Or cuna or cuna, do ngelni pa martuar
Uku ka me te virgjera, sorry.
Or cuna or cuna, do ngelni pa martuar
Uku ka me te virgjera, sorry.
Cdo gje eshte relative...
une nuk do e kisha problem fare fare ...bile do informoja krejt shoqerine qe ja kur u martova une nuk e kisha gruan te virgjer por as se qava koken fare pasi edhe pse ka nderruar 1 apo 100 meshkuj para meje askush nuk ja kishte marre me vete ..te jesh jo e virgjer eshte shenje emancipimi ..vetem katunaret e torollaket qe nuk jua ka vare kush jane te virgjera..
po pse more i dashur na e paraqet si mentalitet deshiren e dikujt per tu martuar me nje te virgjer apo jo te virgjer..ku hyn mentaliteti ketu..duhet te dish se ky problem eshte thjeshte deshire e njerit dhe e tjetrit..ja psh une kam deshire te martohem me nje qe eshte palluar cdo dite te javes me nga nje mashkull tjeter dhe e quaj shenje emancipimi..kjo eshte deshira ime qe eshte dicka personale dhe private dhe askush nuk ka te drejte te me lavderoje apo kritikoje per deshirat e mija..ti apo dikush tjeter ka deshire qe te martohet me nje femer qe nuk ka pasur asnje histori dashurie dhe eshte e virgjer..megjithese kjo lloj femre eshte debile dhe prapanike ti e do dhe une e te tjeret nuk kemi pse te te lavderojme apo kritikojme per kete deshire tenden..eshte thjeshte deshira jote personale dhe private ..mund te nderhyjme tek deshira jote dhe e imja vetem nese ajo eshte ne kundershtim me ligjin..ne shqiperi nuk ka ligj qe te ndalon te martohesh me nje te vergjer apo jo te virgjer..bile te stimulon te martohesh me keto jo te virgjerat pasi po te jesh jo e virgjer eshte shenje emancipimi..
pra i dashur nuk kemi pse nderhyjme ne shijet e njerezve..eshte dicka private e njeriut...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Gjerat jane reciproke ,edhe burrin te virgjer e dua![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Krijoni Kontakt