Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Rrjeti kompjuterik i Shërbimit Kombëtar të Motit në Amerikë është sulmuar gjatë kësaj jave, ku një grup hakerësh nga Kosova kanë marrë përgjegjësinë dhe kanë publikuar të dhëna të ndjeshme.

Sipas nje deklarate te grupit "Kosova Hackers Security" ky sulm ishte si pergjigje per politikat kunder vendeve myslimane te shtetit amerikan. Gjithashtu eshte nje pergjigje per sulmet kompjuterike ndaj centraleve nukleare ne vendet islamike.

"Ata na sulmojne centralet tona atomike me viruse STUXNET and FLAME dhe na bombardojne. Nuk mund te heshtim" tha nje anetar

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5idLT8vMmsrbAbH4lVfszSZfkB55Q?docId=CNG.b7dfa 8827efa1304946f2c4bf11836b5.e1
    Cilat centrale atomoke i ka sulmuar amerika , kosoves???
    Eshte e qarte se nuk jane kosovare ata qe kane kryer sulmin, por jane aq frikacake sa fshihen pas trimerise se shqiptareve.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Cilat centrale atomoke i ka sulmuar amerika , kosoves???
    Eshte e qarte se nuk jane kosovare ata qe kane kryer sulmin, por jane aq frikacake sa fshihen pas trimerise se shqiptareve.

Po iki te fle gjume tashi
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Amerika duhet ta kuptoi qe shqiptaret jan buk permyst dhe kqira nuk e ka pas bash keq kur ka then ate thenjen famoze

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Mua me bie ere "loje serbe" ! Ata vdesin t'iu nxjerrin namin shqiptareve , sidomos atyre te Kosoves si terroriste islamike !

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Bej dhe nje ''dua'' per Scion
    Maksimumi i avancimit te IT've arab eshte instalimi i TNT'se ne rektum. Nese nuk e beson, ja ku e ke ne surrat.

Sigurisht, dhe kuota e shekullit:

According to early and the most recent reports, Asiri's older brother had hidden one pound of PETN plastic explosives in his anal canal, which security experts described as a novel technique
    Duaja te takon ty per kete vellaun tend (allahu e shperbleft me 72 cuna) sepse scion, o qafir e nuk beson ne vlera te kota :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 21-10-2012 më 07:51
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Maksimumi i avancimit te IT've arab eshte instalimi i TNT'se ne rektum. Nese nuk e beson, ja ku e ke ne surrat.

Sigurisht, dhe kuota e shekullit:

According to early and the most recent reports, Asiri's older brother had hidden one pound of PETN plastic explosives in his anal canal, which security experts described as a novel technique
    Duaja te takon ty per kete vellaun tend (allahu e shperbleft me 72 cuna) sepse scion, o qafir e nuk beson ne vlera te kota :P
    Shume shpesh i citon keto Arabet ti o Scion. Cfare fjale ''kyce'' perdore kesaj rradhe ne google, b*the?

Duhet me e pa kete punen tende!!!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Shume shpesh i citon keto Arabet ti o Scion. Cfare fjale ''kyce'' perdore kesaj rradhe ne google, b*the?

Duhet me e pa kete punen tende!!!
    Po dhe ti sa prekesh mer burre, sikur te shava per fis :P

Kur bejme shaka bejme shaka, tjeter gje qe ky tipi me lart e paska marre seriozisht.

What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Po dhe ti sa prekesh mer burre, sikur te shava per fis :P

Kur bejme shaka bejme shaka, tjeter gje qe ky tipi me lart e paska marre seriozisht.

vetem laveri u pat ardh hak ketyre hasudeve,ne spac ose burrel me nxjer krom.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •