Jo nuk konkuroj. Asyeja eshte qe nuk kam aparat te mire. KAm vetem nje aparat te thjeshte qe e perdor vetem per kujtime familjare. Per me teper nuk kam as kohe te lire ti kushtohem fotografise qe te shtyhem per te blere nje aparat te mire.
Jo nuk konkuroj. Asyeja eshte qe nuk kam aparat te mire. KAm vetem nje aparat te thjeshte qe e perdor vetem per kujtime familjare. Per me teper nuk kam as kohe te lire ti kushtohem fotografise qe te shtyhem per te blere nje aparat te mire.
Feelings change - memories don't.
Pse mos ta provojme??? Per te fituar (materialisht) nuk fitojme gje por edhe per te humbur nuk kemi se cfare te humbim. Perkundrazi mendoj se mund te fitojme. Pastaj edhe aparati 55$ ka "muskuj", perse te mos i tregojme???
A ke ndonje mendim per ta cuar me perpara idene e konkursit???
Shpresoj te me mirekuptosh por sarkazmat kane forumin perkates.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reiart : 26-11-2012 mė 08:56
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
kaq shum fjal.......................................
Tamam sikur shikon parlamentin shqiptar nuk vendosin e nuk vendosin dot ca te bejn e si ta bejn
p/s kur te mbaroni do ju nis 2 photo qe kam bere vet
do ju nis edhe nje tjeter ku verteton qe eshte origjinale made by kingu :P
Partizoni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Toffee : 27-11-2012 mė 02:45
Nje njeri i urte tha nje dite: Aparati me i mire fotografik....eshte ai qe ke me vete.
Kur ke shije per foto te bukura mjafton edhe celulari,se na zgjatet veshet me keto komente![]()
Pse nuk beni te kunderten? Prezantoni tre (ose me shume) fotografi me natyra te ndryshme (kjo per faktin se jo te gjithe kane te njejtat aparate dhe lente) dhe meqe cdo fotografi eshte e "detyruar" te kaloje ne Postproduction (fotoshop etj) do te shohim me siguri rezultate te ndryshme. Keto rezultate do te votohen nga anetaret me kusht qe edhe t'i komentojne se perse i votuan (kjo edhe sipas deshires). Vete pjesemarresit do te jene ne gjendje t'i "mbrojne" punimet e tyre duke dhene arsyet se perse i kane bere ne kete apo ate menyre. Pra per mendimin tim votimi behet i hapur, pa Zot, dhe pa fshehtesi. Sa per cmimin per mua do ishte mire ne leke, sepse ai qe do te fitoje me siguri do t'i shpenzoje per mire (mbase blen ndonje pjese per makinen fotografike qe i mungon). Nese keto tre fotografi i bejme me aparate te ndryshme, atehere do te shohim se a ja vlen te besh shpenzime kolosale per aparate dhe lente?
p.s. ideja ime lindi pasi shoh se nuk mund te behet konkursi me ndershmeri nepermjet forumit, prandaj shoh me te arsyeshem propozimin tim. respekte te gjitheve!
Krijoni Kontakt