Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2012
    Postime
    33

Në Itali, emigrantëve nuk u japin shtëpi me qera

Jam duke kerkuar nje shtepi ma te madhe me qera per mua motren dhe prinderit, deri tani kam folur per 3 shtepia dhe igjononi!! sa i them qe jam shqiptar me pergjigjen "nuk ja leshojm te huajve, veç italianve".
    Dhe ne jemi familje e rregullt gjith punojm, motra shkon shkoll, gjithmone e kena lan mire marrdhanjen me pronart e shtepia ku kemi jetuar dhe gjithmone kemi paguar qerane pa vonesa (dhe flitet per 900€ te muaj!).
    Italjant jan nje popull racist qe nuk qyr si esht njeri po veç se prej ku vjen.
    Jam krejtsisht i demoralizuar ne Itali, dhe shpresoj te iku se shpejti o ne USA o ne Londer.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    po ti me 900 euro ne muaj me kete kriz qe eshte tani ta japin edhe vile , me mire bleje me kete cmim qe do paguash
    qeran te leverdis
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    po ti me 900 euro ne muaj me kete kriz qe eshte tani ta japin edhe vile , me mire bleje me kete cmim qe do paguash
    qeran te leverdis
    xhori, cili eshte çmimi i Viles ne itali ?
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Shume bukur, bravo Italianeve!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Jam krejtsisht i demoralizuar ne Itali, dhe shpresoj te iku se shpejti o ne USA o ne Londer.
    Dhe ne usa po nuk pate dekumenta nuk te jep njeri shtepi me qera dhe jo me ta blesh ne emrin tend as qe behet fjale >>>>>

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Dhe ne usa po nuk pate dekumenta nuk te jep njeri shtepi me qera dhe jo me ta blesh ne emrin tend as qe behet fjale >>>>>
    pse ia fut kot.
    ne amerike te duhet vetem 1 muaj garanci, askush nuk te pyet kush je ti. ketu jane 12 milione vete pa dokumenta dhe te gjithe thone na duhen.
    evropianet jane njerez te semure.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    pse ia fut kot.
    ne amerike te duhet vetem 1 muaj garanci, askush nuk te pyet kush je ti. ketu jane 12 milione vete pa dokumenta dhe te gjithe thone na duhen.
    evropianet jane njerez te semure.

Kjo nuk eshte e vertete aspak! Nuk mund te blesh pa patur leje qenderese, ku i merrni keto infomata o njerez?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Kjo nuk eshte e vertete aspak! Nuk mund te blesh pa patur leje qenderese, ku i merrni keto infomata o njerez?
    nuk behet fjale per te blere, behet fjale per te mare me qira. to rent.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga jonisni Lexo Postimin
    Jam duke kerkuar nje shtepi ma te madhe me qera per mua motren dhe prinderit, deri tani kam folur per 3 shtepia dhe igjononi!! sa i them qe jam shqiptar me pergjigjen "nuk ja leshojm te huajve, veç italianve".
    Dhe ne jemi familje e rregullt gjith punojm, motra shkon shkoll, gjithmone e kena lan mire marrdhanjen me pronart e shtepia ku kemi jetuar dhe gjithmone kemi paguar qerane pa vonesa (dhe flitet per 900€ te muaj!).
    Italjant jan nje popull racist qe nuk qyr si esht njeri po veç se prej ku vjen.
    hidhi ne gjyq. Te guxoj une ti refuzoj me hedhin ne gjyq. E vetmja e drejte qe kam ti refuzoj eshte te them qe skan te ardhura mjaftushem ose qe kane histori te keqe me borxhe qe nuk paguajne cdo koment tjeter me hedhin direkt ne gjyq.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nuk behet fjale per te blere, behet fjale per te mare me qira. to rent.
    You need Social Security Number to rent Ziti!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •