huligaj.

2- nje plak tek lagjja jon i pat then nje studentit: ti axhes fakulltet ki me krye por njeri kurr ski mu bo ( ky lloj i studentve eshte aty tek vetfundosja , studenta po por njerz jo , huligaj , hajna , drogirash, rrugaq)

debillski pytje ose debillski imagjinat

3- kur kam lind une ska ekzistu PDK-ja , nuk jam i 90' sikur ti.

4-Tradhtar , keshtu kan eduku familja juaj a? te henksh buken e tjeter dhe tja marojsh gropen pas shpine. tradhti fund e kry , ju te gjith ne vetfundosje jeni te ketij lloji , njerz me dy ftyra , vetem serbet e kan ne gjak ket dukuri edhe ju njerzit e vetfundosjes

5- aje i sigurt qe i ke blloku ??? tjer jan ata qe bllokojn aty rrin dit e nat , n'ftoft e nxet e n'frym e n'shi....kurse ju ja patet msy ne muajin janar por ngjyst te rruges ja niset me lyp qebe, shilte, hamburgera , soka , kishit mendu qe po shkoni piknik, paramendo juve me ju shti ne luft me serbin mas 3 ore e dorzoni kejt vendin , e tani ju po bllokoni kufij,....rrugaqt niher , presnjak, ju keni tjera synime , ju nuk ndjenja per atdhe per komb.

6- haj kuku , n'kon ka met populli i kosoves ??? n'rrugaqt e vetfundosjes.
    hajt se qaq budall sosht, populli ju pa juve ne janar te viti kaluar qysh u therret me thike ndermjet veti.
    (me dasht populli mos mi ble mallrat e serbis nuk i blen se qaq budall nuk eshte , ti gjith diten bllokoje kufirin me mu ntek mue dal anej kufirit ne serbi edhe e mushi kerrin plot mall, hajt balosh ....)

7- ju jeni klyshet e serbis sepse ju vetfundosja dhe serbia jeni te vetmit ne ballkan qe si pranoni instuticionet e kosoves , shtetin e kosoves,flamurin e kosoves , kushtetuten e Kosoves , ju jeni bashk me serbin dhe argat i serbis.( ja kush qenka klysh i serbis)

8- kjo ishte pergjigjje qe te kan mesu shefat e tu , Dacici,merkiqi,ljubiqi, albinoviqi.(po keshtu ata njejt e thojn)
    Ky shkrim sdo koment me duket...! Deri ne cilen klase ke shkuar ne shkoll o i gzum?! Te vjen te vjellesh nga ky shkrim! Ky qenke ti; analfabet dhe krenar me analfabetizmin qe posedon!!

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    VV ka 16 deputet dhe ata deputet kane hyre ne kuvend me votat e 200 mij qytetareve psh. Keta 200 mij qytetar mendojne njesoj sikur keta 16 deputet.

Ps. 3 milion shqipetare nuk jane ne Kosove..!
    lexoni mire para se te kerceni si gjela. rreth 200 vete protestuan ne aeroportin e Rinasit kunder vizites se ministrit serb. Ku e sheh ti se kam fol per vetvendosjen apo popullsine e Kosoves?

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    nuk e kuptoj se perse proteste ...???? si mendojne se do te zgjidhen problemet me fqinjet, me lufte ...??!! jo ore jo zgjedhja e rruges se bisedimeve me duket me inteligjentja ..... ata qe kerkojne konflikte me cdo kusht nuk ja duan te miren vendit .... kemi nje jete qe jemi ne armiqesi me fqinjet .... tani qe jemi edhe pjese e NATOS duhet ta shfrytezojme per avantazhet tona ...
    pastaj fakti qe serbet erdhen ne vete ne Tirane per tu takuar me qeveritaret ka ne vetvehte nje mesazh shume te rendesishem ....

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 24-10-2012 më 13:52
    "They will not control us, We will be victorious"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    lexoni mire para se te kerceni si gjela. rreth 200 vete protestuan ne aeroportin e Rinasit kunder vizites se ministrit serb. Ku e sheh ti se kam fol per vetvendosjen apo popullsine e Kosoves?
    haha.. tani e verejta..! I nderuar , te kerkoj falje per kete sincerisht, ama ai shkrimi yt me lart u perputh me temen paksa, sepse kjo teme ka te bej me Kosoven, vetevendosjen, bisedimet me Serbine dhe protestat ne rruge. Prandaj, te propozoj qe te jesh me i qarte ne postime duke mare parasysh titullin e temes dhe shkrimi yt duhet t'i perputhet debatit qe eshte duke u zhvilluar. Sepaku eshte dashur qe te cekesh protesten ne Shqiperi...

Paqe miku im

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    nuk e kuptoj se perse proteste ...???? si mendojne se do te zgjidhen problemet me fqinjet, me lufte ...??!! jo ore jo zgjedhja e rruges se bisedimeve me duket me inteligjentja ..... ata qe kerkojne konflikte me cdo kusht nuk ja duan te miren vendit .... kemi nje jete qe jemi ne armiqesi me fqinjet .... tani qe jemi edhe pjese e NATOS duhet ta shfrytezojme per avantazhet tona ...
    pastaj fakti qe serbet erdhen ne vete ne Tirane per tu takuar me qeveritaret ka ne vetvehte nje mesazh shume te rendesishem ....

.
    Pershendetje z. Mesues, ne nuk jemi kunder bisedimeve, por puna eshte se ata duhet te kerkojne te falur per gjenocidin qe ua bene shqipetareve, krimet, dhunimet, plaqkitjet etj. Ata okupuan tokat tona o Mesues djali. A ne te fillojme e te bisedojme me kete rrace sllave dhe te behemi sikur se nuk ka ndodhur asgje ne mes nesh dhe atyr ndyresirave??!

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Ky shkrim sdo koment me duket...! Deri ne cilen klase ke shkuar ne shkoll o i gzum?! Te vjen te vjellesh nga ky shkrim! Ky qenke ti; analfabet dhe krenar me analfabetizmin qe posedon!!
    - kshyr more shkrimin tend more Balica niher, ti kritikon diken per shkrim , dil gjuj naj Vo sje per gje tjeter

- jam krenar qe jam n'PDK.
    falimindrit prej Zotit qe me kam nje mendje te kthjellt te mirfillt , faliminderit prej Zotit qe nuk jam pjes e vetfundosjes , njerzve horra , debilla , huligaj , drogirash , hajna , rrugaq. njerz t'pist.

Faqja 10 prej 88 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •