Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Une jam marre me shkrimet e tija dhe hipotezat. Nuk e kam ofenduar dhe nuk e ofendoj. Ka ndodhur e kunderta. Ai qe nuk beson se ai eshte Albanolog, ja se i i shkruan ai PROFESOR MYRTA!!!!

[B]o nalban, Prof. Myrta, nuk flet me ty, po me te takua t'i kisha shtie te dy kembet ne nje cizme si klyshit! Te vjen rendi edhe ty!/B]

Ky na kercnon edhe kur nuk besojme se nuk eshte me i madh se Cabej , edhe kur nuk besojme se hartuesit e Fjalorit te Gjuhes se Sotme Shqipe jane progrek e prosllav, sic i quan ai kudo neper internet!

Pra , para se te shprehni dyshime , dhe para se te mirrni qendrim ndaj shkrimeve te tija ( natyrisht nese nuk i ndertoni permendore ) atehere keni parasysh kete :po me te takua t'i kisha shtie te dy kembet ne nje cizme si klyshit!

Nuk i jam i pari qe kercnohet prej tij , nuk do te jem as i fundit. Kercnimet i ka hobi, si edhe gjuhesine!

Askush nuk mendon se ky eshte albanolog me nje fjalor te tille, por me teper Sharolog!

Agim, te pershendese, ndoshta per here te fundit, se PROFESOR Myrta me eshte medhezur brutalisht!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 25-03-2003 mė 13:03

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1
    Me vjen keq ,qe nje debat,ose diskutim,duhet te shnderohet ne sharie e kercenime.Eshte turp.
    Askush nuk ka monopolin e te vertetes.Mos me keqkuptoni,ju lutem shume.Une nuk kam ndonje mendim personal,per kete problem,por jam shume i interesuar te di sa me shume,per historine,qofte tonen,apo te te tjereve.Eshte mire qe shume gjera te zene vendin e vet ne histori,pasi me thene te drejten,fitimtaret e kane bere ate sic kane dashur vete,por nga ana tjeter,ajo(historia)nuk duhet shfrytezuar per hakmarje,ose qofte edhe per te spekulluar me te(se je me i vjetri,nuk do te thote qe je me i zgjuari,apo me i bukuri etj,,)
    Pershendetje te gjitheve dhe pres studime e informacione te reja interesante.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    cdo fjale qe eshte per interesine gjuhes tone te mrekullueshme une e pranoj si fjale shqipe.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mėsimet e nxjerra nga dhuna nė Kosovė
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •