Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Propozoj nje ndryshim te vogel te rregullores mbi proceduren e votimit.
Kjo eshste origjinalja
Dhe kjo eshte e ndryshuar.
Siq e shikoni, ndryshimi eshte tek numri i fotografive qe ju duhet te vlersoni. Tani qe vota juaj te jete e vlefshme ju duhet te vlersoni 3 fotografite me te mira.
Nese dikush ka ndonje verejtje mbi kete ndryshim le te shprehet me poshte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 02-03-2013 mė 11:42
Vetem 3 konkurues deri tani.
Per te vazhduar konkursin do na duhen me teper konkurues.
Edhe nje here, kush ka ndermend te marre pjese, te dergoje fotografite tani.
Adressa: syri.iarte@gmail.com
Atehere...
Fotografite qe do konkurojne nga neser ne kadegorine Njerez te konkursit Syri i Arte 2013 jane
1- Muza ime
2- Shoke Skuadre
3- Pyjet jane Mushkerit tona
4- Njeriu me Bastunin Gjarper
5- Hallemadhja Nene Shqipetare
Konkurimi fillon neser, dhe si gjithnje do ju lutesha te lexonit perseri rregulloren e procedures se votimit e cila do jete serisht ne krye te temes.
Suksese konkuruesve.
Te nderuar, vetem desha tu njoftoj se te gjithe ata qe kane ndermend te marrin pjese ne "Pjesa e trete e konkursit ne daten 20 Maj 2013. Kadegoria Natyre" mund ti dergojne fotografite qe tani ne adresen syri.iarte@gmail.com
Pershendetje
Per arsyje te mos interesimit ne pjesmarrje nga ana juaj, konkursi fotografik per te cilin kemi diskutuar aq shume dhe ju jeni angazhuar te merrni pjese, fatkeqesisht mbyllet.
Vetem nje anetar ka derguar krijimin e tij kete radhe (faleminderit shume Reiart)
Jam i zhgenjyer sepse vertet kam besuar tek pasioni ne fotografi te disa anetare te ketij forumi. Me sa duket interesi rritet vetem kur ka nje shperblim te cmimit te pare.
Gjithsesi, suksese dhe mbaresi ne punen tuaj.
Ju pershendes te gjitheve ju qe merreni me kete organizim. Une po jam mendimin tim si nje anetar i thjeshte e apasionuar pas fotove qe keni sjell here pas here ne kete konkurs.
Po shikoja temat qe keni hapur vite me pare ne lidhje me konkurset fotografike dhe vura re se ka nje problem qe ju duhet ta zgjidhni. Nese shikoni temat e para disa viteve ku kishin si subjekt fjalen Konkursi Fotografik ishin me te frekuentuara dhe kete mund ta verfikoni me shikimin e temave ku arrijne deri ne 12000 shikime nderkohe qe duke vendosur thjeshte'' Syri i arte'' shikueshmerie bie ne 1500 shikime sikur ne vitin 2012. Jam shume i sigurte qe shume anetare as qe e kane idene se per c'fare behet fjale kur lexojne Syri i arte.
Sugjerimi im eshte qe ju duhet te nderroni emrin e temes duke e nderruar ate me fjalen konkurs. Ne kete menyre do keni mundesine te thithni anetare te rinj por dhe shikueshmeria e temes do bej qe te kete interes dhe nga anetaret e vjeter.
Ky eshte nje veshgim i imi , mund ta kem dhe gabim.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Nuk besoj se calon aty problemi angmokio. Ke plot anetare qe hapin tema fotosh. Bejne foto shume te bukura dhe nuk e di pse i tremb konkurenca. Nuk e kane fare shpirtin e konkurrences.S'fituan? Nuk duhet te dekurajohen se fundja dhe votuesit jane amator per vete.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt