Si mendoni, cila nga tradhëtitë mund të konsiderohet si më e rëndë?
Tradhetia e një femre ndaj një mashkulli apo ajo e një mashkulli ndaj femrës?
Ps: e ndërrova sepse nuk po e kuptonit![]()
Si mendoni, cila nga tradhëtitë mund të konsiderohet si më e rëndë?
Tradhetia e një femre ndaj një mashkulli apo ajo e një mashkulli ndaj femrës?
Ps: e ndërrova sepse nuk po e kuptonit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 07-01-2008 më 12:04
Jeta ime, mban emrin e saj..
Nuk e ve ne dyshim qe tradhetia ndaj bashkeshortit eshte me e rende sesa ajo karshi nje mashkulli. E thote vete fjala eshte short i perbashket, jemi bashke si ne te mire dhe ne te keqe, dhe ti vesh shqelmin cdo gjeje qe te rrethon me tradheti .... per mendimin tim absurde, thjesht mohim i vetes, perderisa personi qe ti ke lidhur jeten e konsideron si shpirtin binjak, i bie te tradhetosh veten.
ajo ndaj bashkeshortit sepse pergjesite jane me te medha se sa thjesht ne nje lidhje !!! perderisa jeni martuar atehere keni rene dakort qe te ndani keto pergjesi per kohen qe jeni burre e grua !!! kurse ne nje lidhje te thjeshte nuk ke te njejtat pergjesi !!! pra i bie qe tradhtia e rastit te pare eshte me e rende !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Angel mesa duket nuk e kuptove![]()
E ndryshova temën![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
U ku qendroka ndryshimi? Kete s'po arrij ta kapi une.
Do thuash tani qe femra e ben me zemer e mashkulli me te prapme? Aman cuno. Tradhetia ngel e njejte. Biles nese e sheh sipas llogjikes me te cilen ke hapur temen, sipas perspektives time me e rende eshte ajo e atij qe e ben per shfryrje hormonesh sesa ajo qe mund ta beje per ndjenja.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 07-01-2008 më 12:04
Kam vetem nje limit: qiellin!
Jo te kuptova shum mire un ty po ti ishe shprehur gabim, se e kishe lene temen njeanese, sikur vetem femrat tradhetonin dhe meshkujt na ishin te kulluarit ... me ler te mendohem per ndryshimin tani dhe te kthej pergjigje, se eshte thike me dy presa tani
SaS e paska kuptuar njelloj me mua u beme dy me nje ... kush e mori gabim tani ne apo ti?
Tani nese themi me e rende per opinionin publik?Atehere do te thoshja se me e rende dhe jo vetem, eshte tradhetija e bashkeshortes ndaj bashkeshortit(le te jem realista)!Por nese do te ishte pyetja se per ke do te ishte me e dhimbshme(bashkeshorten apo bashkeshortin)? Them se kjo varet se kush e ka dash me shume njeri tjetrin,dhe nese ai/ajo ka pasur shume besim te bashkeshortja/i ai/ajo do e vuaje me shume tradhetin!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ku pe ti qe shkrova dicka te tille?
Fundja, tradhetia si hormonale, si emocionale, tradheti mbeten. Ne momentin kur martohesh me dike i premton ekskluzivitet emocional dhe fizik. Pra ne cdonjerin rast tradheti quhet. Dhe sikur ta kete bere njera pale thjeshte per nevoja fizike, demi tek pala tjeter ngelet; fundja, hajde e ver dore ti prape ne njeriun qe do kur e di qe paralelisht me ty ka qene i dikujt tjeter. Vallai s'besoj qe duhet te kete ndjenje me te neveriteshme.
Shume dakord me ty,SaS.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt