prishtina75 (16-11-2014)
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
..................
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
O sa kam qesh
kjo modelja ketu! por edhe kenga!!
She's the morphine queen of my vaccine.
" Ti je e mbare edhe e zgjuar...lum ai qe te Ben nuse ty...do te kete nje shok ,nje vella nje nuse te gjitha ne nje paket...keq qe nuk je ketu te luaj kartat per te fituar zemren tende..." Kan kaq bukuri e embelsi kto rreshta qe ja vlen te ngelin tek kjo teme : E bukur!
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Etno3 (20-02-2015)
Do te rrija me ty dhe sikur te ishte nje mot i ftohte acar, do te rrija me ty dhe sikur te binte shi rrembyeshem, do te rrija me ty dhe sikur te me godisnin , te me shanin ..
Po ti ?!
Ti ke frike, e di
E di ēfare, nuk do doja te isha kurre dikush tjeter!
Sepse keshtu si jam te kam ty, kam dashurine me te madhe qe mund te me ofroje dikush. Kam zemren time ne vendin me te sigurte ne bote.
Edhe ne qoftese jam plote difekte, nuk me intereson, kush eshte perfekt sot? Askush. Sepse perfeksioni nuk egziston. Por e rendesishme eshte se une ndjehem perfekt sepse te kam ty dhe s'dua asgje tjeter. .
Kenga E Vejushes Sė Vetmuar
Shih, po kthehen dallandyshet, por pėr ku po
kthehen vallė?
Tek kjo koder ku s'kane mbetur me as qen as
mace gjallė
Po kthejn' e kėrkojnė folezat qė janė prishur e
s'janė mė Ku vijnė bollat per nen frrecka e urithat per nen
dhe
Vijne ku lotet i pertypen e gelltiten krejt gezimet
Ku vetmia vjelle mbi zemer vetem frikėn e
trishtimet
Ku s'ke kujt t'i hapesh deren buzeqeshur a plot cmirė