Close
Faqja 77 prej 88 FillimFillim ... 2767757677787987 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 761 deri 770 prej 874

Për: Protestë kundër bisedimeve me Serbinë

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Bashksia Ndërkombtare dhe Hashim Thaqi ia hodhen Kosovës!

Charles Crawford, ish ambasador i Britanisë së Madhe në Beograd (2001-3), ka deklaruar se Kosova nuk mund të anëtarësohet në organizata ndërkombëtare. Ajo do të ketë statusin e saj sui generis, të njohur gati nga gjysma e botës, por jo edhe nga gjysma tjetër, përfshirë edhe disa shtete shumë të mëdha në kampin joperëndimor.

“Palestina që tani është e njohur nga më shumë se 130 shtete, është në një pozicion të njëjtë ambiguoz, por me shumicën e shteteve që e kanë njohur Kosovën, në anën tjetër të argumentit” ka shkruar Crawford në bllogun e tij.

Por, më pas ai, në Twitter ka shkruar se nuk ka bërë analogji ndërmjet Kosovës dhe Palestinës dhe se vetëm ka theksuar se ajo nuk është shtet i njohur universalisht.

Emri:  charles_crawford_3_166658.jpg

Shikime: 317

Madhësia:  18.0 KB

http://zeriikosoves.org/index.php?op...itike&Itemid=2

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Ashton: Marrëveshja përcaktoi nivelin e autonomisë për serbët – Thaçi thoshte: Ku është autonomia!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Në një kolumne të shkruar për të përditshmen me të madhe amerikane, New York Times, lehtësuesja ar e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, shefja e diplomacisë evropiane, Catherine Ashton, ka thur lavde për kryeministrin e Kosovës Hashim Thaçi dhe atë të Serbisë, Ivica Daçiq.

Ajo i ka vlerësuar të dy kryeministrat si liderë që kanë vendosur të ndryshojnë historinë e përplasjeve të përgjakshme.

Derisa ka shkruar për natyrën e marrëveshjes se arritur, Ashton ka thënë se me të është vendosur niveli i autonomisë për 10 mijë serbët që jetojnë në veri te Kosovës

“Në fund ata gjetën gjuhen e përbashkët për niveli në autonomisë që serbët e Kosovës duhet ta kenë. Në vendet e tyre (Kosova dhe Serbia) marrëveshja gjeti mbështetje te gjerë nga spektri politik si në Prishtinë ashtu dhe në Beograd”, ka shkruar nder tjerash Ashton

Xhandarët serbë kontrollojnë veriun ?!?!?

Nga droja e intervenimit të forcave speciale të policisë së Kosovës, serbët e veriut kanë ndërruar rojet në fshatin Zupç të komunës së Zubin Potokut, në Rudar afër Zveçanit, në qendër të Leposaviqit dhe në fshatin Soqanic afër Leposaviqit, pikërisht në ditën kur kryeministri serb Ivica Daçiq nënshkroi marrëveshjen me kryeministrin Hashim Thaçi.
    Kamionët dhe drutë në rrugë si dhe dhjetëra punëtorë të mbrojtjes civile që bëjnë roje ditë e natë duke përcjellë lëvizjet e KFOR-it dhe EULEX-it, janë tregues se serbët e asaj ane nuk do lejojnë zbatimin e asaj që kanë arritur dy kryeministrat më 19 prill. Burime të “Tribunës” nga katër komunat në veri të Ibrit bëjnë të ditur se gjatë ditëve të fundit në rrugët e Zubin Potokut, Mitrovicës, Leposaviqit dhe Zveçanit, janë vërejtur njerëz që deri më sot nuk janë parë në këtë territor.
    “I njoh të gjithë vendasit por këta nuk po i njoh. Gjatë ditës qëndrojnë në rrugë dhe bisedojnë me ne ndërsa natën nuk i shoh. Natën siç më kanë treguar komshinjtë, ata njerëz të armatosur shkojnë në kodra dhe në mëngjes sërish kthehen”, ka thënë një banor i Leposaviqit.
    I pyetur nëse bëhet fjalë për policët e ardhur nga Serbia, ai është përgjigjur pozitivisht, duke thënë shkurt: “Po, është xhandarmeria serbe”. /FISHMEDIA/

Emri:  XHANNA.jpg

Shikime: 253

Madhësia:  108.5 KB

http://fishmedia.info/lajme/xhandare...llojne-veriun/

Ja pra fillet e para nga marreveshja "HISTORIKE" Thacic - Dacic!!!!!

Mu pikerisht tani po zbatohet marreveshja e Kumanoves, ku sipas asaj marreveshje ne disa pjese te Kosoves do kthehen nje numer i caktuar i ca forcave policore e ushtarake te Serbise!

Ju Lumte per kete ore PyDyKy-ca, se lufta e beteja e juaj e vetme eshte kundrejt Levizjes Shqiptare LVV dhe liderit te saj Albin Kurti!

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Nga droja e intervenimit të forcave speciale të policisë së Kosovës, serbët e veriut kanë ndërruar rojet në fshatin Zupç të komunës së Zubin Potokut, në Rudar afër Zveçanit, në qendër të Leposaviqit dhe në fshatin Soqanic afër Leposaviqit, pikërisht në ditën kur kryeministri serb Ivica Daçiq nënshkroi marrëveshjen me kryeministrin Hashim Thaçi.
    Kamionët dhe drutë në rrugë si dhe dhjetëra punëtorë të mbrojtjes civile që bëjnë roje ditë e natë duke përcjellë lëvizjet e KFOR-it dhe EULEX-it, janë tregues se serbët e asaj ane nuk do lejojnë zbatimin e asaj që kanë arritur dy kryeministrat më 19 prill. Burime të “Tribunës” nga katër komunat në veri të Ibrit bëjnë të ditur se gjatë ditëve të fundit në rrugët e Zubin Potokut, Mitrovicës, Leposaviqit dhe Zveçanit, janë vërejtur njerëz që deri më sot nuk janë parë në këtë territor.
    “I njoh të gjithë vendasit por këta nuk po i njoh. Gjatë ditës qëndrojnë në rrugë dhe bisedojnë me ne ndërsa natën nuk i shoh. Natën siç më kanë treguar komshinjtë, ata njerëz të armatosur shkojnë në kodra dhe në mëngjes sërish kthehen”, ka thënë një banor i Leposaviqit.
    I pyetur nëse bëhet fjalë për policët e ardhur nga Serbia, ai është përgjigjur pozitivisht, duke thënë shkurt: “Po, është xhandarmeria serbe”. /FISHMEDIA/

Mu pikerisht tani po zbatohet marreveshja e Kumanoves, ku sipas asaj marreveshje ne disa pjese te Kosoves do kthehen nje numer i caktuar i ca forcave policore e ushtarake te Serbise!

Ju Lumte per kete ore PyDyKy-ca, se lufta e beteja e juaj e vetme eshte kundrejt Levizjes Shqiptare LVV dhe liderit te saj Albin Kurti!

Emri:  600942_133178553539777_801813176_n.jpg

Shikime: 259

Madhësia:  18.8 KB

Ja edhe nje foto!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

.d.m.th. se ju Vetfundosja dhe serbet e asaj ane jeni kunder marrveshjes.
    - shum mir qe ja keni fillu me pranu edhe vet se jeni te njejt me serbin.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    .d.m.th. se ju Vetfundosja dhe serbet e asaj ane jeni kunder marrveshjes.
    - shum mir qe ja keni fillu me pranu edhe vet se jeni te njejt me serbin.
    Lufta dhe Beteja kryesore dhe e vetme e Thacicit militanteve e argateve te tije sikurse ky far BOY_XL eshte kundrejte LVV dhe liderit te saj Albin Kurti. Keta jane shume te gezuar qe tani strukturat ilegale, kriminele e okupuse te Serbise tanime po LEGALIZOHEN, plus asaj qe keto struktura po Legalizohen tani edhe Xhandarmeria Serbe do e kontrolloj Veriun e Kosoves e ndonese edhe pjeset tjera te Assosacionit (Bashkesise) te komunave serbe ne Jug te Kosoves!

Pra kjo eshte marreveshje historike ne mes te Thacicit e Dacicit e perkrahur nga PYDYKY-ca, e per fat te keq edhe nga deputet e LDK-se dhe AAK-se!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Lufta dhe Beteja kryesore dhe e vetme e Thacicit militanteve e argateve te tije sikurse ky far BOY_XL eshte kundrejte LVV dhe liderit te saj Albin Kurti. Keta jane shume te gezuar qe tani strukturat ilegale, kriminele e okupuse te Serbise tanime po LEGALIZOHEN, plus asaj qe keto struktura po Legalizohen tani edhe Xhandarmeria Serbe do e kontrolloj Veriun e Kosoves e ndonese edhe pjeset tjera te Assosacionit (Bashkesise) te komunave serbe ne Jug te Kosoves!

Pra kjo eshte marreveshje historike ne mes te Thacicit e Dacicit e perkrahur nga PYDYKY-ca, e per fat te keq edhe nga deputet e LDK-se dhe AAK-se!
    . d.m.th. te Gjitha keto Partit Shqipetare e perkrahin , vetem Vetfundosja edhe nje pjes e madhe e serbeve nuk e perkrah, jan kunder , qe me logjik te shendosh i bie se Vetfundosja eshte Prodhim Serb
    Vv - Palaço+LISBA :D

Faqja 77 prej 88 FillimFillim ... 2767757677787987 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •