.....................
Lexova kush kishte votuar per pro apo kunder disponibilitetin ne konkursin e sondazhit.
Te them te drejt disa antare qe kishin miratuar per pjesmarrje ne konkurs mu duk qesharak. Imagjinoni Pink, apo Marya, Tipiku do te pozojn me aparatin e tyre 55$ foton me te bukur hahahahha.
Une them ate qe mendoj edhe pse eshte e hidhur, por ai qe vertet me duket ekspert ne kete fush eshte Bvizion qe vetem objekti qe mudn te kete ne aparatin e tij mund te kushtoj 2000 euro. Pra e imagjinoni cfare konkursi mund te jete, nje ndeshje midis elefantit dhe miut
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
ore iktus
une kam thene qe nuk do marre pjese more qerrata;
sa per dijeni nuk kam aparat 50 eurosh , po as 2000 eurosh; kam nje nikon 800 eurosh, qe sme duket aspak keq per fotografi familjaresh.
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
BVizion ka aparat jo profesional. Te pakten per Canon T2 apo T3 as qe nuk quhet i tille edhe tani duhet te jete te 500$ e quhen entry level DSLR.
Nuk e di ca lentesh perdor a jane profesionale..ajo eshte muhabet tjeter.
Me kujtohet nje tregim qe kam lexuar ne nje liber mbi fotografin.
Nje fotograf me fame shkon te nje biznesmen per ti bere nje foto per nje gazete. Biznesmeni gjate provave i thote:
Ah me sa shof edhe ju paskeni Leica si une.
Fotografi buzeqesh edhe i pergjigjet..
Edhe sekretarja juaj ka nje makine shkrimi Royal si Heminguej.![]()
Nuk e ve ne diskutim qe plani dhe kenveshtrimi qe perdor fotografi bejn diferencen dhe tregojn cilesit e tij. Por sot o miku im teknologjia bene mrekullin. Me nje objektiv si ky cfare nuk mund te besh
![]()
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
C'lidhje ka kjo??![]()
Eshte lente L tipit profesionale te Canon. Kaq mjafton... Sdq duhet aparat full frame per lente te ketij kalibri e jo T2 apo T3.
ps: sme interesojne lentet e nje firme qe sperdor vete. Thjeshte kam lexuar ndonje gje tek e tuk gjate krahasimeve qe behen me raste.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Toffee : 25-11-2012 mė 11:58
Krijoni Kontakt