Close
Faqja 4 prej 88 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 874
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Kurti: Protestat e VV-së do të vazhdojnë

Protesta e të hënës e Lëvizjes Vetëvendosje, kundër bisedimeve politike Kosovë-Serbi, ka përfunduar rreth orës 16:40. Por, lideri i kësaj lëvizjeje, Albin Kurti, ka paralajmëruar vazhdimin e protestave në ditët në vijim...

VV: Keqtrajtime nga Policia edhe në QKUK

Vetëvendosje, në njoftimin e radhës, raporton se Policia po intervenon edhe në emergjencë, në vendin ku, siç thotë kjo Lëvizje, gjendet shtetasja gjermane pa ndjenja.

Kanë keqtrajtuar dhe arrestuar Alban Krasniqin, ndërkohë deputetja Albulena Haxhiu është pa ndjenja”, thuhet në njoftim.
    ...
    http://www.zeri.info/artikulli/1/1/6...-te-vazhdojne/

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kurti: Protestat e VV-së do të vazhdojnë

Protesta e të hënës e Lëvizjes Vetëvendosje, kundër bisedimeve politike Kosovë-Serbi, ka përfunduar rreth orës 16:40. Por, lideri i kësaj lëvizjeje, Albin Kurti, ka paralajmëruar vazhdimin e protestave në ditët në vijim...

VV: Keqtrajtime nga Policia edhe në QKUK

Vetëvendosje, në njoftimin e radhës, raporton se Policia po intervenon edhe në emergjencë, në vendin ku, siç thotë kjo Lëvizje, gjendet shtetasja gjermane pa ndjenja.

Kanë keqtrajtuar dhe arrestuar Alban Krasniqin, ndërkohë deputetja Albulena Haxhiu është pa ndjenja”, thuhet në njoftim.
    ...
    http://www.zeri.info/artikulli/1/1/6...-te-vazhdojne/
    - shpresoj qe te jen e vertet , me qe su mbet me i besu ketyre propagandav te vetfundosjes.
    .ps. mos u rrokni me hyqmet
    Vv - Palaço+LISBA :D

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    - Rrespekt per Policin ma te mire ne Botë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Ksaj foto vetem nje Serb i gezohet !

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - shpresoj qe te jen e vertet , me qe su mbet me i besu ketyre propagandav te vetfundosjes.
    Sipas te dhenave zyrtare ne proteste kane qene rreth 180 persona. Dmth ka mbet Kosova qe 180 persona me e ruj sovranitetin e vendit, shumica prej tyre me precedent penal, huligan, hajna dhe rrugaqer.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sikur te realizoj serbia qellimet e veta,edhe ashtu partit nder vete done ta zhdukin njeri tjetrin,i gezohen lendimeve e perleshjeve

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Sipas te dhenave zyrtare ne proteste kane qene rreth 180 persona. Dmth ka mbet Kosova qe 180 persona me e ruj sovranitetin e vendit, shumica prej tyre me precedent penal, huligan, hajna dhe rrugaqer.
    - une qka i njoh qytetit tim krejt jan do qe rrin qut gjith naten tu pi bari, d.m.th drogirash , hajna , huligana , gullubqar. rrugaq, edhe qeta npaqin mbet me rujt dinjitetin e Kosoves.
    - keta veq dëm qe i sjellin vendit, tjeter asgje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    O njerez qe i bini te mires me shkelm...
    Ciles te mire o burr i dheut!!! Gjakpiresi me ne fund u ballafaqua me delen e preferuar te tij, kafshat kjo qe skaperdihet tani per te?!

Kur Serbia pranon te ulet te diskutoje ceshtjen e Kosoves me kryeministrin e Kosoves apo me kreret e shtetit shqiptar, kjo eshte nje gje e mire e jo e keqe. Do te thote qe pas 10 vjetesh acari diplomatik dhe mospranimi qe te njihej qofte edhe ekzistenca e nje shteti te pavarur ne Kosove, pala serbe po fillon te pranoje realitetin e Kosoves. Qe te mos vdisni injorante, arsyeja perse pala serbe nuk denjonte te takonte kreret e shtetit te Kosoves kish te bente me faktin se ajo nuk deshironte qe ti falte kredibilitet qeverise se Kosoves. Duke mos e takuar kryeministrin e Kosoves, ajo pretendonte te hidhte poshte ekzistencen e Kosoves se pavarur dhe ekzistencen e shtetit 10 vjecar ne Kosove. Fakti qe Serbia po pranon te ulet e diskutoje me palen shqiptare, ESHTE DICKA SHUME POZITIVE.
    Serbia pranon te ulet me kryeministrin e Kosoves pa asnje kusht!! Keni harruar masakrat, demet e luftes, shpernguljet, perdhunimet e shume e shume te tjera?! Ah, harrova, ty te shkon per shtati, sepse eshte vella i yti, kisha jote dhe kisha e ketij dergucit jane simotra, e ne jemi satanistat. Mos me thuaj, por me detyron qe ta ngjyej pak me fetaritet kete teme pasi qe ti i paske futur hundet ketu! kjo thenia yte e famshme 'Qe te mos vdesesh injorant' tani eshte bere bumerang per ty o i nderumun . Sepse pala serbe edhe pse eshte ulur ne tryez me palen shqipetare ajo nuk ka njohur dhe nuk njeh ende shtetin e Kosoves. Madje kryeministri serb dacic i ka thene kryeministrit shqipetar; Kosova eshte e imja dhe i ka thene poashtu; po te takoheshim ne ndonje vend ose/dhe ne ndonje menyre tjeter une dhe ti, tani do te kisha arrestuar!! Keto gjera ty te duken pozitive i nderuar??! Epo atehere vertete ti paske mbetur injorant bashk me kishen tende 'te shenjt'

Gjeja tjeter qe duhet te mesoni eshte qe vendet e qyteteruara qe ju shikoni ne televizore, zgjedhin diplomacine e diskutimet per te zgjidhur problemet mes tyre, pasi nuk duan qe te zgjedhin ate rrugen tjeter: rrugen e konfliktit e dhunes. Te gjithe ata qe jane kunder diplomacise e bisedimeve jane kokegdhe qe nuk e imagjinojne dot jeten ne paqe por vetem ne lufte. Meqenese u rriten vete me lufte e urrejtje, kete duan t'ua trashegojne edhe brezit te ri te shqiptareve, atyre 13 vjecareve ne Kosove qe nuk jane lindur e rritur ne lufte por ne paqe.
    Shokmesues, si te shkojne punet me ne dhe mesimet? Si duket ty te mungoka Televizori 3D o mesues shoku, edhe fatkqesisht per ate ju i shihni gjerat vetem nga nje pozicion e jo ne tre . Po keto shtete europiane qe sot jane bere ndermjetesuese te bisedimeve dikur na percaktuan kete 'rrugen e konfliktit dhe dhunes' sic e thua ti oree! A ke ndegjuar prononesimet e rinise serbe ti o shoku Albo? Apo ti din te na gjykosh vetem neve?!! A e ke pare se si jane shprehur rinia serbe e Beogradit dhe mendimi i tyre per Kosoven? Nje autonomi e mbikqyrur nga ta! E cfare do te thote kjo?! Ne paskem deshire te kalojme jeten ne dhune, lufte, konflikte dhe urrejtje ndernacionale?! Po 'ti' cfare mendimi ke per Turkun?? Te preku lufta otomane ty?? Eh i lumi ti, i mencuri dhe largpamesi shqipetar, eh lum shqypnia qe te ka ty more aman!!

Ku eshte e keqja e diskutimeve? Qeveria e Kosoves do te diskutoje me palen serbe, dhe nuk ben dot asnje "pazar" fshehurazi apo ne kurriz te interesave tuaja, pasi cdo mareveshje qe palet mund te diskutojne, duhet te kaloje ne Kuvendin e Kosoves. Duke qene se ju jeni njerez jo fort te gdhendur, protestoni kunder idese se bisedimeve dhe para se diskutimet e takimet te behem mes paleve. Lereni qeverite te bejne punen e tyre, lere te dalin me nje mareveshje, dhe kur ta sjellin ne Kuvend, e diskutojme te gjithe nese eshte nje mareveshje e mire apo e keqe. Atehere po qe mund te dilni e protestoni apo kontaktoni deputetet tuaj ne Kuvend per ti shprehur mendimin tuaj per mareveshjen.
    Hajt na trego ti, ku eshte e keqja e diskutimit? Sepse ne qenkemi kokegdhe! Ndoshta ke ndegjuar lajmet, AKP ne Deqan i ka falur 23 hektar kishes ortodokse serbe pa kaluar fare neper kuvendin e Kosoves dhe ketu ka marre pjese pikerisht shteti serb edhe keto neperkat e UNMIK-ut! Cfare te duket kjo ty?? Per ne eshte nje lajme trondites dhe bombastik, i pa pritur per popullin tone shqipetar te Kosoves. Ndersa ti i gezohesh ndoshta kesaj!! I nderuar, kush te jep te drejte ty qe ti te na perceptosh ne kete menyre 'te pagdhendur' neve??! Po deputetet tane kane dalur ne rruge, kane oprganizuar protesten dhe na kane thene se ky takim nuk eshte ne te mire te shqipetareve, sepse takimi ka ndodhur pa snje kusht per Serbine dhe ky takim le ne harrese borxhet e Serbise ndaj Kosoves, as falje nuk kane kerkuar fare, por edhe kane kercenuar madje!!! Tani, mos valle ti na qenke me i mencur se Albini??!! Sepse ai qenka i pagdhendur sipas teje!! Ndoshta mund te jeshe me i gdhendur se ai ne kete forum o trim i gjafos, por jasht ketij forumi je si nje bubrec i vogel perkrah Albinit... (Me nencmove ndaj te nencmova )

Nguliteni ne mendje: diskutimet jane gje e mire e jo e keqe. Keni plot te drejte qe qeveria e Kosoves te beje transparencen me publikun per ate qe diskutohet, por nuk keni aspak te drejte te sulmoni e protestoni kunder institucioneve demokratike te Kosoves, vetem se ajo po ben detyren e saj kushtetuese.
    Albo, ne e kemi te ngulitur se diskutimet jane gje e mire, por para diskutimeve duhet te kete kushte ama. Demokrat te duket ty baca Sal??!! Nje gjelle i takojne qe te dy tripoo...
    Albo
    Gon!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Na lodhet me kete tradheti ju vetfundosja,ne te past met KOSOVA me e ruajt nga tradhetia vetfundosja dine qe na u ka q. nana kemi maru krejt:

Ju nuk doni me dite per cka do te bisedohet e po bisedohet qe me shume se dhjet vite.
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Lunja Drenicake lunjaa... Po trima t'mdhaj ishni kon bre bre bre...! T'pa parapam jeni, per bes po . Po jo bre se une kom thon sa here, juve duhet me ju knu 'mevlud' se ju jeni fliju per krejt Kosoven, ju e keni kallxu 'trimnin' n'kohen e duhur, e na jena vanuuuu... von na ka dal gjumiii....! Tash jeni bo edhe 't'civilizum', 't'shkollum' dhe 'demokrat' si amerikant... Paapapapa.. juve edhe Ameriken me jau lan e qoni tepara...!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 22-10-2012 më 17:10

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Lunja Drenicake lunjaa... Po trima t'mdhaj jeni bre bre bre...! T'pa parapam jeni, per bes po . Po jo bre se une kom than, juve duhet me ju knu 'mevlud' se ju jeni fliju per krejt Kosoven, ju e keni kallxu 'trimnin' n'kohen e duhur, e na jena vanuuuu... von na ka dal gjumiii....! Tash jeni bo edhe 't'civilizum', 't'shkollum' dhe 'demokrat' si amerikant... Paapapapa.. juve edhe Ameriken me jau lan e qoni tepara...!!
    - tipik i vetfundosjes , se nese je me PDK- do me than je Drenicak....cnncncnccnnc.
    sjam i Drenices edhe pse jam fans i PDK-s nuk jam Drenicak , sikur te isha drenicak shum ma krenar do te isha ndij.

Faqja 4 prej 88 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •