Shumė mire bėre qė mė replikove dhe, ke tė drejtė pėr vėrejtjen qė mė hoqe. Aq mė tepėr qė ke aq karakter, qė diēka qė ke dėshirė t'ia thuash dikujt, ia thua dpd dhe brenda edukates, nė ndryshim me disa qė edhe anonimiteti nė forum s'iu bė efekt qė tė tregojnė sadopak dinjitet sa i pėrket kėsaj pjese. Po nejse, mos t'ua vėmė re, gjėra qė ndodhin :PPostuar mė parė nga Toffe
Nuk e ve ne dyshim qe se ke pasur per keq..te replikova me shume qe mos te hysh kot ne hak te atyre qe kane votuar tamam.
Unė jam me atė qė njeriu, tė shprehė mendimin e tij lirshėm dhe, ta thotė troē atė qė mendon, pa furēa dhe pa pėrkėdhelje shpatullash. Por si i thonė njė fjale, ėshtė vėshtirė sot t'ia thuash tjetrit tė vėrtetėn nė sy; e kemi vėshtirė me miqtė tanė, lėre me ata qė s'i njohim, kėshtu qė tė kuptoj deri diku.Postuar mė parė nga Toffe
Fol mire ose hesht..eshte nje thenie.
Postuar mė parė nga Toffe
Me lajthi skam foto se jane shtrenjte edhe po kursejne edhe ketrat...me kikirika kam ama.
Mua m'i sjellin falaskam njė tė afėrm qė ka gjithė ato pemė lajthie dhe gjithmonė ma ndan pjesėn time, posaēėrisht. Kėshtu ėshtė kur tė llastojnė :P Sa keq qė s'kam njė ketrush...
Kėtė s'e kuptova... ke dashur tė mė japėsh ndonjė vėrejtje me mp? Nė fakt ka shumė kohė qė i mbaj tė mbyllura. Por nėse ke ndonjė tėrheqje veshi pėr mua, mė thuaj se po i hap.Postuar mė parė nga Toffe
Me mire do ishte nje pm ne privat...mendja ime si i thone.
Edhe diēka Toffe, meqė ra fjala, ajo fotoja me atė syrin qė kishe bėrė (mė duket posti nr 62), mė tėrhoqi goxha vėmendjen sepse dukej i pasqyruar personi qė po bėn fotografinė. Detaj shumė i bukur. :-)))
Sa pėr atė trėndafilin e bardhė, s'po prononcohem meqė ishte dedikim i veēantė.
E kshu... po vazhdoj ato mesazhet e urimit tė Festės qė kisha nė dorė : D
Gėzuar Festėn dhe ty, i ēfarėdo besimi qofsh :-)
Krijoni Kontakt