Close

Rezultati i Sondazhit: A do konkuroni me fotografite tuaja ne kete konkurs?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

16 39.02%
  • Jo

13 31.71%
  • Mbase

12 29.27%
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 223
    i/e regjistruar Maska e Beni94
    Anėtarėsuar
    08-12-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    521
    .....................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Lexova kush kishte votuar per pro apo kunder disponibilitetin ne konkursin e sondazhit.
    Te them te drejt disa antare qe kishin miratuar per pjesmarrje ne konkurs mu duk qesharak. Imagjinoni Pink, apo Marya, Tipiku do te pozojn me aparatin e tyre 55$ foton me te bukur hahahahha.
    Une them ate qe mendoj edhe pse eshte e hidhur, por ai qe vertet me duket ekspert ne kete fush eshte Bvizion qe vetem objekti qe mudn te kete ne aparatin e tij mund te kushtoj 2000 euro. Pra e imagjinoni cfare konkursi mund te jete, nje ndeshje midis elefantit dhe miut
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ore iktus
    une kam thene qe nuk do marre pjese more qerrata;
    sa per dijeni nuk kam aparat 50 eurosh , po as 2000 eurosh; kam nje nikon 800 eurosh, qe sme duket aspak keq per fotografi familjaresh.
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Lexova kush kishte votuar per pro apo kunder disponibilitetin ne konkursin e sondazhit.
    Te them te drejt disa antare qe kishin miratuar per pjesmarrje ne konkurs mu duk qesharak. Imagjinoni Pink, apo Marya, Tipiku do te pozojn me aparatin e tyre 55$ foton me te bukur hahahahha.
    Une them ate qe mendoj edhe pse eshte e hidhur, por ai qe vertet me duket ekspert ne kete fush eshte Bvizion qe vetem objekti qe mudn te kete ne aparatin e tij mund te kushtoj 2000 euro. Pra e imagjinoni cfare konkursi mund te jete, nje ndeshje midis elefantit dhe miut
    BVizion ka aparat jo profesional. Te pakten per Canon T2 apo T3 as qe nuk quhet i tille edhe tani duhet te jete te 500$ e quhen entry level DSLR.
    Nuk e di ca lentesh perdor a jane profesionale..ajo eshte muhabet tjeter.
    Me kujtohet nje tregim qe kam lexuar ne nje liber mbi fotografin.

Nje fotograf me fame shkon te nje biznesmen per ti bere nje foto per nje gazete. Biznesmeni gjate provave i thote:
    Ah me sa shof edhe ju paskeni Leica si une.
    Fotografi buzeqesh edhe i pergjigjet..
    Edhe sekretarja juaj ka nje makine shkrimi Royal si Heminguej.

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    ore iktus
    une kam thene qe nuk do marre pjese more qerrata;
    sa per dijeni nuk kam aparat 50 eurosh , po as 2000 eurosh; kam nje nikon 800 eurosh, qe sme duket aspak keq per fotografi familjaresh.
    Me ate Nikon ke per tja fut Pinkut hahahahaha
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Me ate Nikon ke per tja fut Pinkut hahahahaha
    sa qef ke te gerricesh, vazhdo vazhdo , vetem nqs keto gjera te sjellin kenaqesi ne jete........
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Nuk e ve ne diskutim qe plani dhe kenveshtrimi qe perdor fotografi bejn diferencen dhe tregojn cilesit e tij. Por sot o miku im teknologjia bene mrekullin. Me nje objektiv si ky cfare nuk mund te besh
    Emri:  680103.jpg

Shikime: 129

Madhėsia:  5.7 KB

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Nuk e ve ne diskutim qe plani dhe kenveshtrimi qe perdor fotografi bejn diferencen dhe tregojn cilesit e tij. Por sot o miku im teknologjia bene mrekullin. Me nje objektiv si ky cfare nuk mund te besh
    Emri:  680103.jpg

Shikime: 129

Madhėsia:  5.7 KB
    Canon 70-200mm f2.8 L eshte kjo lente??

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Toffee Lexo Postimin
    Canon 70-200mm f2.8 L eshte kjo lente??
    Po ti a je pjesmarres ne konkurs? Terhiqu shpejt se ti nuk njihke as objektivin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Po ti a je pjesmarres ne konkurs? Terhiqu shpejt se ti nuk njihke as objektivin.

C'lidhje ka kjo??
    Eshte lente L tipit profesionale te Canon. Kaq mjafton... Sdq duhet aparat full frame per lente te ketij kalibri e jo T2 apo T3.

ps: sme interesojne lentet e nje firme qe sperdor vete. Thjeshte kam lexuar ndonje gje tek e tuk gjate krahasimeve qe behen me raste.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Toffee : 25-11-2012 mė 11:58

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •