Close

Rezultati i Sondazhit: A do konkuroni me fotografite tuaja ne kete konkurs?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

16 39.02%
  • Jo

13 31.71%
  • Mbase

12 29.27%
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 223
    Postuar mė parė nga Toffe
    Nuk e ve ne dyshim qe se ke pasur per keq..te replikova me shume qe mos te hysh kot ne hak te atyre qe kane votuar tamam.
    Shumė mire bėre qė mė replikove dhe, ke tė drejtė pėr vėrejtjen qė mė hoqe. Aq mė tepėr qė ke aq karakter, qė diēka qė ke dėshirė t'ia thuash dikujt, ia thua dpd dhe brenda edukates, nė ndryshim me disa qė edhe anonimiteti nė forum s'iu bė efekt qė tė tregojnė sadopak dinjitet sa i pėrket kėsaj pjese. Po nejse, mos t'ua vėmė re, gjėra qė ndodhin :P

Fol mire ose hesht..eshte nje thenie.
    Unė jam me atė qė njeriu, tė shprehė mendimin e tij lirshėm dhe, ta thotė troē atė qė mendon, pa furēa dhe pa pėrkėdhelje shpatullash. Por si i thonė njė fjale, ėshtė vėshtirė sot t'ia thuash tjetrit tė vėrtetėn nė sy; e kemi vėshtirė me miqtė tanė, lėre me ata qė s'i njohim, kėshtu qė tė kuptoj deri diku.

Me lajthi skam foto se jane shtrenjte edhe po kursejne edhe ketrat...me kikirika kam ama.

Mua m'i sjellin falas kam njė tė afėrm qė ka gjithė ato pemė lajthie dhe gjithmonė ma ndan pjesėn time, posaēėrisht. Kėshtu ėshtė kur tė llastojnė :P Sa keq qė s'kam njė ketrush...

Me mire do ishte nje pm ne privat...mendja ime si i thone.
    Kėtė s'e kuptova... ke dashur tė mė japėsh ndonjė vėrejtje me mp? Nė fakt ka shumė kohė qė i mbaj tė mbyllura. Por nėse ke ndonjė tėrheqje veshi pėr mua, mė thuaj se po i hap.

Edhe diēka Toffe, meqė ra fjala, ajo fotoja me atė syrin qė kishe bėrė (mė duket posti nr 62), mė tėrhoqi goxha vėmendjen sepse dukej i pasqyruar personi qė po bėn fotografinė. Detaj shumė i bukur. :-)))
    Sa pėr atė trėndafilin e bardhė, s'po prononcohem meqė ishte dedikim i veēantė.

E kshu... po vazhdoj ato mesazhet e urimit tė Festės qė kisha nė dorė : D
    Gėzuar Festėn dhe ty, i ēfarėdo besimi qofsh :-)

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    une vetem do votoj

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Votova ''Po'' dhe do marr pjese,keshtu rritet numri i anetareve te cilet jane pro zhvillimit te konkursit.

Sa per menyren e organizimit kam idene se do ishte mire qe te krijohej nje grup prej dy tre anetaresh te cilet te aprovohen dhe nga konkuruesit (te zgjidhen anetare pak a shume asnjanes,pse jo ata te cilet nuk jane aktive ne temat e fotografise por marrin pjese ne tema te ndryshme te forumit dhe japin mendime realiste ne postimet e tyre)

. Te ndahen kategorite e pjesemarrjes, psh ne 3 kategori kryesore:
    - Njerez (foto qe permbajne si subjekt elemente njerezore)
    - Vende (foto qe kane si subjekt elemente urbane apo vende te caktuara)
    - Natyre (foto qe kane si subjekt peisazhe te natyres apo bote shtazore e bimore)

Cdo pjesemarres mund te marre pjese maksimalisht me nje foto per secilen kategori. Dmth maksimalisht 3 foto ne total.
    Mendoj se do te ishte me mire qe kategorite te jene tre ndersa konkuruesit te marrin pjese vetem me dy fotografi,pra vetem ne dy kategori qe ata do zgjedhin, keshtu minimizohet votimi per ''miqesi'' (natyrisht fituesit do jene nje per cdo kategori)
    Votimi te mos behet ne forme sondazhi po ne teme dhe publik
    Besoj se do ishte me mire qe votimi te ishte i fshehte,ne kete menyre ''une'' apo ''dikush'' tjeter nuk mund te dime se kush ka votuar pro dhe keshtu nuk mund t'ia permendim me vone qe ''ju'' nuk votuat per ''mua''.

Piket te jene nje per cdo foto,pra anetaret e ''fsh'' te votojne tre foto,nje per cdo kategori me nga 1 pike.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 25-10-2012 mė 12:47
    MOS I NDY TEMAT no name

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Votova ''Po'' dhe do marr pjese,keshtu rritet numri i anetareve te cilet jane pro zhvillimit te konkursit

Bravo. Sikur numri i konkuruesve (aktive gjate gjith konkursit) te kalonte mbi 10 nuk do ishe keq.

Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Sa per menyren e organizimit kam idene se do ishte mire qe te krijohej nje grup prej dy tre anetaresh te cilet te aprovohen dhe nga konkuruesit (te zgjidhen anetare pak a shume asnjanes,pse jo ata te cilet nuk jane aktive ne temat e fotografise por marrin pjese ne tema te ndryshme te forumit dhe japin mendime realiste ne postimet e tyre)
    Me fal, kete nuk e kuptova taman! Cili do ishe roli i ketyre dy-tre anetareve?

Personalisht kam rezerva ne ndarjen e konkursit ne kadegori, por perfundimisht do vendose mendimi i shumices. Per menidmin tim konkursi do ishe me i thjeshtezuar sikur te gjitha kadegorite te permblidheshin ne nje konkurim te vetem. Gjithsesi, kjo nuk eshte ndonje gje me shume rendesi tek e fundit.

Persa i perket votimeve une kam nje ide.

Anetaret votojne me ane te mesazheve private. Dmth.... anetari qe voton, dergon nje mesazh privat personit qe merret me drejtimin e konkursit duke shenuar per cilen fotografi voton dhe gjithashtu nese deshiron mund te shtoje se perse voton per kete fotografi.

Anetari ruan mesazhin e derguar ne kuti, si deshmi te votes se tij (dhe kjo ka shume rendesi) dhe ne rast se vota a tij/saj nuk shfaqet pas mbylljes se konkursit mund te ankohet duke treguar deshmine (screenshot)

Kur anetaret votojne (duke e derguar voten e tyre me MP) gjithashtu ne te njejte kohe shkruajne ne temen e konkursit "Une votova" por pa treguar se per cilen fotografi dhe pa dhene ndonje mendim per ndonje fotografi ne vecanti.

Pas mbylljes se konkursit, organizatori poston imazhet "screenshot" te votave te marra me MP ne postimet e anetareve duke lidhur shkrimin "Une votova" sebashku me voten e anetarit, ku data e votimit me MP dhe data e postimit duhen te perputhen me njera tjetren.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 26-10-2012 mė 06:39
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Ide e bukur kjo e konkurimit. Une sigurte qe do votoj foton qe do me pelqeje.

Dua te di cfare kriteresh duhet te plotesojne konkuruesit? Mund te konkurroje kushdo?

Ai qe konkurron ka te drejte te votoje,psh pervec fotos se tij? Apo akoma ska dale nje rregullore....
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Bvizion , ti mund te organizosh garen dhe njeashtu te marresh pjes , nuk ka asnje problem , prandaj mos kerko nga moderatoret tjer te marrin persiper organizimin.

Ti ke me se shumti autoritet dhe mendoj se te besojn antaret e forumit.

Ajo qe duhet ber esht : te ket me shum garues dhe shum me shum votues.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e April
    Anėtarėsuar
    28-04-2012
    Postime
    36
    Une nuk do merresha shume me procesin e votimit. Kush synon te fitoje, do ia gjeje anen, por prape nje foto e bukur, mbetet e bukur, pavarsisht vleresimit dhe pikeve te marra. Keshtu qe fitorja eshte dytesore.

Cfare mendoj une qe do qe mire te diskutohej, do ishin tematikat e fotografimit. Them se do mire te kapeshin aspekte te ndryshme te fotografimit, si p.sh.:
    1. Pejsazhe (Fotografi natyre, vendesh, foto lulesh etj.)
    2. Njerez dhe kafshe (fotot mund te jene portrete, nje detaj, jete urbane e te tjera si keto)
    3. Abstraksion (foto te dickaje, qe vetem syri i fotografit arrin ta lexoje (: )

Do beni nje selektim paraprak te fotove? Apo do i lini te votohen direkt nga anetaret e ketushem? Nese do funksionoje, qe anetaret e ketushem do te votojne, atehere them se do qe mire, qe vleresimet te jepen me rang, qe d.m.th.:
    #1 : foto 3 (e cila merr 5 pike)
    #2: foto 6 ( e cila merr 3 pike)
    #3: foto 2 (e cila merr 1 pike)

Keshtu nje foto e mire, do marre ne mos 5 pike, e as 3, 1 pike po, se do kene mbaruar miqte, nese e keni me merak. Te mos lejohet ama qe te votohet foto personale. Mua nuk me duket aspak problematike qe te dihet madje se kush e ka derguar foton.
    Mund te krijoni dhe opsionin e "Vetos", qe tre anetare, qe do merren me mbarevajtjen e konkursit, te cilet vete nuk do marrin pjese, dhe perfaqesojne gusto te ndryshme, te kene te drejte qe se bashku te "shpetojne" nje foto, nga ato qe nuk jane perzgjedhur nga masa dhe ta arsyetojne perzgjedhjen e tyre.

Une jam ne dergimin e fotos perfundimtare (jo patjeter dhe ate origjinale). Nuk ka rendesi fare se si dhe sa eshte post procesimi i fotos, nese ajo duket bukur edhe eshte realizuar mire. Ne fund te fundit, shumica e votuesve besoj as qe merren me fotografi dhe ne pergjithesi nuk votojne asnjehere foton e realizuar ne baze te rregullave, e qe mundesisht atyre qe perkushtohen ndaj fotografimit u vret syte. Po ... "c'est la vie!"

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga April Lexo Postimin
    Une jam ne dergimin e fotos perfundimtare (jo patjeter dhe ate origjinale).
    Gjithcka bukur perveq kesaj qe kam cituar.

Fotoja origjinale (krejtesisht e pa prekur) eshte e demosdoshme per te vertetuar qe ti ne te vertete je autori. Per mendimin tim eshte e vetmja menyre!
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e April
    Anėtarėsuar
    28-04-2012
    Postime
    36
    Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
    Gjithcka bukur perveq kesaj qe kam cituar.

Fotoja origjinale (krejtesisht e pa prekur) eshte e demosdoshme per te vertetuar qe ti ne te vertete je autori. Per mendimin tim eshte e vetmja menyre!
    E drejte. Nuk me kishte shkuar mendja, qe mund te kishte dhe veprime te tilla. U nisa ngaqe eshte konkurs thjesht per kenaqesi, e asgje me teper.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga Fleur Blanche Lexo Postimin
    E kshu... po vazhdoj ato mesazhet e urimit tė Festės qė kisha nė dorė : D
    Gėzuar Festėn dhe ty, i ēfarėdo besimi qofsh :-)
    Shume faleminderit Fleur per urimin..Edhe ti gezuar e per shume vjet Kurban Bajramin! Sa per besimin myslyman jam.
    ps: me vjen keq se spo e zgjas por sdua ta bejme spam kete teme me mesazhe jashte temes.

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •