Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    Eh kur qaheni dhe tani, imagjinojeni si ka qene para 10 apo 15 vjetesh! hahahahah
    Te gjeje nje shtepi me qira, ishte mrekullia vete. E normal qe duke mos patur shtepia me qira bashkoheshin njerezit tufe ne nje shtepi.
    Nejse mo, tani nuk eshte me ashtu edhe pse ka plot shqiptare qe nuk e paguajne qirane, shumica jane te rregullt dhe nuk kane probleme. Normal qe do gjesh dhe nga ato qe nuk preferojne ta japin shtepine nje te huaji, po varja mos e caj koken e vazhdo e kerko.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    me 900 euro ne muaj ketu (ne itali) ku jam une te japin dy vila me qera, dhe te thone grazie

ajo qe thua ka qene e vertete para krizes ,tani ne itali te lusin per te dhene shpi me qera,shkak eshte kriza qe i bere italianet me pak rracista dhe me shume te arsyeshem

me duket pak e cuditshme sepse nuk ke treguar (ne postin tend) qytetin ku jeton ne it
    une jetoj ne Firenze dhe ketu 800/900 € esht cmimi normal i nje apartamenti ne zone te mire te qytetit, me 4/5 dhoma dhe 80/90m^.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Jam kurioze sa kushton nje shtepi ne itali?? Perderisa ata refuzojne dmth ka me shume qeraxhinj se shtepi ia vlen te investosh per 900 euro ne muaj?
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Jam kurioze sa kushton nje shtepi ne itali?? Perderisa ata refuzojne dmth ka me shume qeraxhinj se shtepi ia vlen te investosh per 900 euro ne muaj?
    Nje shtepi ka shum faktore qe e ndryshojn vleren e saj, por mund te them se ne Florence, nje shtepi ne pallat, ne nje lagje te mir, ne nje pallat te mir me 1 guxhin, nje sallo, nje banjo, 2 dhoma gjymi dhe ballkon, mesaterisht kushton 300.000/350.000€
    Po deshte me investu ne itali me kontakto se une ketu punoj si gjeometer

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,080
    Citim Postuar më parë nga jonisni Lexo Postimin
    une jetoj ne Firenze dhe ketu 800/900 € esht cmimi normal i nje apartamenti ne zone te mire te qytetit, me 4/5 dhoma dhe 80/90m^.
    Pershendetje

Ke te drejte sot pyeta nje italiane qe ka jetuar atje ne firenze dhe me tha qe shtepi poshte 700 euro ne muaj nuk gjen dot ne firenze

Megjithate po te jap nje faqe ketu ku mund te kerkosh ndihme ne toscana

Te uroj fat
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 22-10-2012 më 16:04

Po deshte me investu ne itali me kontakto se une ketu punoj si gjeometer
    Punoke si gjeometer dhe nuk gjen dot nje shtepi me qira?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Punoke si gjeometer dhe nuk gjen dot nje shtepi me qira?
    gjeometer po prap se prap gjeometer shqiptar
    anyway shtepia gjej boll thjesht prezentova kyt rast si me ka shum me nerva :@

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ne milano 900 euro kushton nje shtepi me 2 dhoma gjumi dhe jo ne zone te mire.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Auuuu, sa me fat qe paskam qene une e ato shqiptar/shqiptare qe njof!

As me ka rastisur te degjoj deri ne sot per nje problem te tille. Per familje jo e jo, por as per studenta .... Shume studenta qe njoh jetojne me shpi me qera, edhe asnjehere nuk kane patur probleme per te gjetur shtepi. Cudi....

Suksese ju qe po kerkoni

La vita non si spiega, si VIVE!

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    MAh............:/
    https://www.behance.net/robberysk1100

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •