Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk eshte fyerje, kur thua se persona me karakteristika dhe prapavi te caktuara nuk meritojne udheheqjen e nje vendi...
    Ne te gjithe e dime, e kuptojme dhe e pranojme se ka mjaft njerez te tille ne mesin tone. Dhe shumica nga ne jane kunder qe njerez te tille te na udheheqin.
    Pra, dilema nuk eshte se a duhet te udheheqimi nga njerez te tille, por a eshte ai per te cilin po diskutojme ashtu apo perafersisht ashtu seic e cilesova une.
    Nuk e di a ka fyerje me te rend se ta quash dikend DEBILL,KATUNAR eshte fyerje e 60% e popullit te KOSOVES qe ju sheherlit i urreni,KUISLING i kujt na qenka THACI nga kush jemi te okupuar?kjo akuze,fyerje behet edhe me e rend kur vie nga ata qe per 50 vite i sherbyen rexhimit udbasho-komunist.

Kush e udheheq vendin vendosin qytetaret e jo komiteti qendror i serbise,ajo kohe ka perfundu.

A ka njerez ne kuvend dhe qeveri qe nuk meritoin te jene as kryetar te lagjes,fshatit?PO i pari qe nuk meriton te jete me shume se mesues fshati eshte kryetari i kuvendit me shume shoke,pse eshte vendos standard kaq i ulet per te zgjedhurit/emruarit ne funkcione te larta,pergjigjien e ke te bartesit e ketyre funkcioneve nga 1945 e deri sot HARREN PER THES .

Eshte qesharake kur ju e mbroni kupen edhe kur ai kokoriset si gjeli mbi pleh shpif e fyen kunder ministrit e ministrin nuk e lejon as te flas,demokraci se jo mahi,po te sillej keshtu naj kryeplak katuni nuk ish ul me kryeoxhaku.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    jakupi dhe adhuruesit e tij jeni te kulturuar,qytetar te lindur ne lagjet aristokrate te Londres,Parisit,Vjenes e Romes

kulturen e tregoni duke fyer sa here tu ipet rasti,edhe kuisling jeni i nderroni partite me shpesh se corapet
    - e po leht eshte ta vlersojm antiproanti-n se qfar njeri eshte , ky i posedon te gjtha ato qe ka than per Kryeministrin e Kosoves.
    Vv - Palaēo+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Nuk e di a ka fyerje me te rend se ta quash dikend DEBILL,KATUNAR eshte fyerje e 60% e popullit te KOSOVES qe ju sheherlit i urreni,KUISLING i kujt na qenka THACI nga kush jemi te okupuar?kjo akuze,fyerje behet edhe me e rend kur vie nga ata qe per 50 vite i sherbyen rexhimit udbasho-komunist.

Kush e udheheq vendin vendosin qytetaret e jo komiteti qendror i serbise,ajo kohe ka perfundu.

A ka njerez ne kuvend dhe qeveri qe nuk meritoin te jene as kryetar te lagjes,fshatit?PO i pari qe nuk meriton te jete me shume se mesues fshati eshte kryetari i kuvendit me shume shoke,pse eshte vendos standard kaq i ulet per te zgjedhurit/emruarit ne funkcione te larta,pergjigjien e ke te bartesit e ketyre funkcioneve nga 1945 e deri sot HARREN PER THES .

Eshte qesharake kur ju e mbroni kupen edhe kur ai kokoriset si gjeli mbi pleh shpif e fyen kunder ministrit e ministrin nuk e lejon as te flas,demokraci se jo mahi,po te sillej keshtu naj kryeplak katuni nuk ish ul me kryeoxhaku.
    Nuk po e mbroje Jakupin...
    Nuk jam aspak simpatizante i Jakupit.
    Nga ajo qe deri sot kam pare, degjuar dhe lexuar nga te dy, une jam bindur se Jakupi, megjithate, eshte me i pergatitur se Thaci. Thaci, nder tjerash, duket se eshte i paafte te diskutoje lirshem, pa u pergaditur, per ceshtje te nderlikuara dhe te rendesishme shoqerore dhe politike. Keshtu se paku eshte pershtypja ime. Dhe me kete pershtypje nuk jam i vetem. Pastaj vijojne arroganca dhe injoranca tipike e mentalitetit katunar etj...

Perndryshe, nuk po i fyej katunaret (banoret e katundit), por mentalitetin katunar, i cili normalisht qe nuk eshte i predestinuar dhe i favorshem per role dhe poste te caktuara me pergjegjesi mbarshoqerore dhe mbarkombetare.
    As une, besoj as ti dhe shumica jone nuk do te pajtoheshim qe mentalitete te tilla ta udheheqin kombin ne kohet e sotme. Pra, nuk eshte fyerje nese i thuhet nje mentaliteti katunare se nuk eshte i afte ta udheheqe vendin apo shtetin...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 21-10-2012 mė 14:56

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    - hallall i koft se i ka hije per Kryeminister.

- asnjeher Kosova ne Historin e saj nuk ka pas Lider me te mir se Hashim Thaqi.

Vv - Palaēo+LISBA :D

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    E paska turpru apapap!
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    jakup krasniqi e tha at qe populli e mendon per kta faqezi ministra qe sot ka kosova rrugaq e pisa e ta pa cip

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    - hallall i koft se i ka hije per Kryeminister.

- asnjeher Kosova ne Historin e saj nuk ka pas Lider me te mir se Hashim Thaqi.

Histori t'madhe!

Pse se more edhe videon se pershtatet!?

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Nuk po e mbroje Jakupin...
    Nuk jam aspak simpatizante i Jakupit.
    Nga ajo qe deri sot kam pare, degjuar dhe lexuar nga te dy, une jam bindur se Jakupi, megjithate, eshte me i pergatitur se Thaci. Thaci, nder tjerash, duket se eshte i paafte te diskutoje lirshem, pa u pergaditur, per ceshtje te nderlikuara dhe te rendesishme shoqerore dhe politike. Keshtu se paku eshte pershtypja ime. Dhe me kete pershtypje nuk jam i vetem. Pastaj vijojne arrioganca dhe injoranca tipike e mentalitetit katunar etj...

Perndryshe, nuk po i fyej katunaret (banoret e katundit), por mentalitetin katunar, i cili normalisht qe nuk eshte i predestinuar dhe i favorshem per role dhe poste te caktuara me pergjegjesi mbarshoqerore dhe mbarkombetare.
    As une, besoj as ti dhe shumica jone nuk do te pajtoheshim qe mentalitete te tilla ta udheheqin kombin ne kohet e sotme. Pra, nuk eshte fyerje nese i thuhet nje mentaliteti katunare se nuk eshte i afte ta udheheqe vendin apo shtetin...
    DEBILL e KUISLING a eshte fyerje?
    Pse ju kundershtaret e THACIT nuk dilni me programe,alternativa per ekonomin,shendetesin,aresimin,sigurine e politiken e jashtme po veq shani e etiketoni?sa tu kete juve kundershtare THACI veq do te forcohet se ju nuk ofroni ASGJE.

Kete "fyerjen" KATUNAR e keni marre nga serbet e "qytetruar" te cilet i urrejn "selaket".

Ju nuk e keni problemin me KATUNAR,se KATUNAR jan qe nga RUGOVA,I.MUSTAFA,R.HARADINAJ,B.PACOLLI,B.BUKOSHI ,N.DACIpo kurre nuk kam degjuar qe keta tjeret ti quani KATUNAR,juve nuk jau mbushin syrin keta qe nuk jan shkollu e nuk kan pervoje nga koha e komunizmit.

Te jesh ORATOR nuk do te thot se je i menqur e as i dobishem per shoqerin,ORATOR i mire ishte xhaxhi enver .................ndoshta po ju mungon

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Hani, pini dhe rrembeni
    mbushni xhepa,mbushni arka
    te pabrek ju gjeti dreka
    miljoner ju zuni darka

Hani,pini dhe rrembeni
    mbushni arka mbushni xhepe
    gjersa populli bujar
    tu pergjigjet peqe lepe.

Populli rron per zoterin tuaj
    pune e tija djersa e ballit
    eshte kafshim per gojen tuaj
    rroft goja e qakallit.

Hani,pini dhe rrembeni
    eshte koha e qakenjeve
    hani,pini,rrembeni
    eshte bote e maskarenjeve.

Eshte peshtyma e gjakosur
    e atdheut te vrenosur
    dhe kolltuku ku ke hipur
    duke hequr nderen zvarre.

Nuk do te mbetet gje ne dore
    veq se vule e zeze ne ball.

Ju i thate te keqes peqe
    qe te zgjidhnit nje kolltuk
    aq u ulet u perkulet
    sa ne pragun e armikut
    vajtet si kopil u ulet.

Teksa fshati i varfer digjet
    kryekurva nise e krihet
    sidomos ju o dredharak
    ju me zemra aq te nxira
    ju dinak,ju shushunja
    ju gjahtar ne erresire

Dallavera neper zyra
    dallavera ne pazar
    dallavera me te huaj
    dallavera me shqiptar
    vetem,vetem dallavera
    dhe ne dem te k'tije vendi
    qe ju rriti qe ju ngriti
    qe ju ngopi qe ju dendi

..

Por jo, grushti do te bjer
    permbi krye te zuzarve
    koha eshte e maskarenjeve
    por atdheu i SHQIPTARVE.
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    kot se kam kusheri....te vendosur jemi edhe pike hahahahah

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •