Une jam marre me shkrimet e tija dhe hipotezat. Nuk e kam ofenduar dhe nuk e ofendoj. Ka ndodhur e kunderta. Ai qe nuk beson se ai eshte Albanolog, ja se i i shkruan ai PROFESOR MYRTA!!!!
[B]o nalban, Prof. Myrta, nuk flet me ty, po me te takua t'i kisha shtie te dy kembet ne nje cizme si klyshit! Te vjen rendi edhe ty!/B]
Ky na kercnon edhe kur nuk besojme se nuk eshte me i madh se Cabej , edhe kur nuk besojme se hartuesit e Fjalorit te Gjuhes se Sotme Shqipe jane progrek e prosllav, sic i quan ai kudo neper internet!
Pra , para se te shprehni dyshime , dhe para se te mirrni qendrim ndaj shkrimeve te tija ( natyrisht nese nuk i ndertoni permendore ) atehere keni parasysh kete :po me te takua t'i kisha shtie te dy kembet ne nje cizme si klyshit!
Nuk i jam i pari qe kercnohet prej tij , nuk do te jem as i fundit. Kercnimet i ka hobi, si edhe gjuhesine!
Askush nuk mendon se ky eshte albanolog me nje fjalor te tille, por me teper Sharolog!
Agim, te pershendese, ndoshta per here te fundit, se PROFESOR Myrta me eshte medhezur brutalisht!!!
Krijoni Kontakt