Close
Faqja 9 prej 88 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 874
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    protesta tregon se demokracia funksionon. por mendimi i 200 vetave nuk do te thote se jane gabim 3 milione te tjere qe mendojne ndryshe.
    VV ka 16 deputet dhe ata deputet kane hyre ne kuvend me votat e 200 mij qytetareve psh. Keta 200 mij qytetar mendojne njesoj sikur keta 16 deputet.

Ps. 3 milion shqipetare nuk jane ne Kosove..!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - hajt ti bal dil gjuje naj vo , mos ta nin ty me qka ushqehna une , a spo e sheh foton e profilit aty ??? me qka ushqehna une ti veq ne TV mundesh mi pa.
    Pra, ti ushqehesh me djersen e popullit, sepse kjo parti eshte kryekeput hajdute, kjo vjedh taksat dhe tatimet e qytetareve te Kosoves, me ato taksa paguan dhe ushqen edhe militantet e vete! Vertete cfare ushqime hane keta, populli vec ne TV mund t'i shoh!!

P.s - shum selak njerz , meniher me vet me qka ushqehesh , sa e ki rrogen , sa po te pagun qeveria sa po te pagun partia ???? tphuu qfar bala t'llomavt !!! puna selakve marak i tynve mi dit punt e huja e t'vetat si shohin, pirimitivizem.
    Ti po e quan primitive nje shoqeri te ngritur, levizje te interesave kombetare dhe ne fund parti te tere e cila eshte brenda parlamentit o boy djali... Ti asgje tjeter ske thene, vetem ke perlyer gojen tende me selakizem, llomavizem dhe balizem
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 24-10-2012 më 06:52

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Pra, ti ushqehesh me djersen e popullit, sepse kjo parti eshte kryekeput hajdute, kjo vjedh taksat dhe tatimet e qytetareve te Kosoves, me ato taksa paguan dhe ushqen edhe militantet e vete! Vertete cfare ushqime hane keta, populli vec ne TV mund t'i shoh!!

Ti po e quan primitive nje shoqeri te ngritur, levizje te interesave kombetare dhe ne fund parti te tere e cila eshte brenda parlamentit o boy djali... Ti asgje tjeter ske thene, vetem ke perlyer gojen tende me selakizem, llomavizem dhe balizem
    - hahahahahahahaha....e ki fjalen per rrugaqet e vetfundosjes a??? po ata jan rrugaq , femij te pa edukuar , femij qe jan rrit pa prezencen e prinderve , ndoshta prinderit i kan por sikur mos ti ken te gjall ata prinder, prind te cilet vetem i kan pjell dhe i kan rrit rrugve qytetit, nuk jan te edukuar frymzuar ne menyr traditave shqiptare kombetare , keta paguhen nga shteti armik serb per shkatrrimin dhe arritjet e nje shteti te ri sikur qe eshte Kosova, keta huligaj paguhen nga serbia per shkatrrimin e vendit, mirpo Shteti i Kosoves ka kapacitet qe tu perballet me keta klysh te serbis.
    P.s. apo te djeg ne shpirt kur po i tham Shteti i Kosoves ?
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    protesta tregon se demokracia funksionon. por mendimi i 200 vetave nuk do te thote se jane gabim 3 milione te tjere qe mendojne ndryshe.
    Cilet 3 milione tjere mendojne ndryshe?

Edhe ne protestat kunder regjimit te Millosheviqit nuk kane marre pjese 3 milione qytetare. Nese do te argumentonim si ti, atehere ata qe nuk kane marre pjese ne protesta, pjesa me e madhe e tyre, kane menduar ndryshe resp. kane qene per regjimin e Millosheviqit ose se paku per vazhdimin e status quo te asaj kohe...

Ne Kosove, ku shumica e mediave kryesore dhe gazetareve, sidomos ato te shtetit, jane ne mase te madhe te manipuluara dhe ne duar te pushtetit dhe perkrahesve te tij (para se gjithash disa shteteve te huaja) eshte pothuajse e pamundur te krijohet opinion sadopak i pavarur dhe objektiv i mases se popullit.
    Pavaresisht kesaj, ne cfardo sondazhi, ku pyetjet do te shtroheshin drejte shumica e popullit te Kosoves do te kundershtonte patjeter politiken e pushtetit aktual ndaj Serbise. Ne fakt, per dicka te tille fare nuk nevojitet as sondazh. Eshte dicka qe dihet.

Ne fakt, pjesa dermuese e qytetareve te Kosoves eshte pajtuar me "humbjen" e veriut. Se paku nuk ju intereson mjaft per ti shtyer te dalin masovikisht ne proteste. Megjithate pushteti, mediat, gazetaret etj. te kontrolluara nga ai dhe perkrahesit e tij brenda dhe jashte vendit do te ishin cdo kohe ne gjendje te organizonin edhe protesta masive deri ne lufte civile. Gje e cila ka ndodhur p.sh. edhe ne vitin 2004...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 24-10-2012 më 08:59

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    VV ka 16 deputet dhe ata deputet kane hyre ne kuvend me votat e 200 mij qytetareve psh. Keta 200 mij qytetar mendojne njesoj sikur keta 16 deputet.

Ps. 3 milion shqipetare nuk jane ne Kosove..!
    Sipas llogarise se anetarit murik nuk do te numroheshin vetem 200.000 votuesit, por edhe familjaret e tyre. Pra, varesisht nga llogaritja, do te ishin se paku 600.000 e ndoshta edhe 1 milione qe e perkrahin VV...

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Sipas llogarise se anetarit murik nuk do te numroheshin vetem 200.000 votuesit, por edhe familjaret e tyre. Pra, varesisht nga llogaritja, do te ishin se paku 600.000 e ndoshta edhe 1 milione qe e perkrahin VV...
    - po de , edhe Mixhallart, kusherit , dhondurrt , tezet , hallat, dajt , djem te dajve , miqt e djemve dajve, boxhonakt, boxhonakt e mixhallarve, dhondurrt boxhonakve, nipat , tezet e dhondurrve. etj etj etje po dalim ma shum se 5 miljo qe jan me Vetfundosjen.

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Veriut do t’i jepet statusi autonom

Analistët në Kosovë janë të ndarë në dy tabore. Disa i mbështesin bisedimet politike e disa thonë se kjo është një rrugë qore në të cilën ka hyrë Kosova.

Por analistët ndërkombëtarë, thuajse të gjithë vijnë në një përfundim.
    Këto bisedime do ta hapin çështjen e veriut madje, serbëve që jetojnë atje do tu jepen të drejta shtesë, duke i dhënë asaj pjese të vendit, një status special.

Florian Bieber, nga Universiteti Kent ne Britaninë e Madhe, duke folur për Radio Dukagjinin ka thënë se është më se i sigurt që në fund, veriut do të ketë status autonom.

Mendoj se në fund, veriu do ta ketë një lloj statusi autonom. Megjithatë edhe kjo varet nga pikëpamja se si shihet, sepse autonomia mund të ketë shumë kuptime. Personalisht mendoj se kjo do të jetë diçka më shumë se Ahtisaari dhe më pak se ajo që e kërkon Beogradi”, ka thënë Bieber.

Ndërkohë duke folur për pozicionin e palëve, profesori i së drejtës ndërkombëtare, njëherësh njohësi i mirë i çështjeve në Ballkan,

Bieber, thekson se Serbia është në avantazh për shkak të opozitës së pafuqishme atje.

“Mendoj se ata e kanë avantazhin sepse askush nuk mund t’i sfidojë në kursin e tyre politik. Ata kanë më shumë hapësirë për manovrim sepse askush ata nuk mund t’i akuzojë se janë futur në një proces për gjetje të kompromisit. Mendoj se kjo është përparësi. Qeveria e Kosovës është në një pozitë me te dobët se qeveria e Serbisë. Vetëvendosja tashme e kritikon procesin dhe i akuzon për tradhti”, ka shtuar Bieber. /Telegrafi/
    http://www.telegrafi.com/lajme/veriu...m-2-25929.html

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - hahahahahahahaha....e ki fjalen per rrugaqet e vetfundosjes a??? po ata jan rrugaq , femij te pa edukuar , femij qe jan rrit pa prezencen e prinderve , ndoshta prinderit i kan por sikur mos ti ken te gjall ata prinder, prind te cilet vetem i kan pjell dhe i kan rrit rrugve qytetit, nuk jan te edukuar frymzuar ne menyr traditave shqiptare kombetare , keta paguhen nga shteti armik serb per shkatrrimin dhe arritjet e nje shteti te ri sikur qe eshte Kosova, keta huligaj paguhen nga serbia per shkatrrimin e vendit, mirpo Shteti i Kosoves ka kapacitet qe tu perballet me keta klysh te serbis.
    P.s. apo te djeg ne shpirt kur po i tham Shteti i Kosoves ?
    Pse hedh akuza pa kurfare baze dhe asnje fakt nuk e ke para vetes? Keto jane paragjykime te nje injoranti dhe asgje me teper. Nga e di ti se te gjithe aktivistet qenkan femij te pa edukuar? Femij te pa edukuar qenkan studentet dhe ata te paisurit me diploma te Universitetit te UP-se? E ty si te "pjellen" prinderit tuaj? Mos valle lindja jote ndodhi diku ne ndonje zyre te Partise Demokratike te Kosoves?! Turp te kesh per fjalorin qe ke . Une paguhem mga institucionet e Kosoves, sepse punoj ne institucionet e Kosoves dhe perkrah levizjen VV. Dal dhe bllokoj me vendedashesit e mi kufinjte e Serbise, kurse policia e Kosoves na sulmon dhe na zvarrit neper rruge, sepse ne kemi bllokuar kufinjte me Serbine per te miren e popullit te Kosove. Qeveria eshte e pajtimit qe prodhimet serbe ta permbysin tregun kosovar, kurse ne jemi kunder prodhimeve serbe. Tani lind pyetja, cilet ne te vertete jane kelyshet e Serbise?!!

Ti, Kosoves mund t'i thuash 'shtet', sepse ashtu te kane mesuar shefat e tu, thjeshte, sa per ta bere qejfin ty. Por ne realitet Kosova nuk eshte shtet sovran dhe i pavarur. Keto fore shko shitjau atyre bashkekatundareve tu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 24-10-2012 më 09:22

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Pse hedh akuza pa kurfare baze dhe asnje fakt nuk e ke para vetes? Keto jane paragjykime te nje injoranti dhe asgje me teper.1-B] Nga e di ti se te gjithe aktivistet qenkan femij te pa edukuar?[/B]2- Femij tedukuar qenkan studentet dhe ata te paisurit me diploma te Universitee pa tit te UP-se?3- E ty si te "pjellen" prinderit tuaj? Mos valle lindja jote ndodhi diku ne ndonje zyre te Partise Demokratike te Kosoves?! Turp te kesh per fjalorin qe ke . 4-Une paguhem mga institucionet e Kosoves, sepse punoj ne institucionet e Kosoves dhe perkrah levizjen VV. 5-Dal dhe bllokoj me vendedashesit e mi kufinjte e Serbise, kurse policia e Kosoves na sulmon dhe na zvarrit neper rruge, 6-sepse ne kemi bllokuar kufinjte me Serbine per te miren e popullit te Kosove. Qeveria eshte e pajtimit qe prodhimet serbe ta permbysin tregun kosovar, kurse ne jemi kunder prodhimeve serbe. 7-Tani lind pyetja, cilet ne te vertete jane kelyshet e Serbise?!!

8-Ti, Kosoves mund t'i thuash 'shtet', sepse ashtu te kane mesuar shefat e tu, thjeshte, sa per ta bere qejfin ty. Por ne realitet Kosova nuk eshte shtet sovran dhe i pavarur. Keto fore shko shitjau atyre bashkekatundareve tu

1- ashtu i keni sjelljet edhe fjalorin , jeni te pa edukuar pa arsimuar pa kultur, thjesht rrugaq , huligaj.

2- nje plak tek lagjja jon i pat then nje studentit: ti axhes fakulltet ki me krye por njeri kurr ski mu bo ( ky lloj i studentve eshte aty tek vetfundosja , studenta po por njerz jo , huligaj , hajna , drogirash, rrugaq)

debillski pytje ose debillski imagjinat

3- kur kam lind une ska ekzistu PDK-ja , nuk jam i 90' sikur ti.

4-Tradhtar , keshtu kan eduku familja juaj a? te henksh buken e tjeter dhe tja marojsh gropen pas shpine. tradhti fund e kry , ju te gjith ne vetfundosje jeni te ketij lloji , njerz me dy ftyra , vetem serbet e kan ne gjak ket dukuri edhe ju njerzit e vetfundosjes

5- aje i sigurt qe i ke blloku ??? tjer jan ata qe bllokojn aty rrin dit e nat , n'ftoft e nxet e n'frym e n'shi....kurse ju ja patet msy ne muajin janar por ngjyst te rruges ja niset me lyp qebe, shilte, hamburgera , soka , kishit mendu qe po shkoni piknik, paramendo juve me ju shti ne luft me serbin mas 3 ore e dorzoni kejt vendin , e tani ju po bllokoni kufij,....rrugaqt niher , presnjak, ju keni tjera synime , ju nuk ndjenja per atdhe per komb.

6- haj kuku , n'kon ka met populli i kosoves ??? n'rrugaqt e vetfundosjes.
    hajt se qaq budall sosht, populli ju pa juve ne janar te viti kaluar qysh u therret me thike ndermjet veti.
    (me dasht populli mos mi ble mallrat e serbis nuk i blen se qaq budall nuk eshte , ti gjith diten bllokoje kufirin me mu ntek mue dal anej kufirit ne serbi edhe e mushi kerrin plot mall, hajt balosh ....)

7- ju jeni klyshet e serbis sepse ju vetfundosja dhe serbia jeni te vetmit ne ballkan qe si pranoni instuticionet e kosoves , shtetin e kosoves,flamurin e kosoves , kushtetuten e Kosoves , ju jeni bashk me serbin dhe argat i serbis.( ja kush qenka klysh i serbis)

8- kjo ishte pergjigjje qe te kan mesu shefat e tu , Dacici,merkiqi,ljubiqi, albinoviqi.(po keshtu ata njejt e thojn)

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Boy_XL, qysh nuk pritove mi than tan kto sene....jo qe dashta me nderhy ne ket por me pelqej se i paske than do sene te mira une shuume pak e njoh politiken e nuk jetoj ne kosove ama me pelqej mendimi yt...mos e paragjykoni thaqin se nuk jan ata tjert ma te mire...une kisha pas qef me pas hashim thaqi per konkurenc isa mustafen qe eshte njeri integrun vet imazhi i tije ta mbush synin e politikanit... ama qeta te VV mu frigu njeri kur i sheh edhe fjalorin shume te vrazhed....sikur do neper seriala turk...
    Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 24-10-2012 më 10:37

Faqja 9 prej 88 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •