Close
Faqja 35 prej 88 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 874
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    [QUOTE=Boy_XL;3546842]

- pse bre trima po keni qef me hanger Dajak ndit feste
    - festoni si gjin , si njerz , si qdo shqiptari qe i ka hije , na bonet hor ftyren e zez naj qitet more rrugaqt e vetfundosjes.

per juve esht turp te kerkosh bashkim me shqiperin e mburrje te kerkohs vllazrim me serbin e more te pa cip e parazita ju po tregoni se e kaluara juaj ishe plot enigma dhe ju frigohni nga dosjet te cilat i keni dhe skeni guzim te flisni te vereteten per arsye se keni ber shum te zeza ndaj kombit tuaj

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin

- festoni si gjin , si njerz , si qdo shqiptari qe i ka hije , na bonet hor ftyren e zez naj qitet more rrugaqt e vetfundosjes.
    - trimni po doni me tregu a? emer me bo me hy ne histori , me than neser me naj qajtore une e kam ngrit flamurin n'merdare, mu shit patriot ...hahahahahhahahahahahahahha....kuku per juve !!!!!
    Jo qe kane qef me hanger dajak, po shpina ju a kerkon. Keta krijojne varesi ndaj dajakut sikur ndaj duhanit
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Serbët e veriut, jo kufirit ndërmjet Kosovës e Serbisë

Kryetarët ilegal të komunave nga veriu i Kosovës kanë njoftuar sot se nuk do të bëjnë telashe kur është fjala për zbatimin e marrëveshjes për menaxhimin e integruar të vendkalimeve në qoftë se në vazhdim të dialogu teknik të arrijë të fitojë se nuk do të jenë të detyruar t’i ndryshojnë targat, të nxjerrin dokumente të Kosovës dhe të paguajnë doganën autoriteteve të Kosovës.

Në qoftë se nuk do të marrin garanci të tilla atëherë do të protestojnë qetë, u ka thënë gazetarëve pas takimit me presidentin dhe kryeministrin e Serbisë, Tomisllav Nikoliq e Ivica Daçiq, kryetari ilegal i komunës së Zubin Potokut, Slavisha Ristiq.

Sipas fajeve të tij, serbët nuk mund ta pranojnë kufirin midis Serbisë dhe “Kosovës e Metohisë”.

Nëse e marrim këtë lloji garancie se në vendkalime nuk do t’i paguajmë doganë kvazi- shtetit të Kosovës, se nuk do të na detyrojnë ta ndërrojmë shtetësinë dhe dokumentet personale, në ato vendkalime, duke i ndihmuar shtetin tonë, nuk do të bëjmë kurrfarë problemesh. Ne edhe kështu nuk do të bëjmë çfarëdo telashe përpos që do ta shfrytëzojmë të drejtën për t’i vazhduar protestat e qeta”, ka thënë Ristiq.

Ai ka thënë se në takim me Nikolliqin e Daçiqin ka marrë sigurime se në vazhdim të dialogut teknik, do të bëhen përpjekje që marrëveshja të përmirësohet, respektivisht t’u dilet në ballë këtyre kërkesave. Ai ka theksuar se në takimin e nesërm të kuvendeve lokale të komunave të veri të Kosovës, këshilltarëve dhe qytetarëve do t’u prezantohet gjendja dhe do të vendoset se a do të reagojnë dhe si do të reagojnë ata.

Ristiq ka deklaruar se në takim është thënë se para Serbisë është shtruar kërkesa që deri më 10 dhjetor të fillojë të funksionojë menaxhimin i integruar i vendkalimeve.

Pyetjes nëse druhet se do të mbeten pa mbështetje të Qeverisë së Serbisë në qoftë se nuk e pranojnë rezultatin e dialogut ndërmjet Beogradit e Prishtinës, Ristiq është përgjigjur:

Në qoftë se vërtetë do të ketë zgjidhje të cilat nuk do t’i rrezikojnë interesat tona, që nuk do të kërkojnë nga serbët në Kosovës që ta ndryshojnë shtetësinë, që atje të mund të jetojnë, ne do të bashkëpunojmë me Qeverinë, po nëse nuk do të ketë lloji të këtillë të ndryshimeve, atë nuk mund ta pranojmë sepse do ta humbim do shans për luftën tonë për të ekzistuar në shtetin e Serbisë”, ka deklaruar Ristiq.

Ai ka shtuar se serbët në Kosovë kanë frikë që të mbeten të jetojnë në Shqipërinë e Madhe dhe ka nënvizuar se serbët e Kosovës konsiderojnë se të gjitha marrëveshjet e arritura deri më tash janë të dëmshme, por si njerëz të logjikshëm, nëse zgjidhjet do të jenë të arsyeshme, do të bashkëpunojmë me qeverinë rreth tyre.

Në takim, në lokalët e Presidencës së Serbisë, kanë marrë pjesë kryetarët ilegal të Komunave të Mitrovicës, Zveçanit dhe Leposaviqit - Krstimir Pantiq, Dragisha Miloviq e Dragisha Vasiq, shefi i ekipit negociator të Beogradit me Prishtinën, Dejan Paviqeviq si dhe këshilltari politik i presidentit serb, Marko Gjuriq. /rtk/
    http://www.zeri.info/artikulli/1/4/6...ves-e-serbise/

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    polici apo memir te them milici i bajram regjepit tenton ta shkyej flamurin ton kombtar milici me ket nr.. 6442

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin

- trimni po doni me tregu a? emer me bo me hy ne histori , me than neser me naj qajtore une e kam ngrit flamurin n'merdare, mu shit patriot ...hahahahahhahahahahahahahha....kuku per juve !!!!!
    a her shko ngrite ti flamurin ne merdar e pastaj munesh me than ne restaronte se ju tash prej qajtorws keni mbrri ne restorante me pi kafe kue kihet para sysh se para lufte as qenef ske pas

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    se kush jeni ju i pa sonte ne TV. nga pergjimet qe jan ber ndaj jush duke u shar e duke flliq me goj aq larg ku njerin ga protogaanistit e bisedes merrsi shembull duke then se po te ishte edhe djali i adem jasharit ja kisha q.... nanen aludonte ne jakup krasniqin ja pra ju qe per parti edhe familjet me sumblime te kombit i ofendoni dhe i shani

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    a her shko ngrite ti flamurin ne merdar e pastaj munesh me than ne restaronte se ju tash prej qajtorws keni mbrri ne restorante me pi kafe kue kihet para sysh se para lufte as qenef ske pas
    - oj balojka e VetFundosjes ku e dini ju qka osht resturanti , ju vetem naper qajtore naper qebaptore qe muni me hi se naper restoranta rrugaqt skan ven , ti mas pari nuk po din mire me shkru e lejo me hy naper restoranta shko qaty qajtore qebaptore pi- ha naj sen edhe mirru me naj gullubqar !!!!
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    *

Po ju tupat e PyDyKy-se sa kilometra katror i keni fytyrat, apo sa qind mija fytyra i keni...
    ...sepse, po ta kishit nje te vetme, pask ketji skandali (megjithese eshte diture se cfare redepash jeni) se paku...

...nje jave pushim nga marrja e dheut (cfare mafiozash jeni duke mbrojte)...

Pthuuuu...
    ...shkoni mbytuni dikund, dikund ku ju leshon toka ma shpejt..

*
    klipp&klar

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    *

Po ju tupat e PyDyKy-se sa kilometra katror i keni fytyrat, apo sa qind mija fytyra i keni...
    ...sepse, po ta kishit nje te vetme, pask ketji skandali (megjithese eshte diture se cfare redepash jeni) se paku...

...nje jave pushim nga marrja e dheut (cfare mafiozash jeni duke mbrojte)...

Pthuuuu...
    ...shkoni mbytuni dikund, dikund ku ju leshon toka ma shpejt..

*
    kesaj vetem mund ti thuash: PDK bashke me hushi-mitin, o lule bozhur, ju kam 10-jere e ju kam pshhhhhhh huhuuuuuuuuuuuu.....rrrrrrrrrrr
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Thaçi "zyrtarizoi" autonominë për veriun

Kosova nuk ka pse t’i gëzohet takimit pesorësh të kryeministrit Hashim Thaçi me homologun e tij, Ivica Daçiq, i cili ka rezultuar me pajtimin e palëve për nisjen e zbatimit të marrëveshjes për Menaxhimin ë Integruar të Kufijve, më 10 dhjetor dhe shkëmbimin e zyrtarëve ndërlidhës në Prishtinë dhe Beograd, që do të punojnë në zyrat e BE-së.

Spektri politik opozitar, por edhe njohësit e rrethanave politikeve në Kosovë, thonë se implementimi në praktikë i marrëveshjes së IBM-it do të dëmtojë rëndë sovranitetin e Kosovës, por edhe “vulos” trajtimin ndryshe të pjesës veriore.

Për partinë opozitare të Albin Kurtit, kompromiset e reja të Kosovës ndaj Serbisë, do ta dërgojnë Serbinë në BE, dhe do ta fusin edhe më thellë Serbinë në Kosovë. “Me marrëveshjen për Menaxhimin e Integruar të Kufirit, mallrat që hyjnë në Kosovë të mos doganohen në kufirin verior me Serbinë, por në Terminalin doganor në Mitrovicë. Ndërkohë është përmendur mundësia që serbët që jetojnë në veri të jenë të liruar nga taksa doganore...(Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të Gazetës Zëri)
    http://www.zeri.info/artikulli/1/1/6...ne-per-veriun/

Faqja 35 prej 88 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •